Ne tatil yasadim be!!!

Hosgeldin Gülsümcüm. Vallah iyi dayanmissin bence!! Ben hamile falan dinlemez, verirdim agzinin payini onun :mymeka: Hamile demek ölümcül hastalik demek degil ya!!
Evinde nasil kendi islerini tututyor, birak oda yapsaydi:1closedeyes: Kayinvaliden gidip ona kifayet almasi, onun gönlünû almamak için yapmistir. Aralari kötü olmasin diye. Ama dedigin gibi keske sizlerede birseyler alsaydi, elline yapismazdi hani:1no2:
Ne stresli geçmis tatilin, ben okurken bile strese girdim. Bosver be güzelim, insanin kendi evi olsaydi bunlar yasanmazdi.a.s.

Bizde dogurduk kendi hamileliyim aklima geliyor karinim burnumda at gibi kosturuyordum hem calisiyor hem evimin isini yapiyordum, esim bile artik yeter ya biraz dinlen nerden buluyorsun bu enerjiyi diyordu..

Saglik bakimindan bir sakincasi olmadiktan sonra kendini iyi hissetikten sonra herseye normal devam ediceksin bence, ama hanfendi sanki dünyanin ilk hamile kadiniymis gibi herkeze naz kapris tavir yani inanki bazen gülmem bile geliyordu:roflol: o kadar sacma ve aptalca seyler yapiyorduki anlatsam olamaz dersiniz....

Neyse geldi gecti iste sükür evimdeyim tekrar tekrar sükür ediyorum insanin kendi evi gibi yok, bundan böyle kayinvalideme karsida tavirimi koyacam cünkü o benim gibi bir gelini hak etmiyormus onda ancak eltim gib gelinler yarasir.

Yorumlariniz icin tsk. kizlar hepinizi öpüyorum ve benden size bir tavsiye

Kimseye degerinden fazla deger vermeyin.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…