Ne taraftan tutsam elimde kalıyor hayat

derin_elvinnn

Gülümse bitsin karanlık...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
660
959
103
artık yoruldum cümle kurmaya bile metalim yok, sizlerden duyacağım cümlelere ihtiyacım var belki içim ferahlar azıcık.

Aldatılmayla biten bir evlilik 2 küçük çocuk, yeni bir evlilik onda da şiddet eğilimli bir ruh hastasının mahvettiği 9 ay. Anlaşmalı boşandım kesinleşmesini bekliyorum kararın. Bilmediğim bir yere taşındım eylül ayında yeni bir işyeri...

Annem babam yanımda ama destekler mi köstekler mi belli değil. Babamın sinir eden hareketleri herşeye karışması, çocuklarımın onlar var diye daha da şımarmaları.....

Gidin desem gidecekler ama tek başına bir bayan olarak herşeye yetişememek korkutuyor bir yandan ama onlarla da bir arada olmuyor. Yani neresinden tutsam elimde kalıyor hayatım.

Kendime saygım dedim hak etmediğim şeyleri yaşatanları şutladım hayatımdan ama biri 2. Sınıf öbürü okulöncesi 2 çocukla bir başıma ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.

1. Sınıfa giden büyüğümle daha zor, öğlen al geri bırak, 3 de al. Nereye koyucam. İşyerine getiriyorum hoş olmuyor, zaten söz de dinlemiyor sağolsun. Etüt merkezi gibi bir yer yok. Bakıcı bulsam kimseyi tanımıyorum. Ki zaten yine eve benim götürmem gerek ev okuluna çok yakın değil.

Ağlamak bağırmak istiyorum, yada yok olup gitmek.... rabbim affetsin.

Allah kolaylıklar versin .en azindan kendi ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz işiniz gücünüz var.anne ve babanız çocuklarla ilgilemiyor mu neden iş yerine götürüyorsunuz

Sigortanız var madem bir doktora gözükseniz hayatınız zor gözüküyor çünkü.

2 kucuk cocugunuzla evlenmemelıydınız.
Yenıden hayata tutunmalıydınız oncelıkle.
Sımdı çocuklara kım bakıyor tum gun , nerede duruyorlar?

Lütfen çok güçlü bir kadın olduğunuzu kendinize sürekli hatırlatın. Burası çocuksuz olmasına rağmen şiddet görüp, aldatılıp "ama seviyorum." diyen kadınlarla dolu. Kendinize saygınız var, o yüzden herşeyi yapabilirsiniz. Sizin yerinizde başkası olsa "2. evlilikte de boşanırsam millet ne der?" diye düşünürdü ama siz cesaretle boşanıyorsunuz. Lütfen kendinize dışarıdan bakın, gerçekten güçlüsünüz.

Allah kolaylıklar versin .en azindan kendi ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz işiniz gücünüz var.anne ve babanız çocuklarla ilgilemiyor mu neden iş yerine götürüyorsunuz
Babam vardı bugün evde onla da kalsın istemedim, İlgilenemez diye. Çok şükür işim gücüm var evet.

2 kucuk cocugunuzla evlenmemelıydınız.
Yenıden hayata tutunmalıydınız oncelıkle.
Sımdı çocuklara kım bakıyor tum gun , nerede duruyorlar?
Evet çok acele karar verilmiş bir evlilikti. Yürümedi de zaten.
Küçüğüm kreşe gidiyor, büyük de 1. Sınıf .

Evet güçlüyüm şükürler olsun. Ama o güç de bir yere kadar işte. Bir yandan iş sorumluluğu bir yandan çocuklar derken tükenmiş hissediyorum kendimi.

Bu kadar olumsuzluga ragmen en azindan bir isiniz var.
Ailenize katlanacaksiniz artik, hic kolay degil onlarin destegi olmadan.
Bnde bosaniyorum ailemin yanindayim, 2 cocugum var ve calismiyorum, is ariyorum suan.benimde babam cok zor bir insan, ama baska carem yok, allah basimdan eksik etmesin ailemi.

Yorulmaniz , gücünüzün bittiğini düşünmeniz çok normal ama ne olursa olsun bence çok güçlü bir kadın olmaktan önce çok güçlü bir annesiniz. Korkmadan şiddetin olduğu yerden çıkmayı basarmissiniz. Ne güzel bir işiniz de varmis. Bence arastirark iyi bir bakıcı, varsa çocuğunuz için servis ayarlayabilirsiniz. Yoksa bile ne olursa olsun yilmayin lütfen. Bir kadın tek başına da herseyin üstünden gelir. Inancinizi yitirmeyin. Hersey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…