Ne tepki vermek gerekir

Konu aralarında yazdıklarımı okuyabilirseniz sevinirim
Okudum.
Zaten 1 sayfa birsey.
Aciga cikarmak istiyorsanız ablaniz iletisime gecsin kizla. Kuzen muzen ayagi bana sacma geldi..
Belki bunun faydasi olur. Kiz dökülür "hala beni arıyor sapik gibi pesimde" falan der..

Şu da var bu kuzen biraz salak ve karı kız düşkünü biri o yüzden sırf muhabbet etmek ve belki kendisi kızla tanışır görüşür niyetiyle de yapmış olabilir bence

Ablanız kuzenin kıza yazdığı hesabın adres ve şifresini istediğini söylesin. Profil bilgilerinden (telefon, e posta vb) hesabı kimin açtığı anlaşılır. Kuzen adına açılmış olması bile yine adamı %100 haklı çıkarmaz, yine kuzeni adına kendisi yazmış olabilir. Hiç bir kuzenin böyle şeylerle uğraşacağını sanmam. Kuzenine “ben olayı sen yazmışsın gibi anlatacağım haberin olsun” demişse doğruyu ispatlama şansı zaten yok. Ablanız adamı gözlemlemeye devam edecek. Ama eğer bu durumu ben yaşasaydım, sevdiğim adam bana gelip de ben öncekinin ahını aldım bana bir helallik lazım dese, hadi kardeşim güle güle senin gibi saçma sapan bir insanla işim olmaz derdim.

Yok yalan olduğuna emim olduğu takdirde ayrılır tabi ki göz göre göre devaö etmez yani

Şu da var bu kuzen biraz salak ve karı kız düşkünü biri o yüzden sırf muhabbet etmek ve belki kendisi kızla tanışır görüşür niyetiyle de yapmış olabilir bence
Bu dusunce biraz zorlama değil mi sizce de. Memlekette baska kiz mi yok adam kuzeninin eski sevgilisine yuruyecek hem de sahte hesaplardan.

Sahte insta hesapları açıp helallik istemek :) Artık nasıl bir bosluksa,nasıl bir işsizlikse..
Fedakarlığa bak,kuzendeki zekaya bak sen.
Yeni bir meslek doğuyor,yeminli helallik isteyici şeklinde :)
Sahte hesaplarla başkasının yerine helallik isteyen koca yurekli kuzen seni :)
Tek hatası helalligin bu şekilde istenemeyeceni bilememesi olmuş.

Hayır ablan e-devletini bilse ne oluyor, ordan ne gibi bi bilgi alabilir aldatilip aldatilmadigina dair? E-devlet nedir, instagrama e-devletle girilmiyor

Bal gibi kendisi defalarca denemiş eski sevgilisi ile görüşmeyi işte, kuzeni değil ta kendisi yapmış, kız da sevgiline söylerim deyince söylerse 'ben demiştim anlatmistim' olsun diye ablanıza böyle söylenmiş... kuzen de tembihlenmistir tabi bu arada... Hayır burda herkes hemfikir ama siz ısrarla ablamı seviyor fln diyorsunuz, kandırmış işte adam sizi... sizin kuzeniniz sizin için böyle birşey yapar mi, kimse yapmaz ya şunu bi kabul edin...

Hocaya gidin bi üflesin

Bu dusunce biraz zorlama değil mi sizce de. Memlekette baska kiz mi yok adam kuzeninin eski sevgilisine yuruyecek hem de sahte hesaplardan.
Evet bu düşünce en iyi niyetli polyanna düşüncesi
E-devletten kastım onu bile biliyosa varın gerisini siz anlayın anlamında yani tüm sosyal medyası, telefonu vs buna dahil.
Söylenmek istenen şeyi saptırmayın lütfen farklı bir telefon kullanmıyorsa bu telefonundan yaptığı her şeyde yakalanır anlamında yazdık.
Kuzen konusuna gelince zaten biz de saçma olduğunu düşünerek nasıl ortaya çıkarırlır, nasıl tepki verilmeli diye konu açtık.
çünkü ilk defa böyle saçma bişey duydu ve doğru düzgüm tepki bile veremedi yani düşünmek istiyorum diyerek kapattı telefonu

Adam eski sevgilisini aldatmış yahu bundan ala açık mı olur?
Kesin onda da sebepleri vardır tabi kendisinin.
Ama ablaniz başkadır, böyle mi düşünüyorsunuz acaba

Ayrıca kuzenin başka hesaplar açıp ablanizın sevgilisinin yerine helallik alması yalanı, karşındaki aptal yerine koyan bir yalan.
Bazı şeyler baştan insanların önüne geliyorda anlamak istemeyene yapılacak birşey yok.

O ciciga hemen simdi "sen benim aklimla dalga mi geciyorsun" dermisiniz litfen.
Oncelikle her iliskinin dinamigi farklidir. Birini aldatti diye herkesi aldatacak anlamina gelmez. Ama aldatabilir dusuncesi hep cepte kalir. Bu da can sıkıcıdır.
Oyle genclikte her flortumuzun ahi tutsaydi heralde simdiye kolumuz bacagimiz gitmisti. Onu gececek bir kere ellaaam bahaneye bak yaaa. Direk manen damardan girmeye calismis olaya. Yok ahi tuttu yik islirim tirs gidiyi bik bik bik. Nerenin kocakarisiymis o. Bir de isin icine kuzen girmis hepten cuvallamis. Bozacinin sahidi ciraci.
Kiza da ben sana herseyi anlattim benim sucum yok demis al sana bir ofsayt daha. Soz de durustum nomerasi.
Yemezler yeavrum. Kizin demesi gereken tek sey iyi kivirtmaya calistin ama olmadi. Kuzeninle filminiz bittiyse simdi bana isin dogrusunu anlat demesi lazim.

Çocuk açık açık eski sevgilimi aldattım o yüzden ayrıldık demiş ablanızda ilişkiye devam mı etmiş?
Ablanız kendini çok özel çok seviliyor zannediyor sanırım.
Eski sevgiliyi ablayla aldatmış olması da aklımdan geçmiyor değil.

Bence ablanız da ilginç. Büyük konuşmayayım ama önceki sevgilisini aldatmış bir erkekle ilişkiye başlamazdım.

asla güven vermezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…