- Konu Sahibi PastelBoya
-
Başın sağolsun tatlım Allah onu kurtarmış çok çekmiş zavallıcık yazık o buradaki çilesini doldurdu gitti.
Allah geride kalanlara sabır versin...
Ben de geçen sene babaannemi kaybetmiştim ve benim de halam babaanneme çok yaptı kadın onun yüzünden öldü diyebilirim.
Annesine neler yapmıyordu ki ve babaannemden sonra hem yazlığına hem evine el koydu, evdeki tüm eşyalarına dahil.
Hiçbirimizi yaklaştırmadı ve eşyalardan kafasına göre her şeyi çöpe attı ben 1 tane hatıra diye tespih alacaktım... Halam elimden çekti aldı gerek yok diye.
Bizim de başımızda böyle cadı bir hala var...
Tek değilsin diye anlatmak istedim.
Acına ortağım inan geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi inan babaannemi hala özlüyorum...
Allah tekrar tekrar sabır versin.
başınız saolsunnnn...sabırlar dilerim..
.
basin sag olsun canim, Allah mekanini cennet eylesin Allah sizlerede sabir versin canim
bende cok yakinimi kaybettim, seni cok iyi anliyorum
Olum acisi nedir cok iyi biliyorum arkadasim.
Unutamiyorsun elbette ama bir zaman sonra kabullenmeye basliyorsun cok zor olsada..
Babannenin mekani cennet olsun insallah.
Allah sana ve ailene sabir versin.
başın sağolsun...
Başın sağolsun
Allah sabır versin
Bende 1 sene önce dedemi kaybettim, ilk defa bir yakınımı kaybettim.Ben kendimi bildim bileli dedem hep vardı,altlı üstlü otururduk.Evlendim gittim yine evim yakındı 1 gün görmesem diğer gün kesin görürdüm.Hiç bir şeyi yokken ufak tefek ağrıları dışında Bir gün hastahaneye kaldırdık, 2 gün sonra kanser teşhisi kondu yapılıcak bir şey yok, hemen hemen bütün organlarına yayılmış dendi.4 gün sonra hastahaneden çıkardık çıktığı gecesi evinde 1 gün kalamadan vefat etti canım dedem, meğer can vermek için evini, yatağını bekliyormuş,zaten ambulansda eve getirirken can bile veriyormuş ambulans şöförü dua bile okumuş başında.Allahın sevgili kuluymuş kanser ağrılarını fazla çekmedi,o kadar çabuk geliştiki herşey 1 haftada dedemi kaybettik.Yaşlıdır dediler (82)ama maaledef ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bir yakınını kaybettikten sonra inanın hayata farklı bakıyorsunuz.Ailenizin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz, sonra onları kaybetme korkusu.Senide çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor.1 sene geçti benim canım dedemi düşünmedim 1 gün bile yok.Allah sana sabır versin arkadaşım, başın sağolsun.Şu 3 günlük dünyada sevdiklerimizin, Ailemizin kıymetini bilelim.Öldükten sonra ahh ahh vah vahh demek kar etmiyor.
başın sağolsun canım benim en büyük korkum anneannem ve dedemi, kaybetmek bende yerleri annemden babamdan büyük cunku basın sagolsun
canim benim basin sag olsun. mekani cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
bende dedemi ilk olarak kaybettim yakinim olarak. bide gurbetteyiz alismasi cok zor oldu. simdide annannem rahatsiz cok korktum onuda kaybetmekten cok seviyorum cünkü onu. benim dügünümü görmek istiyor bu yaz dügün yapalim sana diye cok ugrasti sana dügünde sunu sunu alcam diye..ama okulum oldugu icin sirf annannem istiyor diye dügün yapamamki ben..
kismet iste. tamam derim dügün tarihi belirleriz allah göstermesin kismet olmayinca dügüne az bi zaman kala yine kaybedebiliriz.
simdi annem yaninda trde. durumu iyi cok sükür. ya rabbim ins dügünümü görmeyi nasip eder yoksa icimde kalir vicdanim rahat birakmaz beni.
evet gercekten insan yakinlarini kiymetini onlari kaybetme korkusu sardimi daha iyi anliyor.
Allahim herkese uzun ömürler versin.
başınız sağolsun.. Allah sabır versin size ve ailenize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?