- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Doktora gitsen cok iyi olacakSon iki aydir adetlerim cok duzensiz gecen ay nerdeyse iki aya yakin olamayinca eczaneden tarlusal aldim onu kullandim on gun sonra geldi kirmizilar.23uydu ayin.Bu ay da 23unde olurum sandim yoook.Bugun ayin 4u bi de.10 gun gecmis yahu ne oluyor boyle
Hani gecikse en fazla dort bes gun olurdu o da nadiren :/ Sanirim gitmeliyimDoktora gitsen cok iyi olacak
63 :)Kilonuz kaç? Fazla kilo alımı adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum.
Hayir canim :)evli misiniz?
Doktora görünmeden kendi kafana göre mi aldın ilacı,eğer öyle ise yanlış yapmışsınız,önce bir doktora gitmeniz gerek düzensiz adetin birçok sebebi olabilir,tiroit,Pko,miyom yada kist gibi en kısa zamanda doktora gitmelisiniz kendi kafanıza göre ilaç almayın.Son iki aydir adetlerim cok duzensiz gecen ay nerdeyse iki aya yakin olamayinca eczaneden tarlusal aldim onu kullandim on gun sonra geldi kirmizilar.23uydu ayin.Bu ay da 23unde olurum sandim yoook.Bugun ayin 4u bi de.10 gun gecmis yahu ne oluyor boyle
Pko olsa oldum olasi adetim duzensiz olmaz miydi ?doktora gıdın muhtemelen ya hormonlarınız bozulmustur yada pkolusnuz
Bi goruneyim cidden offf offfDoktora görünmeden kendi kafana göre mi aldın ilacı,eğer öyle ise yanlış yapmışsınız,önce bir doktora gitmeniz gerek düzensiz adetin birçok sebebi olabilir,tiroit,Pko,miyom yada kist gibi en kısa zamanda doktora gitmelisiniz kendi kafanıza göre ilaç almayın.
olmayabılırdı kendını sımdı gostermıs olabılır yada pko yenı olmus olabılırsın cnmPko olsa oldum olasi adetim duzensiz olmaz miydi ?
Insallah oyle degildir pko olanlar cocugum olmuyor diye dertli buralardaolmayabılırdı kendını sımdı gostermıs olabılır yada pko yenı olmus olabılırsın cnm
ıns cnmInsallah oyle degildir pko olanlar cocugum olmuyor diye dertli buralarda
Insallah oyle degildir pko olanlar cocugum olmuyor diye dertli buralarda
Annemin de genc kizken duzensizmis ama gebe kalma konusunda hic sıkıntı cekmemis hatta kirkinda gene hamile kaldi ama dogurmadi.Allah buyuk randevu aldim zaten bakalim gorucez hormon bozuklugu olabilir bendeki annemden dolayiBu gidişle seni de bekleyen farklı bir şey olmayacak. Kadın hastalıkları doktoruna gitmek için illa evli olmak gerekmiyor. İleride sıkıntılar yaşamamak adına kesinlikle kafanıza göre hap kullanmayın ve de kesinlikle doktora gidin. Geçici haplarla falan üstünü örtmeye çalışmayın, ileri de gerçekten bebek sahibi olmak istediğiniz zaman, çok üzülürsünüz.
Son iki aydir adetlerim cok duzensiz gecen ay nerdeyse iki aya yakin olamayinca eczaneden tarlusal aldim onu kullandim on gun sonra geldi kirmizilar.23uydu ayin.Bu ay da 23unde olurum sandim yoook.Bugun ayin 4u bi de.10 gun gecmis yahu ne oluyor boyle
Gecen ay onla oldum ben de.Bu ay gunumde olurum sandim yok hala olmadim birbucuk ay olcak bir kac gune.dün de benzer bi konu açtım ben.
benim de bozuldu düzenim.
doğum kontrol hapı kullenirken süper düzenli haplar sayesinde
ama şu anda 5 gün gecikti ben de tarlusal alıcam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?