Öncelikle hepinize merhabalar kizlar, vallaha özlemisim sizleri 4 haftalik tatilden sonra yine aranizdayim sükür.
Nasil bir tatil yasadin Gülsüm diye sorarsaniz vallaha öyle olaylar olduki ahanda böyle
:1shok: oldum.
Biz üc geliniz ve bu sene hepimiz ayni zamanda türkiyedeydik ben en büyükleriyim ortanca eltimle aramiz iyidir kücügünlede benim bir sorunum yok fakat ortanca eltimle o hic anlasamazlar ondan 6 yas büyük olmasina ragmen ona karsi cok saygisiz davranir yenge, abla demez yani bana dedigi gibi.
6 aylik hamile oldugu halde geldi bir kizi var allah basa vermesin tam bir felaket cocuklarimizi onun yüzünden kucagimizdan birakamiyorduk isirma huyu var kizina sahib cikacagina ben kosturamam bu hal ile onun pesinden cocuklarinza dikkat edin ne yapiyim yani diyordu, hadi tamam dedik tatsizlik cikmasin.
Evde bir isin ucundan tutmadi hamile diye zaten ona bir is birakmiyordum ortanca eltiminde emzikli bebegi var 2 tane cocugu daha var yani anlicagniz gülsüm tatilinin 2 haftasini yemek bulasik camasir vs. vs. ile gecirdi, hadi bunada tamam ben isten kacmam yaparim kimseyede eyvallah etmem ammennah.
Amaaaa simdi gelelim isin aslina ben hep su prensipte yasarim kizlar, bana ve özelikle cocuklarima dokunmayan bin yasasin aksi takdirde ejderha kesilirim yemin ederim.
Yine eltimin o felaket kizi benim kizima vurdu ben her zamanki gibi dag gibi bulasik yikar iken kizimin aglama sesi geldi icerden ortanca eltimde icerde ne oldu güzelim sana dedi kizimda selda bana vurdu dedi, kaynimda kari gibidir kendisi hemen hayir vurmadi ben gördüm aman yenge sen bilmiyonmu bu herseye agliyor zaten dedi, bende geldim hemen mutfaktan aldim kizimi gel kizim herseye aglama dedim, kaynim pesimden geldi ya iste niye hep selda yapiyor ediyor diyorsunuz yapmadi iste yeter artik ya falan filan söylenmeye basladi arkasindan karisi eli belinde ne oluyor burda bakiyim memo kocacim birak ne ugrasiyorsun deyip söylene söylene disari ciktilar.
Ben bu olayi ne kayinvalideme nede esime anlattim, ama eltim hanim yememis icmemis gitti kendi annesine anlatti olani biteni, ve ayricada hic ilgi görmüyorum hic sevgi görmüyorum falan filan diye aglaya aglaya annesine evde ne oluyor bitiyor anlatmis. Anneside geliyor kayinvalideme ulu ortada catiyor kizima ne yapiyorsunuz gibi kayinvalideminde tansiyonu kalkiyor yüzüne vura vura sokak ortasinda aglamaya basliyor kadin o kadar kötü olduki hastaneye götürdüler dil alti hapi ile kendine geldi.
Aksami hepimiz evdeyiz kimse eltime demiyor niye böyle yaptin ettin diye ücümüze catiyor görümcem benim annemi üzüyorsunuz ne oluyor böyle falan filan diye, artik dayanamadim görümceme bana bak kimle sorununuz varsa ona catin sahsi konus beni araya katma dedim.
Bütün bu yaptiklarindan sonra hic birsey olmamis gibi herkez onunla konusuyor ilgileniyor hatta Valide hanim onu sinirden hastanelik ettigi icin ödüllendiriyor ve ona hamilelik kiyafeti bile aliyor ama düsünmüyor benim iki gelinim daha var bari surdan birer t-sörtde onlara alayim.
Yani kizlar biraz uzun oldu ama bu sene yasadigim bu olay bana yine sunu kanitladi
Iyimisin, beceriklimisin, güzelmisin hic kiymetin yok, :1no2:
Cirkef ol, cazgir ol, yalanci düzenbaz fesat ol bak nasil kiymete biniyorsuna.s
Yaaaa iste böyle kizlar gülsümün tatil anilari:roflol: