ne onunla nede onsuz....

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
merhabalar arkadaşlar artık ne onunla nede onsuz olabiliyorum aramızda 20 yaş fark var ben bunu hiç dert etmedim evlenip ayrıldım oda öyle 1 senedir beraberiz kah barışık kah küz geçti senemiz her ilişkide olduğu gibi hayatta alttan alamaz bir yapıya sahipken şimdi tam tersi oldum kendimden çok ödün verdim ama olmuyo artık kendime olan saygımı yitirdim artık... Şimdi yine bir haftadır konuşmuyoruz bu kez adım atan ben olmacağım dedim biterse bitsin artık ama dayanamıyorum da artık gerçekten ne onunla oluyor nede onsuz ne yapılır böyle durumda aklım almıyo artık bir çareee...... (((

Ne denilir bilmiyorum bu konuda ama kendine saygını kazanmaya bak canım. Adım atma bekle dayanamıyorum diye birşey yok gerçekten yok insan bir şekilde her durumda dayanıklı oluyor. Onun adım atmasını bekle derim daha denecek gerçekten birşey bulamıyorum sabırlı ol :44:

kendinden ödün vermek bi ilişkide en son yapılması gereken şeydir ve öyle her zaman yapılmaması lazım.. kendi kişiliğiniz belli, sizi seven öyle sevsin, kabul eden öyle etsin.. adım atmayı beyefendi de öğrensin, ama ne onunla ne onsuz gibi arabesk bi cümle kurmayın lütfen, eğer sevgisinden emin değilseniz hayatınızdan çıkarmanız gerekicek biliyosunuz di mi bi haftada küslük için çok uzun bi süre bence:31:

eşimle ayrıldıktan 1 sene sonra tanıştım onunla çok mutlu etti beni inkar edemem ama hep sensin dersen ona böyle devam etti ben ben olmaktan çıktım yaptığım iyimi kötümü anlayamıyorum kafam çok karışık o yüzden yardım istiyorum bir hatayı daha kaldıracak gücüm yok bir yıkım daha yaşayamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…