• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sevdiği belli ne sevmediği

konu sahibi hanım bence konuyu açarken eksik anlatmış...konuyu açtığı yazıda;bir de aslında eşinin çok patavazsız olduğunu lafın nereye gideceğini hiç düşünmediğini kırıp kıracağını hesap edemediğini ;sevgisini göstermeyi bilmediğini baştan yazsaydı ;yorumlardan sonra kocasını savunuyor posizyonuna düşmezdi bence..yorumlardan sonra yazınca direkt kocasını savunuyo gibi görünmüş....madem kocanın huyunu biliyorsun-ki bilse de kadın yine beklenti içinde olur hep- neden sık boğaz ettin?dicem ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş:1: seni mağazalara götürmüş dışarılara çıkarmış...elbette sana kimse kocan sadece o iş için gitti dememiş..konuyu eksikliklerle açtığın için öyle demiş..şap meselesine gelince;cinsel anlamda soğukluk yapar...kızınıza söylediği söz tabiki odunca bir söz!Allah tan özür dilemiş sonradan...gerçi kıracğını kırmış!aklıma şu durum geldi afedersiniz ama şaptan dolayı bişi yapamadığını anlamasın diye mi ilk gece yanında yatmak istemedi çünkü erkekler böyle bir şeyi mutlaka grur yapıp saklamak ister!bunu da unutmayın...ertesi güne de ilaç almış olabilir...
aldatmaktan öte eşinin oraya gidip ruhsal bunalıma duygusal boşluğa girdiğine inanıyorum ben.inşallah oradan vazgeçip kısa zamanda geri döner bazen para için gidilen yurtdışı olayları iki eşin arasına mutsuzluk soğukluk katabiliyor işte böyle...bence bırak biraz sakinleşin ikiniz de derim ve dua etmekten geri durma..ama bir gözün de hep tetikte olsun asla 2 gözünü de kapatması taraftarı değilim kadınların...

Son düzenleme:
sonunda konu sahibine tak deditmisiniz.valla buraya boyle konular acmadan once 1000 kez dusunmek gerek.yaziyosun esimle kavga ettim vs vs diye sonra 1-2 ay sonra esimi seviyorum diyosun hopp bazilari hic usenmeden sizin kac ay once yazidignizi bulup ortaya atiyo diyoki yani diyoda diyo .sanki insan esiyle kavga edemez yada edipde barisamaz.

yani insn esine sayar sover bazen ama baskalri yapinca hickimsenin hosuna gitmez kaldiki niye giden erkek aldatmakla suclanir hic anlamam.biraz yapici olsak illa altina aldatma vs aramasak olmuyoki

sonunda konu sahibine tak deditmisiniz.valla buraya boyle konular acmadan once 1000 kez dusunmek gerek.yaziyosun esimle kavga ettim vs vs diye sonra 1-2 ay sonra esimi seviyorum diyosun hopp bazilari hic usenmeden sizin kac ay once yazidignizi bulup ortaya atiyo diyoki yani diyoda diyo .sanki insan esiyle kavga edemez yada edipde barisamaz.

yani insn esine sayar sover bazen ama baskalri yapinca hickimsenin hosuna gitmez kaldiki niye giden erkek aldatmakla suclanir hic anlamam.biraz yapici olsak illa altina aldatma vs aramasak olmuyoki

Ne kadar yersiz bir tespit!

Konu sahipleri eşinden şikayet eder konular açıyor, yorum yapanlar olaylara objektif gözle bakıp; söyle olabilir mi? Sunu yapmış mıdır deyince de sizin deyiminizle "hooooop konu sahibi firar, kocası dünyanın en iyi erkeği" vs vs.

Sorun birilerinin birileriyle barısması değil, sorun tu kaka kocanın, cici koca olması hem de birkaç saat icinde.

eşiniz sevgisini gösteremeyen bırımı yoksa sıze gösteremeyen bırımı benım annem sevgısını belli edemez mesela ama herkese karsı oledır bu yapı meselesı ama sızın eşiniz çocugunuza pek güzel göstermiş sevgisini demkki bu yapısndan kaynaklanan bişey değil ve zaten ole olsaydı sızın eşimin yapısı bu deyip konu bile açmazdınız ne sevdiği ne sevmediği belli diye.
aldatma varmı orasını bilemem tabıkı ama okadar ayrılıktan sonra böle soguk davranması cok sınır bozucu ve normal değil soğukluk girmiş sanırım aranıza ve eşiniz hep böle buz gibi şakalar yapan bı ınsanmıdır?

