Ne simdi bu ?? Amac ne ..

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Sınav haftası zaten gerginim üzerine buda tuz biber oldu .. Erkek arkadasım 1 saat önce geldi yurdun önünde kulagında telefon abisiyle konusuyordu .. Neyse bende yürümeye basladım yanında .. Abisinin ev alma durumları var sıkıntı yasıyorlar iste arıyor kardesine anlatıyor ..

O sırada eside ,kaynanasıda( gelinin annesi ) yanında abisi demiski '' senin isin daha basit oglum en azından okuyorsun is olanagın benden daha iyi seviyede olacak nil'de calısıcakmıs dedi'' evlenmeden önce parada biriktirirsiin demis ..

Arkadan kaynanası acele etmesin ben ona adapazarılı kız bulacagım demis .. Erkek arkadasım bastan anlamadı sonra erkek arkadasımın yengesi sana annem adapazarılı bulacakmıs acele etme diyo annem diye gülerek tekrarlamıs ..:kızgın: Ne alaka simdi ??

Hadi bana normal bisey deyin .. 4 yıldır birlikteyiiz ailesini tanıyorum onlarda biliyor beni cok severler eltim olacak insan ve ailesi'de biliyor .. Nisana ,dügüne gittim gördüler amac nedir ?? O kadar sinir oldum ki anlatamam .. Ama bu burda kapanmaz ilk gördügüm yerde konu acılınca iyi ya annen sana neden bi adapazarılı bulmamıs !! dicem yada bende özcana ne trakyalılar bulacaktım ama olmadı iste diyecegim ..

Son düzenleme:
canım beni istemeye geldikleri gun bu yasadıgını yasadım kaynana olacak kadın anneme ben oğluma baskasını düşünüyordum o tutturdu geldik bizde demiş ama ne oldu dedi kendi dedi suanda 6 aylık evliyiz sevgiline kızma çocugun suçu yokki arada öyle patavatsızlar çıkar sıkma canını

canım beni istemeye geldikleri gun bu yasadıgını yasadım kaynana olacak kadın anneme ben oğluma baskasını düşünüyordum o tutturdu geldik bizde demiş ama ne oldu dedi kendi dedi suanda 6 aylık evliyiz sevgiline kızma çocugun suçu yokki arada öyle patavatsızlar çıkar sıkma canını

Ayy buda kötüymüs yaa peki kaynanala aran nasıl simdi ?Canım sevgilime kızmadım zaten burda sucu olan ona laf düsmeyen gelinin annesi ona ne ki ? Ailesi beni biliyor seviyor yani bunu nasıl söyler mantıklı mı? Beni bilmese tamam bilmiyor diyecegim ama dedigim gibi nisan 'da ,dügün'de ordaydım gördüler ve 4 yıldır birlikteyiz 1 aylık birsey degil ki bu !!

Aslında erkek arkadasımın yengesinde'de suc var onunla da görüsürüm selam söyler falan nasıl der öyle birseyi bana hakarettir bu. Siz sevdiginiz insana böyle birsey söylermisiniz .. Ben amaclarını anlamadım hala acıkcası ..CADIARZU

Son düzenleme:
Canım sevgilime kızmadım zaten burda sucu olan ona laf düsmeyen gelinin annesi ona ne ki ? Ailesi beni biliyor seviyor yani bunu nasıl söyler mantıklı mı? Beni bilmese tamam bilmiyor diyecegim ama dedigim gibi nisan 'da ,dügün'de ordaydım gördüler ve 4 yıldır birlikteyiz 1 aylık birsey degil ki bu !!

Aslında erkek arkadasımın yengesinde'de suc var onunla da görüsürüm selam söyler falan nasıl der öyle birseyi bana hakarettir bu. Siz sevdiginiz insana böyle birsey söylermisiniz .. Ben amaclarını anlamadım hala acıkcası ..CADIARZU

bi laf çarpardım ben olsam duramazdım sende öyle yapacaksın sanırım çokta bozma sinirini bilmemkimin bilmem kimine laf düşmez 4yıllık bir ilişki bu siz baglı olduktan sonra

çok ayıp etmiş gerçektenn sinir oldumm:olmaz:

Ya beni bilmeseler dedigim gibi anlayacagım .. Ailesini'de tanıyordum hatta bu evlenen yengesinden önce .. Annesine laf düsmez ki ama ben bisey anlamadım bunlar beni sevmiyor zamanında bazı olaylardan dolayı ben ortada kaldım saflıgıma doymayım ..

