- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Okudum.Konu aralarında yazdıklarımı okuyabilirseniz sevinirim
Ablanız kuzenin kıza yazdığı hesabın adres ve şifresini istediğini söylesin. Profil bilgilerinden (telefon, e posta vb) hesabı kimin açtığı anlaşılır. Kuzen adına açılmış olması bile yine adamı %100 haklı çıkarmaz, yine kuzeni adına kendisi yazmış olabilir. Hiç bir kuzenin böyle şeylerle uğraşacağını sanmam. Kuzenine “ben olayı sen yazmışsın gibi anlatacağım haberin olsun” demişse doğruyu ispatlama şansı zaten yok. Ablanız adamı gözlemlemeye devam edecek. Ama eğer bu durumu ben yaşasaydım, sevdiğim adam bana gelip de ben öncekinin ahını aldım bana bir helallik lazım dese, hadi kardeşim güle güle senin gibi saçma sapan bir insanla işim olmaz derdim.Bir de kızlar tamam adama güven olmaz diyosunız haklılık payınız var fakat bu zamana kadar hiç açığını yakalamadık.
Şimdi bu olay bize de saçma geliyo ama sırf bana saçma geliyo ayrılalım demek de istemiyor hatta zaten ayrılmak da istemiyor.
Bu olay yalansa bunu nasıl ortaya çıkrabiliriz ki?
Yok yalan olduğuna emim olduğu takdirde ayrılır tabi ki göz göre göre devaö etmez yaniAyrılmayacaksa yalanını ortaya çıkarıp napacak? Daha çok yüzgöz olacak. Madem ayrılmayacak kurcalamasın. Aldatılan kadınlara burada verdiğimiz tavsiyedir bu, ayrılmayacaksan kurcalama. Ablan aldatılmış demiyorum ama aklında ayrılma fikri yoksa, yalanı göz göre göre yutmasındansa inanmış gibi yapsın. Aksi daha küçük düşürücü çünkü.
Bu dusunce biraz zorlama değil mi sizce de. Memlekette baska kiz mi yok adam kuzeninin eski sevgilisine yuruyecek hem de sahte hesaplardan.Şu da var bu kuzen biraz salak ve karı kız düşkünü biri o yüzden sırf muhabbet etmek ve belki kendisi kızla tanışır görüşür niyetiyle de yapmış olabilir bence
Karı diye bi tabir kaldı mı ya kadınlardan bahsederken? Bu ne kabalık?Şu da var bu kuzen biraz salak ve karı kız düşkünü biri o yüzden sırf muhabbet etmek ve belki kendisi kızla tanışır görüşür niyetiyle de yapmış olabilir bence
Sahte insta hesapları açıp helallik istemek :) Artık nasıl bir bosluksa,nasıl bir işsizlikse..Gecenlerde de helallik istemeyi düşünüyorum deyince kuzeni demiş ki “ boşuna uğraşma ben zaten senin durumunu bildiğim için sahte instagram hesapları açıp senin adına helallik istiyorum her seferinde bela okuyup engelliyor. Bazen hemen engellemiyor arada bi yazıyor ama
Hocaya gidin bi üflesinKızlar ablamın erkek arkadaşının eski sevgilisi vardı ilişkilerinin başlarında iken ablam sorup öğrenmşti. İşte kızı aldatmış ayrılmışlar kızı hala sevmiyordu ama ihanet ettiği için baya vicdan azabı duyduğunu vs ablam biliyodu. Kız ah etmişti oralar uzun hikaye. Bu kızla ayrılalı 1,5 yıl oluyor.
Her neyse şuan çocuğun hayatında çoğu şey ters gidiyor ilişkilerinde dahi olmadık yerlerden sorunlar çıkıyor.
Çocuk da o kızın ahı nedeniyle olduğunu düşünüyor acaba helallik istesem her şey yoluna girer mi diye ablamla konuşmuştu.
Bir de bu kişinin kuzeni var 30 yaşında falan çok yakınlar kendi kuzeniyle de bunu arada paylaşıyormuş ahını aldım işlerim ters gidiyo vs diyerek.
Geçenlerde de helallik istemeyi düşünüyorum deyince kuzeni demiş ki “ boşuna uğraşma ben zaten senin durumunu bildiğim için sahte instagram hesapları açıp senin adına helallik istiyorum her seferinde bela okuyup engelliyor. Bazen hemen engellemiyor arada bi yazıyor ama genel olarak sana karşı hep tepkili vs” demiş.
Biz çok şaşırdık ve saçma bulduk acaba kendisi yazdı da kuzenine mi suç atıyor diye düşündük ama bu da saçma bişey gelip anlatması falan.
Ablama olan hislerinden eminiz ailesiyle falan tanıştırdı her konuda gizlisi de yoktur telefon vs asla saklamaz e-devletine kadar ablam hakimdir
Ama bu olay da baya saçma geldi ve ne tepki vereceğini bilemedi açıkçası siz ne yapardınız?
Ablam sevgilisine de çok tepki veremedi çünkü çocuk benim suçum yok geldim sana anlattım falan diyor ablam da güveniyor zaten yalanını yakalamamıştı hiç fakat çok da sinir oldu bu duruma
Hih iste bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim. Bu tarifiniz aynı sizin eniste.Şu da var bu kuzen biraz salak ve karı kız düşkünü biri o yüzden sırf muhabbet etmek ve belki kendisi kızla tanışır görüşür niyetiyle de yapmış olabilir bence
Evet bu düşünce en iyi niyetli polyanna düşüncesiBu dusunce biraz zorlama değil mi sizce de. Memlekette baska kiz mi yok adam kuzeninin eski sevgilisine yuruyecek hem de sahte hesaplardan.
E-devletten kastım onu bile biliyosa varın gerisini siz anlayın anlamında yani tüm sosyal medyası, telefonu vs buna dahil.Hayır ablan e-devletini bilse ne oluyor, ordan ne gibi bi bilgi alabilir aldatilip aldatilmadigina dair? E-devlet nedir, instagrama e-devletle girilmiyor
Bal gibi kendisi defalarca denemiş eski sevgilisi ile görüşmeyi işte, kuzeni değil ta kendisi yapmış, kız da sevgiline söylerim deyince söylerse 'ben demiştim anlatmistim' olsun diye ablanıza böyle söylenmiş... kuzen de tembihlenmistir tabi bu arada... Hayır burda herkes hemfikir ama siz ısrarla ablamı seviyor fln diyorsunuz, kandırmış işte adam sizi... sizin kuzeniniz sizin için böyle birşey yapar mi, kimse yapmaz ya şunu bi kabul edin...
Adam eski sevgilisini aldatmış yahu bundan ala açık mı olur?Bir de kızlar tamam adama güven olmaz diyosunız haklılık payınız var fakat bu zamana kadar hiç açığını yakalamadık.
Şimdi bu olay bize de saçma geliyo ama sırf bana saçma geliyo ayrılalım demek de istemiyor hatta zaten ayrılmak da istemiyor.
Bu olay yalansa bunu nasıl ortaya çıkrabiliriz ki?
Eski sevgiliyi ablayla aldatmış olması da aklımdan geçmiyor değil.Çocuk açık açık eski sevgilimi aldattım o yüzden ayrıldık demiş ablanızda ilişkiye devam mı etmiş?
Ablanız kendini çok özel çok seviliyor zannediyor sanırım.
Olabilir.Eski sevgiliyi ablayla aldatmış olması da aklımdan geçmiyor değil.
Ne alakası var?Hocaya gidin bi üflesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?