katılıyorum canım maksat yardımcı olmak degil sanki konu sahibini bezdirenler oluyo böle durduramıyosunda amac destek olmak olmalı

hem şikayet hem savunma.şimdi canım eşinin durumu gerçekten tuhaf seninde tuhafına gitmişki buraya yazacak noktaya gelmişsin.ama bunu başkasının ağzından duymak istemiyorsun.aslında burda yazılanlar seninde aklından bin kez geçmiştir.bence gidişat iyi değil borç ödemek yada başka bişey için dışarı çalışmaya gittiyse eşin diğer gelişte tekrar gönderme.burda bi arkdaş vardı eşi kazakistanamı gitmişti öyle bişeydi sonu pek iyi olmadı .inşallah ters bişey yoktur ama sende gördüğün tuhaflıkalrdan sonra burda eşini savunma .yada savunacaksan ortada bi sorun yoktur burda milleti boşuna yorma.

evet eşi kazakistan meselesi vardı bir tane..
bence eğer üyelerın amacı gerçeklerle yüzleşmek değil de iç rahatlatmaksa buraya konu açmak yerine derdini eşinin ailesiyle yahut akrabalarıyla paylaşmalılar
çünkü "canım sende kocanı sıkboğaz etme. alttan biraz suçlusun. o seni çok seviyor sorun yok" gibi yorumlar akrabalardan gelir.
ama tanınmayan insanlar gerçekleri direkt söyleyebiliyorlar bu da henüz bazı şeyler için hazır olmayan üyelerin hoşuna gitmeyebiliyor.

katılıyorum canım maksat yardımcı olmak degil sanki konu sahibini bezdirenler oluyo böle durduramıyosunda amac destek olmak olmalı

ee tamam o zaman konu sahibinin ilk yazdığı yorumu okuyup destek olun buradaki herkez ona göre yorum yaptı biz beceremedik siz ik yorumu okuyup yorum yazın hadi kolay gelsin :51:

evet ben de bu konuya sinir olurum...konu sahibine ya da yorum yapan rastgele birine "aa senin geçmiş konularına baktım da sen nie yorum yapıyorsun ki şunlar şunlar varmış" diyorlar ya işte ban yemesi gereken kişiler varsa onlar derim..umarım yöneticiler bunu ciddiye alır! ya da profil bilgilerinde geçmişte açtığı konuları yazdığı yazıları herkes görüntüleyemesin sadece arkadaşları...yoksa bu dengesiz hareketler daha çoook sürer.
insan buraya dertleşmeye geliyor "senin eski konularına bakılırsa" diye dengesizin biri çıkıveriyor...

Erkek gittiği için ihanetle suçlanmadı.
6 ay uzak kaldığı eşine geldiği ilk günkü davranışlarının anlamsızlığı ve yakışıksızlığından bahsedildi.
Konu sahibi uzak durduğunu ve anlam çıkarılabilecek şakaları nedeniyle bu şekilde düşünüldü.
Eğer eşim yurtdışında 6 ayda bir geliyor deseydi kimsenin aklına acaba gelmezdi

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, şap map hikaye.
biz de eşimle aylarca ayrı kalıyoruz, asker olduğu için de bol bol şap yiyor tabi,
ama hiç soğukluk etkisi yaptığını görmedim ben.
6 ay görüşmeyen ve "o iş"i yapmamış adama kilolorca şap yedirmiş olsan da kaçacak yer ararsın evde.

evet ben de bu konuya sinir olurum...konu sahibine ya da yorum yapan rastgele birine "aa senin geçmiş konularına baktım da sen nie yorum yapıyorsun ki şunlar şunlar varmış" diyorlar ya işte ban yemesi gereken kişiler varsa onlar derim..umarım yöneticiler bunu ciddiye alır! ya da profil bilgilerinde geçmişte açtığı konuları yazdığı yazıları herkes görüntüleyemesin sadece arkadaşları...yoksa bu dengesiz hareketler daha çoook sürer.
insan buraya dertleşmeye geliyor "senin eski konularına bakılırsa" diye dengesizin biri çıkıveriyor...

konu dışı yorum yapmayın lütfen bir şikayetiniz varsa bunu direk yöneticiye yazın bu konuda böyle bir durum olmadı kimse geçmiş yazılarıyla suçlamadı konu sahibini

konu dışı yorum yapmayın lütfen bir şikayetiniz varsa bunu direk yöneticiye yazın bu konuda böyle bir durum olmadı kimse geçmiş yazılarıyla suçlamadı konu sahibini

konu dışında yorum yapmıyorum kimseye de şöyle dedin demiyorum dikkat ederseniz!
ben arzusena arkadaşın yorumuna karşılık "gerçekten de buradaki konu gibi konular açmanın cesaret işi" olduğuna değiniyorum.zaten yöneticilere de şikayetimi bildirdim merak etmeyin.

