Ne şimdi bu ??

işte sen hep alttan alıyormuşsun ya oda buna güvenerek ufak birşeyi bile sana çeviriyor rahatça.. nasılsa sen uzatmazsın ve alttan alırsın olayı yumuşatırsın diye.. biraz şımarmış yani sevgilin.. :)
uygulamada başarılar dilerim .. :)

aynen öyle canım, ama uyarımıda yapıorum alttan alırken :// yine anlamıor yine anlamıor.
Seviorum kıyamıorum die neden bu yıpratma çabası anlamış değilim ....

Sağol canımmm çokkk sağol umarım başarıılı olurum, böyle ufak tefek şeyler için yıpranmk istemiorum.

yani bizde de siz gibidir. beyimiz bir kere arar ve o telefon açılacaktır... ötesi yoktur...
herkese karşı da böyledir.. bana kasıtlı yapmadığını bilirim...

genelde ben alttan alan tarafımdır... aramaya arar ama onun bana yetmesini bekler... tamam işte aradı ya, adım attı... benden de her zaman ki gibi sevecen hallerimle huyuna gideyim ister...telefon açıldığında zaten ben o sese karşı hemen normalleşiverir, aşk dolarım...

hani hep derim bu sefer bende soğuk konuşacağım, yumuşamıycam diye ama hala başaramadım :17:
sizin de bana durumunuz öyle geldi...

çünkü nasıl ki onlar için alıştılar güveniyorlar da diyoruz...
Bizde öyleyiz... alıştık.... zorlandığımız günler, böyle isyan ettiklerimiz oluyor ama seviyoruz.......

çünkü bahsettiğiniz gibi iyi günlerimiz de yanlarında bulduğumuz huzur mutluluk başka hiçbir şey de yok....

Aynen öyle bizdede o aradığında açılacak, ama ben aradığımda açmayabilior çoğu zaman.!
Senin ki en azından arıor :((:(( bizde görücez bakalım ilk gün geçti aramadı

Evet ne kadar isyan etsemde ödüm kopuor aramıcak die, ama arar ben onun bana olan sevgisine güveniorum. inanıorum..

aynen öylee aaahhhh oo huuuzuurrr, Allah ıma şükürler olsun bana yaşattı o huzuuru, benim dileğimde o huzurun hep sürmesi gereksiz yere bozulmaması, benim gibi onunda alttan alması.

Normal şeyler bunlar, dilerim o da en yakın zamanda anlar, dilerim senin sevgilinde en yakın zamanda anlar, bu kadar bağlı az çift var artık, bizde kıymet bileliim.. kaybetmeyelim..

Peki birşey danışayım, sen her seferinde alttan aldğında kendini kötü hssetmior musun ? Demiormusun sevgiline sen neden alttan almıosun die ? Senhiç pes etmiormusun ? Bende mi pes etmesem acaba :(((

Evli degilsiniz yani ???

Evli degilken böyle yapan sonra ne yapmazki ?

Sakin arama birak o arasin, bir kere gururu kirilirsa zaaten devami gelir.
2-3 haftada sürse arama simdi inat sirasi sende.

Zor ama ögrenmesi lazim, tek tarafli gitmez ne iliski ne evlilik ne birsey.

ayrica bi taraf hep altdan aldikdan sonra herkesin iliskisi iyi gider önemli olan karsilikli olamli hersey...

Merak ediyorum ne zaman aricak ?

herşeyi alttan alma tatlım alıştırma
bak hep senden bekliyor sonra zararını çok çekersin

Çok tanıdık durumlar,olaylar,tavırlar...Yüzdeye dökersek, biz kızların %80'i bu durumdan şikayetçi.Erkeklerin vur-kaç taktiğini uygulamaları sonucu ortaya çıkan tipik olaylar zinciri.Aynı şeyleri yaşayıp sonunda pes etmiş biri olarak,erkekler daima güçlü kadınlar görmek isterler.Güçlü ve kararlı oluşunuz sizi ulaşılmaz ve saygıdeğer yapar.Doğru yoldasıniz.Sakın aramayın.Biliyorum içinde bulunduğunuz durumu ama ilerisi için en sağlıklısı bu olacak.Günü kurtarırsiniz ararsanız.Eğer onun aramasını sağlarsaniz geleceğe yatırım olur.(son not:dün bir arkadaş buna benzer bir cümle kurmuştu,çok özetimsi,çok manidardi.kullanmak istedim:))

