- Konu Sahibi rehbermelek60
-
eşinin yaptığını soruyorsan hiç normal değil
açık seçik kadınlardan oluşturulmuş bi üyelikten muhabbet etmiş bi de buna ben birşey yapmadım mı diyor
bişeyler yapmış hali ne olacak çok merak ettim
merhaba arkadaşlar,
ilk defa bu başlık altına yazı yazıyorum.konu eşimle ilgili.biz evleneli 1 yılı aştı.3 aylıkta bir bebeğimiz var.
eşim bu aralar vk.com diye bi siteye sarmış tabi bundan benim hiç haberim yok.bu site rusların facebooku gibi bişeymiş.kendine yabancı bir isimle bir profil oluşturmuş.fotoğraflar paylaşmış genellikle yabancı açık seçik(çok açık) kızlardan oluşan bir arkadaş listesi oluşturmuş.bunlardan bir tanesiyle bir miktar muhabbet etmiş(nasılsın,nerelisin,yaşın kaç,işin ne,fotolar güzelmiş gibi bir muhabbet).
ben zaman zaman hangi sitelere girmiş diye bakıyordum o evde yokken baktım bilgisayara o zaman farkettim şok oldum,eşimden böyle bişey hiç beklemiyordum.eve geldiğinde söyledim biraz tartıştık çok özür diledi ben kötü bişey yapmadım diyo sürekli.bi kaç gün geçti üstünden ama ben hala rahatlamadım,durup durup aklıma geliyo.
bu davranışı nereye koymalıyım sizce normalmi sıkıntımı anlayamadım bana bi akıl verin lütfen
Hic normal degil. Siz onu yakalamis aciklama istemissiniz. Artik bu isleri sizden gizli daha dikkatli yapacagini dusunuyorum uzgunum. En mantiklisi interneti iptal ettirmeye ikna etmeniz.
modemi kırdım öğrendiğim gece zaten internetide 2 aylına dondurdum.şimdi benim ailemi ziyarete geldik.
acaba bu benden sıkıldığının göstergesimi.hamilelik falan derken pek tatlı geçmedi evliliğimizin bir yılı tam iyi olduk derken bu çıktı yaa kızlar
Cok iyi yapmissiniz. Sizden sikilmamistir da seytana uyup heyecan aramistir. Affederek iyi yapmissiniz herkes 1 sansi daha hak eder
modemi kırdım öğrendiğim gece zaten internetide 2 aylına dondurdum.şimdi benim ailemi ziyarete geldik.
acaba bu benden sıkıldığının göstergesimi.hamilelik falan derken pek tatlı geçmedi evliliğimizin bir yılı tam iyi olduk derken bu çıktı yaa kızlar
En mantiklisi interneti iptal ettirmeye ikna etmeniz.
Bu çare degil ki içinde varsa, internet olmasa da yapar...
katılıyorum önemli olan bunun hata olduğunu kocasının anlaması
baksana bunlara bile ben bişey yapmadım diyormuş
kocasına göre sorun yok
katılıyorum önemli olan bunun hata olduğunu kocasının anlaması
baksana bunlara bile ben bişey yapmadım diyormuş
kocasına göre sorun yok
Bu çare degil ki içinde varsa, internet olmasa da yapar...
malasef haklısın.zaten eşimi çalışma ortamından kandıcaklar derken bide başıma internet çıktı
Pardon ? Eşiniz çocuk mu şeker verecem deyip mi sürekli bir kandırılma söz konusu ? Kaç yaşında adam, çocuk yapmayı biliyorsa uçkuruna da sahip çıkmayı bilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?