Ne oluyor bize!!!!

Şimdi haberim oldu,baktım habere iğrenç...
Özgürlük diye diye bu hale geldi insanlar.
Ne demiş bir düşünür;Özgürlük yanlış ellere geçerse faciaya yol açar. Mesela bu olayı görmüş gibi.
Aldatmalarda tabii ki iki taraf da suçludur,ama lütfen kabul edelim ki kadın istemezse (tecavüz hariç)aldatma gerçekleşmiyor. Yeter ki kadın kafaya koymasın.Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok.
Haa şu da var damadın resminden sezdiğim kadarıyla hiç de tekin birine benzemiyor,kolay aldanmıştır yani...
Allah ikisini de bu zihniyeti de kahretsin.
ne kadar da saçmalamışsınız. Sizi büyük bir zevkle kibliyorum

KİB lemene gerek yok zaten üyeliğimi kapatıyorum.Sizin gibi.... lerin olduğu ortamlardan haz almıyorum.

Aslında bu konuyu niye açtım ben de bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuk.haberlerde veya sosyal medyada görmüşsünüzdür, kayınvalide ve damat arasındaki iğrenç ilişkiyi.insanlar ne oluyor,nasıl oluyorda bu hale gelebiliyor.yani hadi kocanı sevmiyorsun, ölümüne de üzülmedin, yeni heyecan arıyorsun da kızının kocasına kadar erkek mi kalmadı.. Allah'ım kime guvenicez.
Tam delirmelik :KK53:. Artık şaşırmıyorum böyle haberlere. Yok köpeğe tecavüz yok bebeğe tecavüz. Sapıtmış durumda insanlık. Allah akıl fikir versin herkese.

Ben acacaktim once davrammissiniz.daha neler var Allahim.

Elbetteki bir annenin bunu yapması benim de midemi bulandırıyor. Ama maalesef ki toplumda gelini ile birlikte olan kayınpeder olaylarında "sen nasıl babasın", diye tepki verilmedi. Aksine "gelin ne yaptıysa demek ki" denildi. Defalarca tecrübe ettik bunu toplum olarak. Bu konuda yazanlar için böyle düşünüyorlar demiyorum elbette. Tenzih ediyorum sizleri. Kendi çevremde şahit olduğum yorumlar dolayısıyla böyle bir noktaya değindim.
Neden biliyormusunuz.beneklere tecavuz eden hayvanlara damacanaya tecavuz eden hep erkek ırkı.artik alistik erkeklerden duymaya.kadindan duyunca şok olduk.nasil bir mide ya rab dedim.2 ay once kocan ölüyor damadinka sevisiyon.öğğ adamin karisi ayri pislik.abim seni oldurecek gelme eve diyor

Sabah uyandığımda gözümü bu haberle açtım ve ilk kurduğum cümle ne oluyor bize olmuştu. Aslında insan hep aynı insan. Mesela eskiden ensest ilişkiler varmış kardeş kardeşle ilişki yaşarmış . Hala daha öz kardeşe kızına tecavüz edenleri gördükçe insanoğlu hiç değişmemiş dedirtiyor insana.
Şeytan insanları iyice kölesi yapmış olan bu. Artık midem bulanıyor ve diyorum ki dünyanın sonu gelecekse gelsin . Bunları görmeye gücüm kalmadı.
Ve şunuda anlamadım kızı da garip. Kızın abisi arıyor annemle kocan aşk yaşıyor diye. Kızda kocaya diyor ki kaç kurtar canını. Ben böyle birşey duysam ümüğünü oracıkta sıkıverirdim

Benim icin de bu olay bardağı taşıran son damla oldu. Daha da hiçbirşeye şaşırmam muhtemelen. Şaşıracak son şey de oldu.

Ben insanlığın bu zamana kadar ahlaki ve vicdani olarak değişmediğine inanıyorum. Yüzyıllar önce de bu kadar kötüler vardı, şimdi sadece daha çok haberimiz oluyor teknoloji sağ olsun.
Bu bir şey değil ensest neler vardır gün yüzüne çıkmayan. Ben şaşıramadım

Ben insanlığın bu zamana kadar ahlaki ve vicdani olarak değişmediğine inanıyorum. Yüzyıllar önce de bu kadar kötüler vardı, şimdi sadece daha çok haberimiz oluyor teknoloji sağ olsun.
Bu bir şey değil ensest neler vardır gün yüzüne çıkmayan. Ben şaşıramadım
Arkadasim adliyede calisiyor ne vakalr geliyor bize psikolojim bozuldu demisti.abisinden hamile kalan kizlara kadar

Neden biliyormusunuz.beneklere tecavuz eden hayvanlara damacanaya tecavuz eden hep erkek ırkı.artik alistik erkeklerden duymaya.kadindan duyunca şok olduk.nasil bir mide ya rab dedim.2 ay once kocan ölüyor damadinka sevisiyon.öğğ adamin karisi ayri pislik.abim seni oldurecek gelme eve diyor

Çok doğru söylüyorsunuz.damat kayınvalidesine tecavüz etti diye bir haber duysam şaşırmazdım ama buna gerçekten çok şaşırdım.maalesef erkeklerden herşeyi bekler olduk.

ama lütfen kabul edelim ki kadın istemezse (tecavüz hariç)aldatma gerçekleşmiyor. Yeter ki kadın kafaya koymasın.Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok.

Ahh kıyamam yaa ben bu erkeklere çok üzülüyorum ürkek bi ceylan kadar masum ve savunmasızlar. Biz şeytan kadınlardan Allah bunları korusun.. Mazallah istediğimizi vermezlerse tenhada kıstırır tecavüz falan da ederiz biz !!

Ben habere şaşırmadım açıkcası. Bebek haberlerinden sonra beni hiç bi şey şaşırtmıyor. Bu ülkede eğitim, hukuk reformu yapılmadığı sürece daha kötülerini de görüp duyacağız. Tüm diğer eğitimsiz "bırakılmış" ülkeler gibi.

Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.

Konuya değinecek olursam, ahlaksızlıktır. Cinsiyet ayırt etmeksizin.

Başka yorumlarda bu dediğinizi ben de çok söylemişimdir.
Suçlu kadın mı diye.
Ama burada anne söz konusu.
Yani herhangi bir kadın degil kınanan.
Anne.
Ötesi yok.
100 kişiye kocandan kazık yer misin desen çoğu yerim der. Peki ya annenden?

Acikcasi haberlerde gordugum zaman hic sasirmadim bu olaya. Yillardir kayinpederle gelinin kacmasini sevgili olmasini duymustuk. Ee simdide damatla kayinvalideyi duymusuz cok mu ? 4 yasin altindaki cocuklara tecavuz edilir. Biri karisiyla kavga eder veya komsuyla tartisir gider oldurup gomer. Kimisi hayvana tecavuz eder. Yani ben bu haberlere agzim acik bakarken . Kayinvalide ve damat olayina pek de aaa olamaz diyemedim. Bizim ulkemizde artik bu da normal. Duadan baska elimizden birsey gelmez. Rabbim sonumuzu hayir etsin.

Back
X