Bizim ilişkimizi gördüm sanki konunuzda..
Rest çekmeler, aşkından ölse bile lanet gururundan ödün vermemek için bir kere bile aramamalar falan insanı hayatından bezdiriyor bir süre sonra çok iyi anlıyorum sizi.
Sanırım biz hatayı başta yapmışız ee ilişkilerin süresi de belli bir zamanı aştıktan sonra alışkanlıklar, karşılıklı roller öyle kolay kolay değişmiyor ne yazıkki.
Bende kendimi geri çekmeyi falan çok denedim ama kalıcı bir çözüm olmuyor napalım.. Mutlu muyuz? Mutluyuz deyip böylece devam edeceğiz herhalde bizde.
Bu arada bir şeyi merak ettim sevgiliniz koç burcu mu?

bana göre siz fazlasıyla taviz vermiş, alıştırmışsınız.. şimdi alışkanlıkları değiştirmek pek kolay olmaz.. eğer aramamkta kararlıysanız biraz sancılı bir dönem sizi bekliyyor demektir. ama alıştırmak gerekir. bunun evliliği de var. ömür boyu böyle devam etmez çok yıpratır. yıpranmışsınız da zaten. umarın gururunnu kırar. orta yolu bulursunuz..

Evli degilsiniz yani ???

Evli degilken böyle yapan sonra ne yapmazki ?

Sakin arama birak o arasin, bir kere gururu kirilirsa zaaten devami gelir.
2-3 haftada sürse arama simdi inat sirasi sende.

Zor ama ögrenmesi lazim, tek tarafli gitmez ne iliski ne evlilik ne birsey.

ayrica bi taraf hep altdan aldikdan sonra herkesin iliskisi iyi gider önemli olan karsilikli olamli hersey...

Merak ediyorum ne zaman aricak ?

Evet evli değiliz, bende bunu düşünüorum, bu yüzden evlenmeden birşeyler düzelsin istiyorum, çabalıorum ama boşuna!!!

2-3 hafta ben nasıl dayanacağım hiç bilmiorum :((( Dün msj attım, bak gördün mü ben olsam şimdiye dayanamaz 50defa arar msj atardım, aramızdaki fark bu dedim hala da cevap vermedi !!!!

Bende çok merak ediorum ne zaman arıcak , ama arasın bian önceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Çok tanıdık durumlar,olaylar,tavırlar...Yüzdeye dökersek, biz kızların %80'i bu durumdan şikayetçi.Erkeklerin vur-kaç taktiğini uygulamaları sonucu ortaya çıkan tipik olaylar zinciri.Aynı şeyleri yaşayıp sonunda pes etmiş biri olarak,erkekler daima güçlü kadınlar görmek isterler.Güçlü ve kararlı oluşunuz sizi ulaşılmaz ve saygıdeğer yapar.Doğru yoldasıniz.Sakın aramayın.Biliyorum içinde bulunduğunuz durumu ama ilerisi için en sağlıklısı bu olacak.Günü kurtarırsiniz ararsanız.Eğer onun aramasını sağlarsaniz geleceğe yatırım olur.(son not:dün bir arkadaş buna benzer bir cümle kurmuştu,çok özetimsi,çok manidardi.kullanmak istedim:))

Evet ama baştan bilmem ve uygulamam gerekendi galiba bu güçlü gözükme durumu, şuanda ne kadar acı çektiğimi üzüldüğümü tahmin ediordur, bu yüzden de aramyacak gibi gelior :(
Evet çok haklısın da nasıl onun aramasını sağlayacağım böyle sessiz kalarrak mı :( arar mı dersin ?? Bilmiorum, korkuorum, özlüorum.
Evet güzel bir cümleymişş. Tamamen bu amaçla zaten bu tavrım..

Rest çekmeler, aşkından ölse bile lanet gururundan ödün vermemek için bir kere bile aramamalar falan insanı hayatından bezdiriyor bir süre sonra çok iyi anlıyorum sizi.
Sanırım biz hatayı başta yapmışız ee ilişkilerin süresi de belli bir zamanı aştıktan sonra alışkanlıklar, karşılıklı roller öyle kolay kolay değişmiyor ne yazıkki.
Bende kendimi geri çekmeyi falan çok denedim ama kalıcı bir çözüm olmuyor napalım.. Mutlu muyuz? Mutluyuz deyip böylece devam edeceğiz herhalde bizde.