Bunlar barısınca demek iyice ben yalancı cıktım .. Belkide ara bozucu oldum bilemem ama cok ayıp yaa susmam ben valla gördügüm yerde konusucam .. yasakkelime

bi laf çarpardım ben olsam duramazdım sende öyle yapacaksın sanırım çokta bozma sinirini bilmemkimin bilmem kimine laf düşmez 4yıllık bir ilişki bu siz baglı olduktan sonra

Canım ben konu aclırısa bende özcana ne trakyalılar bulacaktım ama olmadı iste demeyi düsündüm .. Yada iyi ya annen sana neden bir adapazarılı bulmamıs diyecektim .. Ama senin dedigin gibi dıdının dıdısına laf söylemek düsmez demekte mantıklı .. Valla neysem oyum konusurum ben susarsam yarın öbürgün bisey oldugunda konusunca vaayy be neymis kendini simdi göstermis diyecekler ..

Kasıtlı ama yaptıgı altta kalmamam lazım .. Kalamam kii :kızgın:

Kızlar düsüncesizce konusacak tipler degiller emin olun hele annesi cok kurnaz cok cin bir kadın erkek arkadasımdan biliyorum .. Herseye karısıyor kızının eltisinin evinin mutfagına kadarr ..

ışin zor canım senin şimdiden dişini gösteriyo kadın.ayıp diye bişey var söylenir mi o söz:olmaz:

Kayınvalidem'de degil birde konusan insan dıs kapının dıs mandalı .. Elti adayımın annesi yani .. Herseye karısıyorlar yaa .. :delphin::1no2:

Son düzenleme:
:delphin:acaba eltinin annesii kendi tarafından birinimi yapmak istiyo sevgiline acabaa

Bende bunu düsündüm canım .. bilmiyorumkismile

Eger öyle ise yazıkk diyorum kendi kızıda 6 ay önce evlendi baskaları böyle dese ne tepki verirdi acaba .. Simdi kızı evlendi nasılsa isine geldigi gibi konusuyor baska bir kızı daha var .. Allah büyüktüürr ..

Bende bunu düsündüm canım .. bilmiyorumkismile

Eger öyle ise yazıkk diyorum kendi kızıda 6 ay önce evlendi baskaları böyle dese ne tepki verirdi acaba .. Simdi kızı evlendi nasılsa isine geldigi gibi konusuyor baska bir kızı daha var .. Allah büyüktüürr ..

olabilirr cnm dikkat et sen bu kadına kendi istediği biri için düşünüp sevgiline çaktırmadan laf sölüyo olabilir ay fesatmıyım nebilmiyorumkismile ama normal insan niye böle bişi yapsın ki o benm değil kadının fesatlığı :umursamaz:

olabilirr cnm dikkat et sen bu kadına kendi istediği biri için düşünüp sevgiline çaktırmadan laf sölüyo olabilir ay fesatmıyım nebilmiyorumkismile ama normal insan niye böle bişi yapsın ki o benm değil kadının fesatlığı :umursamaz:

Yok canım ya akıllı olan bir insan sevgilisi oldugunu bile bile böyle cümle kurar mı ? Birde tanıyacak sevgilisinin kurnaz bir insan düsünmeden hareket etmez .. Kesinlikle kadının fesatlıgı :oklava:

Ya iste altında birsey oldugundan deli oldum resmen .. :kızgın:

güzelim boşverr be.. bunu söyleyen sevgilinin annesi bile değil.. benim de 4 yıllık bi ilişkim var. bilirsin sen de insan gözünden sakınır ilişkisini.. takma diyorum ama kadın milletinden korkulur. sen yine de dikkat et kardeşim

takma cnm sevgilin seni sevdikden sonra o mıçını yırtsda bişicik yapamazzz:delphin:

Kızlar onların ailesi cok tuhaf mesela kızın ailesi evde söz sahibi .. Herseye karısır ve cok sık erkek arkadasımın büyük yengesine giderler .. Cok rahatlar daha ne deyim ki ?? Yengesinin tezgah altında dolabı yok .. Bulasık makinesi almıslardı herkesin icinde iiyii iki sey alıverde bir perde geciriver oraya demis .. Bu bu sekilde söylenir mi öyle bir insan istee .. Herseye karısırmıs yani .. Sevgilim o kadar sinir olmus ki , beni aradıgın da barut fıcısı gibiydi ..

Son düzenleme:
çok ilginç erkek arkadaşına rahatsız oldunu bi güzel belirt bence bi daha öyle bişi duymak istemedini kesin bi dille anlat cnm

Back
X