Evlilik denen seyi hic boyle hayal etmemistim.Sevdigin adamdan cocuklarinin olmasi ve esinin her aninda yaninda olmasi. Eskiden oyleydik ama artik o kadar degistiki esimi taniyamiyorum cok ama cok farkli.
Eskiden biryerim agirsa canim acisa sanki onun cani acirdi kendini paralardi. Simdi umrunda bile degil!
Ne degisti cocukmu yipratti bizi olamazki o bizim huzurumuz. Ama ne oldu bana dokunmaya kiyamayan adam nerde en ufak bir tartismada ustume yurumeye basladi tehtitler savurmalar. En ufak bir tepki vermemde yuzumu sıkıp nefesini keserim gibi kelimeler ve hamileyim agir geliyor.Napicami sasirmis durumdayim ilk defa dunden beri yuzune bakmiyorum . Bu sabah saglik ocagina gittik hem kan aldiricak hem de tetanos asisi vurdurucaktim ve igneden cok korkuyorum oda bunu biliyor. Kızimi aldi kucagimdan git nspiyosan yaptir gel dedi ve beni ilk defa yanliz birakti .
Kendimi o kadar kotu hissettimki aglaya aglaya gittim yaptirdim ignelerimi igneden korkan ben hissetmedim ben cunku canimi yakan daha onemli birsey vardi benim icin bunlari anlatiyorum cunku konusucak kimsem yok icimi dokmek istedim canim yaniyo evlendigim icin pisman oldum desem yeridir birde iki cocuk((((
Durduk yere bu kadar değişmiş olamaz.. Senin sebep olduğun durumlar vardır yada hayatında başka biri. Sevgi dolu bir insan pat diye bu hali neden alsın?
insanlar neden böyle hayatı zorlaştırıyorlar anlamıyorum gerçekten. eminim kocanızın geçerli bir sebebi yoktur.Evlilik denen seyi hic boyle hayal etmemistim.Sevdigin adamdan cocuklarinin olmasi ve esinin her aninda yaninda olmasi. Eskiden oyleydik ama artik o kadar degistiki esimi taniyamiyorum cok ama cok farkli.
Eskiden biryerim agirsa canim acisa sanki onun cani acirdi kendini paralardi. Simdi umrunda bile degil!
Ne degisti cocukmu yipratti bizi olamazki o bizim huzurumuz. Ama ne oldu bana dokunmaya kiyamayan adam nerde en ufak bir tartismada ustume yurumeye basladi tehtitler savurmalar. En ufak bir tepki vermemde yuzumu sıkıp nefesini keserim gibi kelimeler ve hamileyim agir geliyor.Napicami sasirmis durumdayim ilk defa dunden beri yuzune bakmiyorum . Bu sabah saglik ocagina gittik hem kan aldiricak hem de tetanos asisi vurdurucaktim ve igneden cok korkuyorum oda bunu biliyor. Kızimi aldi kucagimdan git nspiyosan yaptir gel dedi ve beni ilk defa yanliz birakti .
Kendimi o kadar kotu hissettimki aglaya aglaya gittim yaptirdim ignelerimi igneden korkan ben hissetmedim ben cunku canimi yakan daha onemli birsey vardi benim icin bunlari anlatiyorum cunku konusucak kimsem yok icimi dokmek istedim canim yaniyo evlendigim icin pisman oldum desem yeridir birde iki cocuk((((
Oda igneden korkuyo ve her doktora gittiginde mutlaka beni yaninda goturuyoZaten iğne olurken hemşirenin odasına da eşle mi girilirmiş. Adam da bunalmıştır.
nişanlıyken sıkıntılar yaşadık evlendikten sonrada ailevi olarak bu bizi çok yıprattı ama bu kadar kabalaşmıyodu yada beni bu kadar göz ardı etmiyordu ama şimdi en ufak birşeyde bile çemkirmeleri başladı beni ailemden uzak tuttu ben eşimin yanında oldum hep kimseye ezdirmedim onu anneme babama bilke ama o benim yaptıklarımın hiç birini yapmadım şimdi böyle yapmasına anlam veremiyorum başka birinin olması benim için rüya o konuda bambaşka güvenim tamDurduk yere bu kadar değişmiş olamaz.. Senin sebep olduğun durumlar vardır yada hayatında başka biri. Sevgi dolu bir insan pat diye bu hali neden alsın?
sanmıyorum hamilelikten olduğunu ben hamileliği çok kolay geçen biriyim desemki sürekli birseyler isteyip duruyorum o yüzden illellah etti öyle birseyde yok hamile kaldığımdan bu yana bir bardak su bile istememişimdir insanlara yük olmaktan çok korkarımHamile olduğunuz için biraz hassaslaşmış olabilir misiniz? Her an ilk günkü ilgi ve alakayı kim gösterebiliyor ki eşine?
genelde kızım yaramazlık yaptığında ona kızdığımda bana çok sert çıkıyo oda yeri geliyor kızıyo azarlıyo ben ses çıkarmıyorum genelde bu annesi hayatımıza çok karışıyo çok rahatsız olduğum hareketleri var rahatsızlığım yüzüme yansıyo esım moralimin bozuk olduğunu anlıyo soruyo bende anlatmıyorum sonuçta annesı onunla arasının bozulmasını istemiyorum diye anlatmadığım için çok kızıyo banaTartışma sebepleriniz neler ?
bizim tartışmalarımız çok şiddetli olmadı hiç 3 senedir evliyiz ya ben giderim susarım ya o susar ama işte bu ara bir anda değişti çok sert tepkiler veriyor bana hazmedemiyorum çok üzülüyorum ayrıca mutsuz değildim şu ana kadar çok şükür iyiydik ikinci çocuktan sonra tamamen değişti ayrıca bizim evimize huzur katan şey çocukAranızda şiddetli bir tartışma vs oldu mu?. Bana pek durduk yere değişmiş gibi gelmiyor da ve madem bu kadar mutsuz ve sorunlusunuz neden 2. bir çocuk yaptınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?