Bencede başta yaptık o hatayı, ama zararın neresinden dönersen kardır, ben düzeltmeye mutlu olmaya çalışıorum, o hiçbirşeyin ciddiyetinn farkında değil galiba, ne beni üzdüğünün, nede bizi çıkmaza soktuğunun hiç ama hiç farkında değil..

Pes mi ettin sen ? bnde pes mi etmeliyim öyle devam mı etmeliyim bilmiorummmmmm çıkmazdayım galiba ?? :(

Koç değil Akreppp !! Bende balık, bu kadar zıt 2 kişi daha olamaz dünyada. O kadar zıtız ki yemek zevklerimiz bile alakasız. ama kalp bu çokkkkk seviorr, engel olamam kiii ..

Bencede başta yaptık o hatayı, ama zararın neresinden dönersen kardır, ben düzeltmeye mutlu olmaya çalışıorum, o hiçbirşeyin ciddiyetinn farkında değil galiba, ne beni üzdüğünün, nede bizi çıkmaza soktuğunun hiç ama hiç farkında değil..

Pes mi ettin sen ? bnde pes mi etmeliyim öyle devam mı etmeliyim bilmiorummmmmm çıkmazdayım galiba ?? :(

Koç değil Akreppp !! Bende balık, bu kadar zıt 2 kişi daha olamaz dünyada. O kadar zıtız ki yemek zevklerimiz bile alakasız. ama kalp bu çokkkkk seviorr, engel olamam kiii ..

Aramıor değil, aramıyor.
Telefn değil, telefon.
Aramck değil, aramayacak.
Yapıorum değil, yapıyorum.
Ve daha niceleri... Gencecik pırıl pırıl bir kızsın, lütfen Türkçemizi kirletme.

bana göre siz fazlasıyla taviz vermiş, alıştırmışsınız.. şimdi alışkanlıkları değiştirmek pek kolay olmaz.. eğer aramamkta kararlıysanız biraz sancılı bir dönem sizi bekliyyor demektir. ama alıştırmak gerekir. bunun evliliği de var. ömür boyu böyle devam etmez çok yıpratır. yıpranmışsınız da zaten. umarın gururunnu kırar. orta yolu bulursunuz..

evet çok taviz verdim, ama tek istediğiim mutlu olmamızdı, oldukta zaten. Ama yine her problemde karşılaştığımız bu, galiba ikimizde ççok yıprandık, ve benim bu kararım daha çok yıpratıor, bilmiorum, düzelsin herşey mutlu olalım istiorum, arasınnn artıkkk ben kahroluorumm :(

İnşallah bulluruz orta yolu bian önce, ortayı geç , bir şu adımı atsınnnnnn bian önceeee tek dileğim bu şuanda.

Aramıor değil, aramıyor.
Telefn değil, telefon.
Aramck değil, aramayacak.
Yapıorum değil, yapıyorum.
Ve daha niceleri... Gencecik pırıl pırıl bir kızsın, lütfen Türkçemizi kirletme.

klavyende kırık bir Y tuşu var ise, zor basıyor ise basıp basmadığını sürekli kontrol etmek, sert sert basmak, sinirlenmek yerine bence öyle yazardın sende :)))

Bende kesinlikle doğru kullanma taraftarıyım ;)

Aynen öyle bizdede o aradığında açılacak, ama ben aradığımda açmayabilior çoğu zaman.!
Senin ki en azından arıor :((:(( bizde görücez bakalım ilk gün geçti aramadı

Evet ne kadar isyan etsemde ödüm kopuor aramıcak die, ama arar ben onun bana olan sevgisine güveniorum. inanıorum..

aynen öylee aaahhhh oo huuuzuurrr, Allah ıma şükürler olsun bana yaşattı o huzuuru, benim dileğimde o huzurun hep sürmesi gereksiz yere bozulmaması, benim gibi onunda alttan alması.

Normal şeyler bunlar, dilerim o da en yakın zamanda anlar, dilerim senin sevgilinde en yakın zamanda anlar, bu kadar bağlı az çift var artık, bizde kıymet bileliim.. kaybetmeyelim..

