Ne umdum ne buldumm :(

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Bu an icin gün sayıyordum evime gidecegim diye o kadar mutluydum ki cuma günü son sınavım aksam 7'de bitti .. Gece yarısı bindim otobüse sabah babam karıslayacaktı .. Arayıp gelemeyecegini söyledi sehir dısına gidecek sanıyordum ama isyerine gidicem mal yüklenecek dedi .. Sabah sabah ne malı ve cumtesi günü ???

Ama üzerinde durmadım teyzem enistem almaya geldi beniii .. Sarıldım mutluydum cünkü en son 2 ay önce görmüstüm .. Babam neden gelmedi diyorum kimse bisey demiyo isi varmıs diyor .. Ya sabah sabah ne isi var bisey mi var dedim iste o an teyzem '' nil kızım babaanneni kaybettik '' dedi ..
O an ki saskınlıktan saca sapan sorular sordum .. Benim sınavıma girmeye bir saat kala vefat etmis ..

Meger 21 gündür yogun bakımdaymıs .. Ben gittigm de yatırmıslardı hastaneye cigerleri enfeksyon kapmıs ..Ama iyiydi son 21 gün fenalasmıs ve yogun bakıma almıslar .. Babam yogun bakımdayken görmüs bir kere tam cıkarken elini bi tutmus anne cıkarıcam seni burdan demis babaannem kafasını sallamıs tamam anlamında mafoldumben

15-16 snedir felcliydi ..Gecen senede yüzüne vurmustu felc ve konusamıyordu.Herkesten cok dedem baktı yemek yaptı,altını aldı .. Ama 2 aydır dedem de kötü babaannem hastaneye yatırıldıgından beri .. Zayıflamıs yemek yiyemiyor .. Hastaneden cıkarıp eve getirmisler .. Sonrada kardesi abi basın sagolsun yengemi kaybettik demis .. Sasırmıs hıckırıklarla aglamıs babacım da dayanamamıs o an ..mafoldumben

Halamlar o aksam babaannemin esyalarını paylasmıslar ..!!:1shok:
Cenaze günü de aglıyorlardı ama öl mü demediler yüzüne, bıktık mı demediler az aglatmadılar .. halam 2 ev kadar yakınken 5 gün ugramadıgı oluyordu dedem gitmediklerinden annemi cagırıyordu 2 vesaitlik yoldan. :1no2:

21 yasındayım ilk defa 1.dereceden bir akrabamı kaybettim ve dayanamıyorum resmine bakıyorum.Nasıl olduysa 2 ay önce foto cekmistim onu .. Ölümden cok korkuyordum zaten simdi hic aklımdan cıkmıyor durup,durup benim babaannem öldü mü simdi diyorum .. bilmiyorumkismile

Ziyaret etmeyi hayal ederken ,hic göremedim ve göremeyecegime yanıyorum .. Herkes en azından cenazesine yetistin diyor götürdük kırklareline bıraktık .. :1no2:
Üvey anne elinde büyümüs cok cekti babaannem :çok üzgünüm:

Kabullenemiyorum istee ..:gitme:

ALLAH sabırlar versin.mekanı cennet olsun..
ölüm çok zor,bende babamı kaybedeli 3 yıl odu,ama özlemi bir an olsun dinmiyor

Başın sağolsun..

Çok zor, kabullenilmesi imkansız şimdi ne söylense boş ne acın hafifler ne an olsun çıkar aklından, gittiğine mi yanasın onsuz kalmana mı, şairinde sölediği gibi her ölüm erken ölüm, her ölüm ansızın ben geldim diyor sense olanları elin kolun bağlı izliorsun..

Zaman en ii ilaç derler doğru, unutmuyorsun sadece alışıyosun yokluğuna, acında hafiflemiyor belki ama hala anlatabiliorsun ona içinden geçenleri ve o hala aynı merhametle dinliyor miniğim dediği torununu, gece gece hatırlattın en kıymetlimi kaybedişimi, Tanrı yardımcımız olsun hepimize dayanma gücü versin((

Başın sağolsun tatlım Allah onu kurtarmış çok çekmiş zavallıcık yazık o buradaki çilesini doldurdu gitti.
Allah geride kalanlara sabır versin...
Ben de geçen sene babaannemi kaybetmiştim ve benim de halam babaanneme çok yaptı kadın onun yüzünden öldü diyebilirim.
Annesine neler yapmıyordu ki ve babaannemden sonra hem yazlığına hem evine el koydu, evdeki tüm eşyalarına dahil.
Hiçbirimizi yaklaştırmadı ve eşyalardan kafasına göre her şeyi çöpe attı ben 1 tane hatıra diye tespih alacaktım... Halam elimden çekti aldı gerek yok diye.
Bizim de başımızda böyle cadı bir hala var...
Tek değilsin diye anlatmak istedim.
Acına ortağım inan geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi inan babaannemi hala özlüyorum...
Allah tekrar tekrar sabır versin.

.

basin sag olsun canim, Allah mekanini cennet eylesin Allah sizlerede sabir versin canim
bende cok yakinimi kaybettim, seni cok iyi anliyorum

Olum acisi nedir cok iyi biliyorum arkadasim.
Unutamiyorsun elbette ama bir zaman sonra kabullenmeye basliyorsun cok zor olsada..

Babannenin mekani cennet olsun insallah.
Allah sana ve ailene sabir versin.

