konu sahibi hanım bence konuyu açarken eksik anlatmış...konuyu açtığı yazıda;bir de aslında eşinin çok patavazsız olduğunu lafın nereye gideceğini hiç düşünmediğini kırıp kıracağını hesap edemediğini ;sevgisini göstermeyi bilmediğini baştan yazsaydı ;yorumlardan sonra kocasını savunuyor posizyonuna düşmezdi bence..yorumlardan sonra yazınca direkt kocasını savunuyo gibi görünmüş....madem kocanın huyunu biliyorsun-ki bilse de kadın yine beklenti içinde olur hep- neden sık boğaz ettin?dicem ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş
seni mağazalara götürmüş dışarılara çıkarmış...elbette sana kimse kocan sadece o iş için gitti dememiş..konuyu eksikliklerle açtığın için öyle demiş..şap meselesine gelince;cinsel anlamda soğukluk yapar...kızınıza söylediği söz tabiki odunca bir söz!Allah tan özür dilemiş sonradan...gerçi kıracğını kırmış!aklıma şu durum geldi afedersiniz ama şaptan dolayı bişi yapamadığını anlamasın diye mi ilk gece yanında yatmak istemedi çünkü erkekler böyle bir şeyi mutlaka grur yapıp saklamak ister!bunu da unutmayın...ertesi güne de ilaç almış olabilir...
aldatmaktan öte eşinin oraya gidip ruhsal bunalıma duygusal boşluğa girdiğine inanıyorum ben.inşallah oradan vazgeçip kısa zamanda geri döner bazen para için gidilen yurtdışı olayları iki eşin arasına mutsuzluk soğukluk katabiliyor işte böyle...bence bırak biraz sakinleşin ikiniz de derim ve dua etmekten geri durma..ama bir gözün de hep tetikte olsun asla 2 gözünü de kapatması taraftarı değilim kadınların...

aldatmaktan öte eşinin oraya gidip ruhsal bunalıma duygusal boşluğa girdiğine inanıyorum ben.inşallah oradan vazgeçip kısa zamanda geri döner bazen para için gidilen yurtdışı olayları iki eşin arasına mutsuzluk soğukluk katabiliyor işte böyle...bence bırak biraz sakinleşin ikiniz de derim ve dua etmekten geri durma..ama bir gözün de hep tetikte olsun asla 2 gözünü de kapatması taraftarı değilim kadınların...
Son düzenleme: