güzel yürekli arkadaşım merhaba. bugüne dek düşüncelerine çok değer verdim ve seni önemsedim. insan adını dahi bilmediği birini nasıl bu kadar önemser diyecek olanlar muhakak olacaktır, ancak zerre kadar abartım yok. kalbinin güzelliğinden öyle eminim ki. dilerim ki her işin bu doğrultuda su gibi olur berrak ve doğal canım benim. konuna gelirsek, en baştan en sona okudum ve inanır mısın biraz biten ilişkimi gördüm sende. onda da böyle bi huy vardı ve biz onunla daha önce 2 ay ayrı kalmıştık, sırf beni aramasın diye telefonunu 2 kez kırmış parçalamış bi insan. ki ne aldatma oldu aramızda ne hakaret ne küfür hiç hiç bişey.. sonra 66. günde ben yazdım dayanamadım canım, nasılsın diye. o dakika içinde cevap yazdı çnkü dediğine göre telefon elinde bekliyormuş. ertesi gün buluştuk, dediği şu oldu: ''sen aramasan ben seni 1 ömür asla aramazdım''. o an gözümden yaşlar boşandı arkadaşım. çünkü sevgi dediğin bu kadar yüksek egolarla gururlarla beslenmez, onun adı sevgi olmaz, sevgi gururun arkasında ezilemez. ben neden gurur yapamadım ki canım, o neden başardı bunu? çünkü sevgisi gururun altında ezilmişti. ben mesaj yazınca da ''vay be ben ne kadar mükemmelim ki kız beni unutamamış'' diye düşündü ve bana geri döndü. aradan zaman geçti canım, her kavgada ben aradım hep ama hep. alttan aldım, neden aman 4 yıl boşa gitmesin aman öyle aman böyle. hep aradım, şirinlik yaptım, el üstünde tuttum neler neler. işte geçenki yani son olayımızda trip attım ama öyle sıradan öyle saçma bişey ki şuan hatırlamakta güçlük çekiyorum yani o derece. telefonu kapattı. bu kez ben aramicam dedim kendi kendime aramadım o da aramadı tabiki.. 1 ay sonra hereyi sildi bana dair ne varsa. inan canımın yanmasını ömrüm boyu unutamam. bi insan bu kadar değersiz olabilir mi dedim hep. ağladım, sinir hastası oldum resmen. ama inan canım değmiyor. sen kendi değerinin farkında ol önce, aman biter aman bozulur düzenim deme. yeni hayatının şimdiden daha iyi olup olmayacagını asla bilemezsin. diyeceğim o ki, sevgi gururun arkasına saklanamaz asla.. kendini kandırma canım arkadaşım.. sen de arama bu kez, o zaman daha da beliricek tablo gözünde..
Merhaba canım arkadaşımmmmmmmm , seni burda gördüğüme çok mutlu oldum, senin sayfanda senin yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum ama içim böyle işte

Aynı düşüncelerdeyiz, hiç ismini hiçbirşeyini bilmediğim birinin mutluluğuyla bu halimde bile mutlu olabiliyorum, tanıdığım nice insanlar için düşünmüyorum bunları ben..
Bende dilerim ki seninde her işin yolunda gider, hayatta her istediğin olur , en iyilerine layıksın, heeepp çok mutlu oll.
Bizim için evet öyle, sevginin önüne hiçbirşey geçemez, herşeyimizi hiçe sayabiliyoruz, ama onların dünyası,onların düşünceleri bambaşka, ben inanıyorum sevgisine, biz yanyanayken sende olda gör o sevgisini ilgisini.
Sanki bir bebekle ilgileniyormuş gibi benimle ilgilenmesini, düşüncelerini, o an biliyorsun o adam seni canından çok seviyor, ama sonra aramız bozulunca neden böyle, çünkü onlar erkek, onların gururu var.
Sert görünmek zorunda, taviz vermemek zorunda.. Bizim gibi düşünmüyorlar işte...
İşte seninle aynı sonrdayız, onun hep yaptığını ben 1 kez yaptım, olan oldu !!
Şimdi şu yaptığına bak, insanlar bize özenir, bizim gibi olmak isterken, biz bunun kıymetini bilmeye bile aciziz ve ben bunu bir ömür kabullenemem.