- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
malesef bende de aynı sorun var ama benımkı sıcak sirden dolayı olmustu dala dudgımın ustunde duruyor ben benlerımı aldırdıgımda doktor bır ılac vermıstı leke acıcı XERAJEL dıye bır arastır ıstersen 40 liraya satılıyor kucuk bır tup
Merhaba, benim dudak üstümde sanki bıyık gibi siyahlık var.. neden olduğunu tam hatırlayamıyorum bile
3-4 yıldır sağlam benimle yaşıyoryıllar önce sir ağda yaptırmıştım ama o zamanlar yoktu.. sonradan nüksetti
Yani bi şekilde oluştu.. anlayamadım sebebini.. doktora gittim expsiment %4 verdi artı güneş kremi
yanında bir krem daha verdi hatırlamıyorum adını (70 tl verdim sırf güneş kremine ) doktorlarda yalan olmuş..
kullandım düzenli bir ay.... ama bir ay boyunca dudak çevrem kıpkırmızı gezdim
Herkes beni görünçe şok oluyordu (buna kabulüm geçse 3 ay gezmeye razıyım)
böyle gezdim fondoten bile sürmedim sırf etkisi azalmasın diye.. sonuç ilk zamanlar gecer gibi oldu sevindim
ve yine kararma oluştu.. ben yine gecen hafta bu kremi bir günde iki kere sürdüm sinirlenip..
ama sonuç dehşet.. resmen kavurdu orayı.... yİne bir haftadır herkes dudağımın üstüne bakıyor.. CANIM ÇOK SIKILIYOR:2:
bundan önce ne maskeler denedim.. limon, sirke, ayva çekirdeği, pembe maske, tuzla ovma, yani doğal yollarla denedim..
artık yoruldum.. doktora yine gideceğim.. ama doğru dürüst ilgilenmiyor devlet hastaneleride... sonuç ortada soğudum gir çık herkese aynı muamele
Lazerle leke tedavisi var bildiğim kadarıyla.Bi güzellik merkezine görünsen?
kortizonlu ilaç kullandınız mı krem felan.ben bir ara agır bir egzama gecirmiştim ve yogun olarak bu kremlerden kullanmıştım.sonucta burnumda siyah bir çizgi oluşmuştu enine dogru kırışıklık gibi sonra azaldı
ağdadan oluyor bende de oldu zamanla geçiyor ama ağda birdaha yaptırma
Merhaba, benim dudak üstümde sanki bıyık gibi siyahlık var.. neden olduğunu tam hatırlayamıyorum bile
3-4 yıldır sağlam benimle yaşıyoryıllar önce sir ağda yaptırmıştım ama o zamanlar yoktu.. sonradan nüksetti
Yani bi şekilde oluştu.. anlayamadım sebebini.. doktora gittim expsiment %4 verdi artı güneş kremi
yanında bir krem daha verdi hatırlamıyorum adını (70 tl verdim sırf güneş kremine ) doktorlarda yalan olmuş..
böyle gezdim fondoten bile sürmedim sırf etkisi azalmasın diye.. sonuç ilk zamanlar gecer gibi oldu sevindim
ve yine kararma oluştu.. ben yine gecen hafta bu kremi bir günde iki kere sürdüm sinirlenip..
ama sonuç dehşet.. resmen kavurdu orayı.... yİne bir haftadır herkes dudağımın üstüne bakıyor.. CANIM ÇOK SIKILIYOR:2:
bundan önce ne maskeler denedim.. limon, sirke, ayva çekirdeği, pembe maske, tuzla ovma, yani doğal yollarla denedim..
artık yoruldum.. doktora yine gideceğim.. ama doğru dürüst ilgilenmiyor devlet hastaneleride... sonuç ortada soğudum gir çık herkese aynı muamele
o kremi ben kullanamadım çünkü hiç iyi gelmedi bana attım bile. bende çok şey denedim ama olmadı kara duruyo bide soruyolar lazer yaptır bıyıkmı var neden öyle koyu diyolar olmadığını görerek boğasım geliyoyani arkadaşım çözüm bulursan beni hatırla bi mj kadar yakınım sana
Evet ister istemez insanların gözü takılıyor.. bıyığın varda almıyormuşsun gibiöyle zanediyorlar...çok can sıkıcı birşey
inşallah çaresini bulurumda, sanada haber veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?