- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Dogum kontrol hapi kullandiniz mi hic?Ben de hapdan dolayi koltuk altimda kararma oldu ve gecmedi.Cilt doktoru pigmentler yüzünden demisti ve cözümü yok dedi.Zaten ilacin yan etkilerin de nadir de olsa görüldügü belirtilmisti.
Bir arkadasimda dogum konntrol hapi yüzünden biyik bölgesinde kararma oldu.Sanirim o lazer tedavisi gördü.Onunki de biyik gibi görünüyordu.Su anda normala dönmüs sanirim.
Lazerle tedaviyi bir arastirin derim.
cilt lekeleri için contractubex iyi geliyo. amelyat sonrası izler kapansın diye veriyo doktorlar bana göz altındaki siyaklık için vermişti iyi geldi sabak akşam sürüyordum.
beyazlatıcı kremleri denediniz mi ?Yeni bir gelişme var mı. leke hala duruyor. Lazere gitmedim yaz bitmeden..
Ağdadan sonra güneşe çıkınca oluyor, bir ara ben cımbızla almıştım sonra sadece bir tarafında oldu. Hele güneşe çıkınca daha çok oluyordu, böyle gölge gibi bıyık varmış gibi oldu. Cilt beyazlatma maskesi uyguladım bir kaç kere düzeldi. Artık ağdadan sonra güneşe çıkmıyorum. Cilt beyazlatmak için de pirinç ununa biraz süt yada su koyuyorsun krem gibi oluyor, yüzüne sür kuruyuncaya kadar bekle, ılık suyla yıka. Bu kadar Banyodan önce yaparsan daha kolay olur....
Bak bir süredir yapmıyordum aklıma geldi eve gidip yapayım hemen
beyazlatıcı kremleri denediniz mi ?
Sir ağdadan sonra sürülen yağ kararma yapıyormuş.
Kol altında, genital bölgede böyle şikayetleri olan çok.
Nasıl geçer hiç bilmiyorum gerçekten...Ben de başka bölgelerden şikayetçyim. Doğal hiç bir şey kalıcı çözüm sağlamıyor onu biliyorum...
ne lanet bir şeymiş bu leke yaDenedim canım soyucu kremleri denedim. Tekrarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?