Peki birşey danışayım, sen her seferinde alttan aldğında kendini kötü hssetmior musun ? Demiormusun sevgiline sen neden alttan almıosun die ? Senhiç pes etmiormusun ? Bende mi pes etmesem acaba :(((

amin :nazar: kimse kaybetmesin sevdiğini....

evet alttan aldığım zaman durup düşünürüm... neden hep ben diye...
fakat ben de böyleyim diyorum... hani insanın geçinmeye gönlü varsa bazen görmezden gelmeli ya bazı şeyleri.. bende öyle diyorum...

pes etmeden olmuyor ki canım.. insan yoruluyor... bunalıyor...

oturup demek ki beni sevmiyor... demek ki benimle dalga geçiyor diye bir sürü şey düşünür kendi kendimi yerim...
barışınca da çok utanırım, nasıl sevgisinden şüphe duydum diye...

yani oluyor arkadaşım, böyle şeyler sadece sizde yaşanmıyor.. en azından bunu bil...
tek değilsiniz :)

sabırlı ol, bak bir tane mesaj atmışssın.. bir daha atma....
bekle nasılsa kendisi arayacak ya da mesaj atacak...

evet zor bir sevgilin var farkındayım ama mesala şunu düşün, seni böyle perişan etse de kılına zarar gelsin istemez değil mi?
seni gözünden sakınır... korur kollar...
hani bir tek seni o üzebilir.... hoş bu da nasıl sevgidir bilmem ama öyledir :1:

ilişkinizi düşün sevgilinin de alttan aldığı konular vardır muhakkak... o kadar uzun yıllar hakikaten sadece senin çabanla durmamıştır ki ayakta... sende bir şeyler görmüşsündür ki ilişkini senelerce sürdüre bilmişsindir.

üzülme... kaç yıllık ilişkinin böylesi bir konuda biteceğine ben inanmıyorum..
Sende inanma....

elbette arayacak... sabret lütfen.. zor biliyorum.. özledin biliyorum... ama bak sabret inan ki değecek..

Sen daha iyi bilirsin güzel günlerinizde ne kadar mutlu olduğunu....
o yüzden sabret...
yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmazmış :1:

güzel yürekli arkadaşım merhaba. bugüne dek düşüncelerine çok değer verdim ve seni önemsedim. insan adını dahi bilmediği birini nasıl bu kadar önemser diyecek olanlar muhakak olacaktır, ancak zerre kadar abartım yok. kalbinin güzelliğinden öyle eminim ki. dilerim ki her işin bu doğrultuda su gibi olur berrak ve doğal canım benim. konuna gelirsek, en baştan en sona okudum ve inanır mısın biraz biten ilişkimi gördüm sende. onda da böyle bi huy vardı ve biz onunla daha önce 2 ay ayrı kalmıştık, sırf beni aramasın diye telefonunu 2 kez kırmış parçalamış bi insan. ki ne aldatma oldu aramızda ne hakaret ne küfür hiç hiç bişey.. sonra 66. günde ben yazdım dayanamadım canım, nasılsın diye. o dakika içinde cevap yazdı çnkü dediğine göre telefon elinde bekliyormuş. ertesi gün buluştuk, dediği şu oldu: ''sen aramasan ben seni 1 ömür asla aramazdım''. o an gözümden yaşlar boşandı arkadaşım. çünkü sevgi dediğin bu kadar yüksek egolarla gururlarla beslenmez, onun adı sevgi olmaz, sevgi gururun arkasında ezilemez. ben neden gurur yapamadım ki canım, o neden başardı bunu? çünkü sevgisi gururun altında ezilmişti. ben mesaj yazınca da ''vay be ben ne kadar mükemmelim ki kız beni unutamamış'' diye düşündü ve bana geri döndü. aradan zaman geçti canım, her kavgada ben aradım hep ama hep. alttan aldım, neden aman 4 yıl boşa gitmesin aman öyle aman böyle. hep aradım, şirinlik yaptım, el üstünde tuttum neler neler. işte geçenki yani son olayımızda trip attım ama öyle sıradan öyle saçma bişey ki şuan hatırlamakta güçlük çekiyorum yani o derece. telefonu kapattı. bu kez ben aramicam dedim kendi kendime aramadım o da aramadı tabiki.. 1 ay sonra hereyi sildi bana dair ne varsa. inan canımın yanmasını ömrüm boyu unutamam. bi insan bu kadar değersiz olabilir mi dedim hep. ağladım, sinir hastası oldum resmen. ama inan canım değmiyor. sen kendi değerinin farkında ol önce, aman biter aman bozulur düzenim deme. yeni hayatının şimdiden daha iyi olup olmayacagını asla bilemezsin. diyeceğim o ki, sevgi gururun arkasına saklanamaz asla.. kendini kandırma canım arkadaşım.. sen de arama bu kez, o zaman daha da beliricek tablo gözünde..