Son düzenleme:

Ne kadar yersiz bir tespit!

Konu sahipleri eşinden şikayet eder konular açıyor, yorum yapanlar olaylara objektif gözle bakıp; söyle olabilir mi? Sunu yapmış mıdır deyince de sizin deyiminizle "hooooop konu sahibi firar, kocası dünyanın en iyi erkeği" vs vs.

Sorun birilerinin birileriyle barısması değil, sorun tu kaka kocanın, cici koca olması hem de birkaç saat icinde.

canim neresi yersiz bence nerdeyse hep boyle oluyo.hicde yersiz degil.bence sorun konu sahibin ilk basda konuyu eksik anlatmasi ve hep altta aldatma sbeebinin aranmasi.az oncede dedgim giib kimse esine kotu birsey densin istemez bence.

Geçmişle ilgili birşey denmedi. Bu konu dışı olmuş biraz.
Ayrıca profil bilgilerine bakılmasından neden rahatsızlık duyuyorsunuz ki.
Bunun dengesizlik olduğunu bilmiyorum. Bir çelişki gördüğümde ben de bakarım.
Ve bu nedenle birçok kişinin aslında dürüst olmadığı da çıkmıştır ortaya.
Örnekleri çok.
ben daha önce yazdığım konulara bakılmasından hiç rahatsız olmadım açıkçası.
Ayrıca dengesiz hareketler sözünüzü hiç beğenemdiğiim belirtmek isterim.
Daha önceki yorumlara bakarak cevap vermenin neresi dengesizlik.
Başkalarını eliştirirken kendi üslubumuza da dikkat edelim lütfen

canim neresi yersiz bence nerdeyse hep boyle oluyo.hicde yersiz degil.bence sorun konu sahibin ilk basda konuyu eksik anlatmasi ve hep altta aldatma sbeebinin aranmasi.az oncede dedgim giib kimse esine kotu birsey densin istemez bence.

Olur mu hiç? Objektif yorumlar alabilmek icin konu acılıyor burda. "Ben göremiyorum durum bu, bir de siz bakın" denmek isteniyor.

Kötü derken; ahlaksız denmiyor ki? Aldatıyor olabilir mi acaba? Bak kızına sevgisini göstermiş, sana neden göstermiyor deniliyor?

Kısmen sen de haklısın. Bu iş cesaret işi, kaldıramayacaksan konu acmayacaksın bu kadar bsait.

eeeeeeee arkadaşlar yazın bakalım.konu sabinin eşinin 6 ay sonra gelip gösterdiği tavırlar çok mu normal:50:

Geçmişle ilgili birşey denmedi. Bu konu dışı olmuş biraz.
Ayrıca profil bilgilerine bakılmasından neden rahatsızlık duyuyorsunuz ki.
Bunun dengesizlik olduğunu bilmiyorum. Bir çelişki gördüğümde ben de bakarım.
Ve bu nedenle birçok kişinin aslında dürüst olmadığı da çıkmıştır ortaya.
Örnekleri çok.
ben daha önce yazdığım konulara bakılmasından hiç rahatsız olmadım açıkçası.
Ayrıca dengesiz hareketler sözünüzü hiç beğenemdiğiim belirtmek isterim.
Daha önceki yorumlara bakarak cevap vermenin neresi dengesizlik.
Başkalarını eliştirirken kendi üslubumuza da dikkat edelim lütfen

iyi de asıl konu dışına çıkmaya çalışan bana " burada geçmişle ilgili birşey denmedi" olmasıdır.dikkatinizi çekerim dikkatle okumanızı tavsiye ederim;ben kimseye bu konuda isim verip "geçmişine değindi yüzüne vurdu gibi sözlerde bulunmadım.
burada evlilikle ilgili ;bu konu gibi konu açmanın cesaret işi olduğunu hatta konu sahibin üstüne bazen fazla gidildiğini söylüyorum.yine profil bilgilerin bakılması taraftarı değilim artık çünkü bunu art niyetli kullanan insanların olduğunu dile getirirken yaptığının dengesizlik olduğunu üstüne basa basa ifade ediyorum..katılıp katılmamakta özgürsünüz;bu benim düşüncem !

yine profil bilgilerin bakılması taraftarı değilim artık çünkü bunu art niyetli kullanan insanların olduğunu dile getirirken yaptığının dengesizlik olduğunu üstüne basa basa ifade ediyorum..katılıp katılmamakta özgürsünüz;bu benim düşüncem !

Ben bakıyorum. O zaman dengesizim

Back
X