Ne oluyor bize!!!!

Şimdi haberim oldu,baktım habere iğrenç...
Özgürlük diye diye bu hale geldi insanlar.
Ne demiş bir düşünür;Özgürlük yanlış ellere geçerse faciaya yol açar. Mesela bu olayı görmüş gibi.
Aldatmalarda tabii ki iki taraf da suçludur,ama lütfen kabul edelim ki kadın istemezse (tecavüz hariç)aldatma gerçekleşmiyor. Yeter ki kadın kafaya koymasın.Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok.
Haa şu da var damadın resminden sezdiğim kadarıyla hiç de tekin birine benzemiyor,kolay aldanmıştır yani...
Allah ikisini de bu zihniyeti de kahretsin.
Kadın istemezse diye birşey olabilir mi ya ... Kadında da erkekde de nefis var.Erkekte istemezse olmazdı.Sizde de kadınları suçlayan bir zihniyet.Yeterki kadın kafaya koymasın ne demek o zaman....Yeter ki adam kafaya koymasın...Erkekte istemezse aldatma gerçekleşmez ...Bu konu farklı burda kadının evladı söz konusu fakat aldatmalar her iki tarafın iradesiyle gerçekleşiyor.Sadece kadına yüklenmeniz ne kadar doğru....

Kadın istemezse diye birşey olabilir mi ya ... Kadında da erkekde de nefis var.Erkekte istemezse olmazdı.Sizde de kadınları suçlayan bir zihniyet.Yeterki kadın kafaya koymasın ne demek o zaman....Yeter ki adam kafaya koymasın...Erkekte istemezse aldatma gerçekleşmez ...Bu konu farklı burda kadının evladı söz konusu fakat aldatmalar her iki tarafın iradesiyle gerçekleşiyor.Sadece kadına yüklenmeniz ne kadar doğru....
Sadece kadına yüklenmek değil.İki taraflı olduğunu zaten belirttim. Ama bu konularda ben hemcinslerimin daha düşünceli ve onurlu davranmasını bekliyorum. İsterseniz yazımı o yönüyle değerlendirin,daha iyi anlayacağınızdan eminim.

Kadın izin vermedikten sonra, hiç kimse zorla birşey yapmaz. Zorla yapılanda gider şikayetçi olur...

Yok aslında tam tersi. Kadın izin vermese de, istemese de tecavüz gerçekleşebiliyor. Lakin erkek istemezse o iş olmuyor. Daha kaba haliyle söyleyecek olursam, erkek istemediği sürece kadın zorla birlikte olamıyor mesela. Hani organların işleyişi bakımından.

Dolayısıyla bu tür ahlaksızlıklarda her iki taraf da eşit şekilde ahlaksız iken, hani illa ki bla bla istemezse o iş olmaz diye yargıda bulunulacaksa o bla bla kısmında erkek olmalı. Yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü.

Yok aslında tam tersi. Kadın izin vermese de, istemese de tecavüz gerçekleşebiliyor. Lakin erkek istemezse o iş olmuyor. Daha kaba haliyle söyleyecek olursam, erkek istemediği sürece kadın zorla birlikte olamıyor mesela. Hani organların işleyişi bakımından.

Dolayısıyla bu tür ahlaksızlıklarda her iki taraf da eşit şekilde ahlaksız iken, hani illa ki bla bla istemezse o iş olmaz diye yargıda bulunulacaksa o bla bla kısmında erkek olmalı. Yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü.
Canım uygun olanı buldumu, her erkek ister. Ama burda kadın daha suçlu yinede, ucunda kızı var çünkü.

Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.

