Ne sorulur??

maveraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
332
400
33
Uzatmayıp direk konuya girmek istiyorum evlilik yolunda olduğum beyin ablasıyla görüşmem olacak daha önce cenaze dolayısıyla üç kez evlerine gitmiştim ailesiyle bi tanışıklığım olmuştu yani beni ilk defa görmeyecek.Telefon numaramı da almıştı bikaç kez aradı bende onu aradım . İyi kötü bi fikri olmuştur hakkımda. Başka ne sorar nolcak ne diyecek demekten bi hal oldum.Merak ettiğim bana ne sorar?ne konuşulur,ben çok gerginim

Ne sorabilir ki ?
Nasılsın , ne yapıyorsun , işin nasıl memnun musun belki nerelisin der :KK70: ...
İki birey bir şeylere karar verdikten sonra görümce ne sorabilir ?
Görümce geçemedin deyince ilişkiniz bitecek mi ? Hayır .
Kendinden emin gözük , rahat ol

Aa , biz burada maaşın ne kadar, babanın evi ,arabası var mı diyen soran görümceler de gördük ama inşallah senin ki öyle olmaz.

Y
Ne sorabilir ki ?
Nasılsın , ne yapıyorsun , işin nasıl memnun musun belki nerelisin der :KK70: ...
İki birey bir şeylere karar verdikten sonra görümce ne sorabilir ?
Görümce geçemedin deyince ilişkiniz bitecek mi ?
Kendinden emin gözük rahat ol

Aa biz burada maaşın ne kadar babanın evi arabası var mı diyen soran görümceler de gördük ama inşallah senin ki öyle olmaz
Yok artık sormaz demi öyle bişey :) öğretmen yani bilir heralde onların sorulmayacağını. Nasılsın diyebilir belki ama diğerlerini biliyo ki konuştuk onları. Teşekkür ederim rahat olmam gerek evett:super:

Peki normal mi benimle görüşmek istemesi? Hani daha önce görmüş biri olarak ha bide bu görüşme akabinde tanışmaya gelecekler bize. Ablası tanışmadan evvel böyle bir görüşme talep etmiş. Neden ister ki insan böyle bişeyi anlamıyorum yani.

Ne soracak ya rahat ol, normal sohbet muhabbet eder haline tavrına duruşuna bakar en fazla. Kendin gibi ol kasma :rapci:

Sigara kullanıyormusun, işin varsa gelişmeleri, internette nerelere takılırsın, kaç çocuk istiyon, yemek yapabiliyor musun, temizlik konusunda hassas mısın gibi ya da hiçbiri.

Bu kadar stres yapma evlendikten sonra yüzünü bile görmek istemeyeceksin. Ama bir tavsiye benden ne olursa olsun mesafeni koru hayatına karışmasınlar.

Back
X