• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne unutabiliyorum ne birlikte olabiliyorum

Nyunyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
18
13
38
27
Uzun zamandır aralıklarla devam eden bir ilişkim var. İlişki dediysem ne sevgililik ne arkadaşlık ikisinin arasında bir şey. Zaman zaman o yazıyordu. Bazen ben yazıyordum bir şekilde devam ediyordu. Ama ben son bir yıl içerisinde kendisine tutuldum ya da Bir şekilde takıntı yaptım bilmiyorum. Yine uzun süre sonra bu akşam mesaj atmış. O kadar mutlu oldum ki. Çok özlemiştim çünkü, cevap verdim ve aldığım karşılık görüldü -.- beyfendi resmen oynamak için sallamış birşeyler. Şu an hayalkırıklığı ve üzüntü içerisindeyim. Hiçbir şey yaşamadık bile sorum ben bunu nasıl unuturum ? Egomu öyle bir eziyor ki sırf bu yüzden hiç unutamayacakmışım gibime geliyor :(

Sizin duygularınızın farkında. Böyle ara ara kendini hatırlatarak sizin duygularınızı taze tutmaya çalışıyor ve kendi egosunu tatmin ediyor. Eğer cevap vermezseniz emin olun o koşacak peşinizden. Çünkü sizin ilginiz onu cezbediyor. Kaybetmek istemeyecektir ilgiyi.

Sizin duygularınızın farkında. Böyle ara ara kendini hatırlatarak sizin duygularınızı taze tutmaya çalışıyor ve kendi egosunu tatmin ediyor. Eğer cevap vermezseniz emin olun o koşacak peşinizden. Çünkü sizin ilginiz onu cezbediyor. Kaybetmek istemeyecektir ilgiyi.
Aslında onunla konuşmak istediğimi onunla ilgilendiğimi asla belli etmiyorum tek yaptığım yazdığında cevap vermek. Bununla bile egosu şişiyorsa o da benimle yarışıyor demektir diye düşünüyorum

kafani yormaya bile değmez bir şeyleri sorgulamaya değmez
aranızda aman aman bir şeyse olmamış bu kadar taviz verme bence

Aşkta gurur olmaz boşver yaz gitsin

Siz tam onu unutmak üzereyken kendisini hatırlatıp tekrar geri çekiliyor çünkü hep bir köşede durmanızı istiyor. Buna izin vermeyin daha fazla. Her yerden engelleyin

N Nyunyu Canım benimde önceden tıpkı böyle bir arkadaşlığım vardı ama arkadaşlık diyorum dikkat edersen çünkü sen sevgililik zannediyorsun ama o kişi öyle takılıp hayatını yaşamaya devam ediyor senide hep yerinde görünce egosunu tatmin ediyor bu kadar.

Aralıklı aralıklı mesajlaşırdık 5 defa bile buluşmuşmuyuzdur inan yoktur o kadar ama insan ister istemez bağlanıyor ağzıda iyi laf yapıyordu. Sonra baktım bu aralıklar artıyor. Ben mesaj atmamaya başladım çünkü sıkılmıştım artık oooff be bu ne höh böyle sevgi mi aşk mı olur dedim şiştim yani dedim kendi kendime. Sonra o kişi mesaj attı trip attı hiç atmıyorsun filan diye ama ben meşgulüm ıvır zıvır dedim kalbinide kırmadım böylece birbirimize atmaya atmaya trip de mesajda kalmadı ortada.

Geriye dönüp baktığımda o neydi gız diyorum kendi kendime 😄😁

Yani hiç bir kadın bence böyle cepte bekletilmeyi istemez bende istemedim yallah yaptım gitti 😁

N Nyunyu Canım benimde önceden tıpkı böyle bir arkadaşlığım vardı ama arkadaşlık diyorum dikkat edersen çünkü sen sevgililik zannediyorsun ama o kişi öyle takılıp hayatını yaşamaya devam ediyor senide hep yerinde görünce egosunu tatmin ediyor bu kadar.

Aralıklı aralıklı mesajlaşırdık 5 defa bile buluşmuşmuyuzdur inan yoktur o kadar ama insan ister istemez bağlanıyor ağzıda iyi laf yapıyordu. Sonra baktım bu aralıklar artıyor. Ben mesaj atmamaya başladım çünkü sıkılmıştım artık oooff be bu ne höh böyle sevgi mi aşk mı olur dedim şiştim yani dedim kendi kendime. Sonra o kişi mesaj attı trip attı hiç atmıyorsun filan diye ama ben meşgulüm ıvır zıvır dedim kalbinide kırmadım böylece birbirimize atmaya atmaya trip de mesajda kalmadı ortada.

Geriye dönüp baktığımda o neydi gız diyorum kendi kendime 😄😁

Yani hiç bir kadın bence böyle cepte bekletilmeyi istemez bende istemedim yallah yaptım gitti 😁
Evet çok haklısın galiba önceden olan samimi iletişimimizin hatrina böyle devam ediyorum. Yine güzelce konuşacaz sanıyorum

Evet çok haklısın galiba önceden olan samimi iletişimimizin hatrina böyle devam ediyorum. Yine güzelce konuşacaz sanıyorum
Evet şimdi sen mesajlaşma durumunda olduğun için durumu farkedemiyorsun hep bi acaba ne zaman mesaj atacak merakı içindesin ama inan sen kafandan silince bitiyor gidiyor.
Hem kendine sor sen böyle bir aşk mı istiyordun gerçekten böyle uzaktan uzaktan gerçekleşme ihtimali bile olup olmayacağı belli olmayan 🤷🏻‍♀️

Back
X