Bende 1 sene önce dedemi kaybettim, ilk defa bir yakınımı kaybettim.Ben kendimi bildim bileli dedem hep vardı,altlı üstlü otururduk.Evlendim gittim yine evim yakındı 1 gün görmesem diğer gün kesin görürdüm.Hiç bir şeyi yokken ufak tefek ağrıları dışında Bir gün hastahaneye kaldırdık, 2 gün sonra kanser teşhisi kondu yapılıcak bir şey yok, hemen hemen bütün organlarına yayılmış dendi.4 gün sonra hastahaneden çıkardık çıktığı gecesi evinde 1 gün kalamadan vefat etti canım dedem, meğer can vermek için evini, yatağını bekliyormuş,zaten ambulansda eve getirirken can bile veriyormuş ambulans şöförü dua bile okumuş başında.Allahın sevgili kuluymuş kanser ağrılarını fazla çekmedi,o kadar çabuk geliştiki herşey 1 haftada dedemi kaybettik.Yaşlıdır dediler (82)ama maaledef ateş düştüğü yeri yakıyor.

Bir yakınını kaybettikten sonra inanın hayata farklı bakıyorsunuz.Ailenizin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz, sonra onları kaybetme korkusu.Senide çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor.1 sene geçti benim canım dedemi düşünmedim 1 gün bile yok.Allah sana sabır versin arkadaşım, başın sağolsun.Şu 3 günlük dünyada sevdiklerimizin, Ailemizin kıymetini bilelim.Öldükten sonra ahh ahh vah vahh demek kar etmiyor.

başın sağolsun canım benim en büyük korkum anneannem ve dedemi, kaybetmek bende yerleri annemden babamdan büyük cunku basın sagolsun

canim benim basin sag olsun. mekani cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
bende dedemi ilk olarak kaybettim yakinim olarak. bide gurbetteyiz alismasi cok zor oldu. simdide annannem rahatsiz cok korktum onuda kaybetmekten cok seviyorum cünkü onu. benim dügünümü görmek istiyor bu yaz dügün yapalim sana diye cok ugrasti sana dügünde sunu sunu alcam diye..ama okulum oldugu icin sirf annannem istiyor diye dügün yapamamki ben..
kismet iste. tamam derim dügün tarihi belirleriz allah göstermesin kismet olmayinca dügüne az bi zaman kala yine kaybedebiliriz.
simdi annem yaninda trde. durumu iyi cok sükür. ya rabbim ins dügünümü görmeyi nasip eder yoksa icimde kalir vicdanim rahat birakmaz beni.
evet gercekten insan yakinlarini kiymetini onlari kaybetme korkusu sardimi daha iyi anliyor.
Allahim herkese uzun ömürler versin.

başınız saolsunnnn...sabırlar dilerim..

.

basin sag olsun canim, Allah mekanini cennet eylesin Allah sizlerede sabir versin canim
bende cok yakinimi kaybettim, seni cok iyi anliyorum

Olum acisi nedir cok iyi biliyorum arkadasim.
Unutamiyorsun elbette ama bir zaman sonra kabullenmeye basliyorsun cok zor olsada..

Babannenin mekani cennet olsun insallah.
Allah sana ve ailene sabir versin.

başın sağolsun...

Başın sağolsun
Allah sabır versin

başın sağolsun canım benim en büyük korkum anneannem ve dedemi, kaybetmek bende yerleri annemden babamdan büyük cunku basın sagolsun

başınız sağolsun.. Allah sabır versin size ve ailenize...

Hepinize cok tesekkür ediyorum .. Sizler sagolun Allah hepimize uzun ömürler versin .. Tek avuntum kurtulmasıydı zaten .. O eli hep dizin de ovusturup dururdu .. Ayagında yaralar cıkardı .. Gezmeyi cok seven bir kadınmıss .. Ama bu hastalık onu yataga mahkum etmisti .. Kalabalıgı cok severmis ama cgu zaman yalnızdı .. Kolay mı ?? 15-16 sene yürüyememekk!!

ıcimde öyle bir acı hissettim ki o tabutu öyle görünce bir süre bos bos baktım olamaz dedim .. Sanki rüya ben de uyanacagım hep bekledim ..Ama tabut tasınınca iste gercek dedim .. Hele dedemi iki kisi kolunda cenaze namazını kılmaya giderken görünce o tabutu sevisi ..

Kolay mı 61 sene beraberdik dedi .. Sen sıranı savdın bekle beni bende gelecegim demis .. Kendimi suclu hissediyorum keske daha fazla gitseydim insan sesine muhtacken ben cok fazla gidemedim ..:gitme:

Cünkü dönerken aglıyordu icim parcalanıyordu resmen ..Babam ''deden 'de hic iyi degil ondan da fazla umutlanmıyorum diyor!! O da giderse ..:a015:

Cok üzgünümm ..
Onunla olan zamanlarımı düsünüyorum .. Simdi sadece bir kac foto'da ve kardesimin sünnet dügünü resimlerin de,videoların'da kaldı .. Canlı kanlıyken artık yok!! Ve ben herseyden korkuyorum artık .. Herkese ölecek gözüyle bakmaya basladım .. Suan celik öyle bir gecer zaman ki sarkısını dinliyorum ..Gercekten de öyle oluyormus .. Geciyormus zaman ahh babaannem dün vardın bugün yoksun sesin kulagım da hala .. ne kadar inanılmaz geliyor insana .. Artık sen bizim yanımıza gelemezsin biz senin yanına gelecegizz ..:a015: Bunu derken bile inanamıyorum ..Rahmetli bile diyemiyorum sanırım hala kabullenemedim icten ice ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…