Konuya değinecek olursam, ahlaksızlıktır. Cinsiyet ayırt etmeksizin.
O Adam el el el oğlu . O kaynana o kızın annesiydi. Adamı boşarsın cehennemin dibine kadar gider. Eee anneye ne olacak kimliğinde anne kısmında o kadının ismi yazıyor onu ne yapacak

Şimdi haberim oldu,baktım habere iğrenç...
Özgürlük diye diye bu hale geldi insanlar.
Ne demiş bir düşünür;Özgürlük yanlış ellere geçerse faciaya yol açar. Mesela bu olayı görmüş gibi.
Aldatmalarda tabii ki iki taraf da suçludur,ama lütfen kabul edelim ki kadın istemezse (tecavüz hariç)aldatma gerçekleşmiyor. Yeter ki kadın kafaya koymasın.Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok.
Haa şu da var damadın resminden sezdiğim kadarıyla hiç de tekin birine benzemiyor,kolay aldanmıştır yani...
Allah ikisini de bu zihniyeti de kahretsin.

Kesin o hain kaynana bu zavallı körpe damadını kandırmıştır! Bu pis kadınlar var ya bu pis kadınlar bırakın artık kocalarımızı kandırmayı yeter!!!

Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok demişsiniz ya yazıklar olsun sizin gibi kadına. Yazıklar olsun.

Fazla özgürlüktenmiş bi de bak sen. Emin olun böyle şeyler özgürlükçü istediğini yaşayan insanlardan çıkmıyor. Muhafazakar bastırılmış insanlardan çıkıyor. Allah sizin zihniyetinizi de kahretsin.

O Adam el el el oğlu . O kaynana o kızın annesiydi. Adamı boşarsın cehennemin dibine kadar gider. Eee anneye ne olacak kimliğinde anne kısmında o kadının ismi yazıyor onu ne yapacak

Hemfikiriz bu hususta. Yukarıda da birkaç kez belirttim ben bu olayda "anne" olmasının dışında her benzer olayda olduğu gibi erkeğin aklını çalan, erkeği kandıran kadın eleştirisine isyan ediyorum. Annelik sıfatıyla daha da midemizi bulandırıyor mevzu evet ama erkek de aynı ahlaksızlığa ortak oldu. Anne diye hitap ettiği bir kadına meyletti mesela. Böyle bir iğrençlik olabilir mi?

Hemfikiriz bu hususta. Yukarıda da birkaç kez belirttim ben bu olayda "anne" olmasının dışında her benzer olayda olduğu gibi erkeğin aklını çalan, erkeği kandıran kadın eleştirisine isyan ediyorum. Annelik sıfatıyla daha da midemizi bulandırıyor mevzu evet ama erkek de aynı ahlaksızlığa ortak oldu. Anne diye hitap ettiği bir kadına meyletti mesela. Böyle bir iğrençlik olabilir mi?

Sabaha kadar yazsanız da demek istediğinizi anlatamazsınız. Halen daha yok anneydi o anneydi demeye devam edecekler.

Birazdan buralar karışır kızlar banlanmadan atlatın bari konuyu...:KK17:

Ki bu iğrenç olaya yorum yapmak bile istemiyorum çünkü söylenecek söz kalmadı "insan" dediklerimiz gün geçtikçe "insan"vasfını terk ediyor...

Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.

Üzülerek belirtiyorum ki insan babadan gelen tecavüzü bile yeri geliyor yapar der niteliğinde .
Yani kimse ben babamdan beklemem diyemezken o benim annem bana şerefsizlik yapmaz diyebiliyor .
Şimdi içimde kıpır kıpır hissettiğim evladımın ailesine ben nasıl göz dikeyim ?
O aşşağılım herif neysede anne bu

Başka bir yorumunuzda kadınla ilişki zorlada olsa gerçekleştiriliyor demişsiniz orası doğru lakin bu konu çok farklı .
Facebookta cinsel sohbet muhabbet kurup ilişkiye girme planları yapan nir anneyle dediğiniz cinsiyetçilik mevzusu burda görünmüyor , görünmezde .
Yani ortada tecavüz falan yok .
Apaçık , alenen ortak olunan iğrençlik var .
Hayır ilişkiye girerken kızını doğurduğun gğnde mi gelmedi aklına diye düşünüp şaşıyorum .

Kesin o hain kaynana bu zavallı körpe damadını kandırmıştır! Bu pis kadınlar var ya bu pis kadınlar bırakın artık kocalarımızı kandırmayı yeter!!!

Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok demişsiniz ya yazıklar olsun sizin gibi kadına. Yazıklar olsun.

Fazla özgürlüktenmiş bi de bak sen. Emin olun böyle şeyler özgürlükçü istediğini yaşayan insanlardan çıkmıyor. Muhafazakar bastırılmış insanlardan çıkıyor. Allah sizin zihniyetinizi de kahretsin.

Lütfen sözlerinize dikkat edin. Neden bu kadar alındınız anlamadım. Devamını yazmayacağım siz anlayın...

Ben burada kadin mı suçlu erkek mı suçlu tartışmasını anlamadım.bir adam karısının annesine hallenecek kadar iğrenç. bir kadın da kızının kocasına hallenecek kadar igrenc.benim demek istediğim bir koca karısını aldatır da bir ana evladını nasıl aldatır.ama zaten o kız hala kocasına boşanma davası açmamış .belliki bizi etkilediği kadar bu konu onu etkilememiş

Belki de kayınvalide burada üyedir,sözlerimize dikkat edelim.... Damat üye olamaz da :))))))

Bu arada şu konuda bile erkek mi kadın mı masum onu tartısıyoruz .
Ama evli erkekle yasanan ilişkilerde yıne coğumuz burda kadını linç ediyoruz
Bu anne sıfatında yer alan kadının farkı ne onu anlayamadım .
Masumluk , haklılık , ayrışım ve cınsıyetcılık yok
Hassas konulardan ve polemiğe cok yakın

İlişkiyi kimin başlattığını şunu bunu bilemeyiz o yüzden o tarz yorumlar çok yanlış olur. Fakat şunu düşündüm kadın istemese olmadı diye düşünüyorum. Kızına söyleseydi gidip şikayet etseydi

Aslında bu konuyu niye açtım ben de bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuk.haberlerde veya sosyal medyada görmüşsünüzdür, kayınvalide ve damat arasındaki iğrenç ilişkiyi.insanlar ne oluyor,nasıl oluyorda bu hale gelebiliyor.yani hadi kocanı sevmiyorsun, ölümüne de üzülmedin, yeni heyecan arıyorsun da kızının kocasına kadar erkek mi kalmadı.. Allah'ım kime guvenicez.

Ahlaksız insanlar her devirde vardı, şimdi teknoloji sayesinde ayyuka çıktı sadece
Çok korkunç bir durum, insanın annesinden böyle bir kazık yemesi , inanılır şey değil, sonra nasıl yaşar, nasıl güvenir ki insan, hayat nasıl devam eder, Rabbim korusun

Asıl gerçeklerden bihaber olan sizin gibi kadına yazıklar olsun. Okuduğunuzu anlamaktan bile acizsiniz.Diyeceğim ki; neden bu kadar celallendiniz acaba?Neden bu kadar gocundunuz yorumumdan?
Evet o kayınvalideye sorsanız,BEN ÖZGÜR BİR KADINIM İSTEDİĞİMİ YAPARIM HAYAT BENİM HAYATIM KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ diyecektir,ki davranışı zaten tamamen bu zihniyeti içeriyor.
besbelli ki fazlası ile hayat cahilisiniz.Aslında size söylemek istediğim çok şey var da Allah'a havale ediyorum sizi. Evet gerektiğinde özgürlükçü, gerektiğinde muhafazakarımdır ama şükürler olsun bastırılmış duygularım yok sadece gerçekçiyim.Sizin gibi olaylara at gözlüğü ile bakmıyorum farkımız bu...

Bir baba, öz kızına (engelli) tecavüz ediyor ... ondan doğan çocukları boğarak gömüyor ...

Bu ne ki arkadaşlar ?

Haklisiniz ama burda insanlarin dikkat ettigi baska bir durum var. Ben de dahil rahatsiz oldugumuz konu baska. Evet ortada rezil bir durum var. Koca kisisi adi pislik yapti diyelim ama anne burda kizina bunu nasil yapar. Hicbirseyi dusunmese bile evladini dusunmez mi. Bu yuzden kizin annesine daha fazla bir yuklenme olabilir diye dusunuyorum. Yoksa suc da gunah da cift tarafli.

Back
X