,

Ah o kalp değil mi bize tüm bunları yaptıran?
Bizimki şöyle oldu aslında pes etmek değil de ilk 2 yıl çok ama çok katıydı ama bu sene onu birazcık dize getirdim galiba.
Sanırım 1 ya da 2 kere ilk mesaj atan taraf o oldu ama özür dilemek falan katiyen yok :)
Sonra bana söylediği şey de "bir daha yapmam ona göre değerini bil" di.
Ben ancak buraya kadar gelebildim:)
Bizimde pek uyumlu olduğumuz söylenemez (koç-başak) ama siz bayağı bayağı zıtmışsınız, kolay gelsin diyeyim :)

amin :nazar: kimse kaybetmesin sevdiğini....

evet alttan aldığım zaman durup düşünürüm... neden hep ben diye...
fakat ben de böyleyim diyorum... hani insanın geçinmeye gönlü varsa bazen görmezden gelmeli ya bazı şeyleri.. bende öyle diyorum...

pes etmeden olmuyor ki canım.. insan yoruluyor... bunalıyor...

oturup demek ki beni sevmiyor... demek ki benimle dalga geçiyor diye bir sürü şey düşünür kendi kendimi yerim...
barışınca da çok utanırım, nasıl sevgisinden şüphe duydum diye...

yani oluyor arkadaşım, böyle şeyler sadece sizde yaşanmıyor.. en azından bunu bil...
tek değilsiniz :)

sabırlı ol, bak bir tane mesaj atmışssın.. bir daha atma....
bekle nasılsa kendisi arayacak ya da mesaj atacak...

evet zor bir sevgilin var farkındayım ama mesala şunu düşün, seni böyle perişan etse de kılına zarar gelsin istemez değil mi?
seni gözünden sakınır... korur kollar...
hani bir tek seni o üzebilir.... hoş bu da nasıl sevgidir bilmem ama öyledir :1:

ilişkinizi düşün sevgilinin de alttan aldığı konular vardır muhakkak... o kadar uzun yıllar hakikaten sadece senin çabanla durmamıştır ki ayakta... sende bir şeyler görmüşsündür ki ilişkini senelerce sürdüre bilmişsindir.

üzülme... kaç yıllık ilişkinin böylesi bir konuda biteceğine ben inanmıyorum..
Sende inanma....

elbette arayacak... sabret lütfen.. zor biliyorum.. özledin biliyorum... ama bak sabret inan ki değecek..

Sen daha iyi bilirsin güzel günlerinizde ne kadar mutlu olduğunu....
o yüzden sabret...
yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmazmış :1:

Bende düşünüyorum , ne zamana kadar ben olacağım diye, birazda o alsın ,birazda benim gururum okşansın .birazda ben değerli hissediyim kendimi..
Ben görmezden geliyorum ama birazda o görmelii..

Bende barışınca birlikteyken kendime çok kızıyorum düşüncelerim için, ama ne yapabilirim ki bana bunu hissettiren kendisi.

tek değiliz evet, ilkte değiliz sonda değiliz , ama biz olmayalım böyle, mutlu olalım. Beni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor, bildiği halde neden böyle yapıyor anlamak istiyorum.

Mesajıma cevap vermedin , bu gece dayanamadım, uyuyamadım aradım açmadı.... geride dönmedi sabah. süründürmeye çalışıyor beni biliyorum ama yaptığının farkında değil, gereksiz yere beni nasıl yıprattığının......

Tabikide istemezz , asla hiç istemedi ki, hep korudu kolladı, çok güvende, çok mutlu, çok huzurluyım ben onun yanında...evet haklısın ama gereksiz işte üzme sebebi, büyük birşey olsa neyse....

Elbetteki alttan aldığı konularda oldu bazen, görmezmiymmm, barıştığımızda kendisi dedi bana, bn gururumdan birşey diyemiyorum, alttan alamıyorum, ama içimden yalvarıyorum sen alttan alırsın da düzeliriz diye demiştii.

Şimdi düşünüyorum bana açıkca bunu bile söyledi, ben şimdi ona haksızlık mı yapıyorum, onu böyle kabul mü etseydim....
Ben galiba herşey yolunda gidince beklentilerimi yükselttim farkında olmadan, oda olsun buda olsun şuda olsun..

O suçlu olsa da böyle tüm suçu kendimde buluyorum iştee ....
Bitmez zaten, biz neleri aştık , bukadar saçma bir sebepten bitemez.

İnşallah değer, sabrımın sonundayımm.
Çokkkk teşekkür ederim sana içme sular serptin, bakış açım değişti.. İyiki varsınızzz :)

Back
X