Ne yani simdi ben liseden mezun olamiycak miyim

Valla bizim okulda sınavda çıkacak konular asılırdı,sizinki neden öyle anlamadım.
Hatta bi sonraki sınavda soruların benzerlerini sorarlarmış ben hiç girmediğim için arkadaşlarım hep önceki sınavın sorularına çalışırdı.

Lisede okurken sorumluluk sınavına kalan arkadaşlarım oluyordu hiçbir şekilde ne konu nede soruları veriyorlardı,hatta bir arkadaşım mezun olduktan 4-5 yıl sonra aldı diplomasını aynı şekilde kardeşim de lise ögrencisi 12.sınıf şuan lise 1 den sorumlusu olan arkadaşları var onların ögretmenide hiçbir şekilde soru ve konuları vermiyorlar.

Lisede okurken sorumluluk sınavına kalan arkadaşlarım oluyordu hiçbir şekilde ne konu nede soruları veriyorlardı,hatta bir arkadaşım mezun olduktan 4-5 yıl sonra aldı diplomasını aynı şekilde kardeşim de lise ögrencisi 12.sınıf şuan lise 1 den sorumlusu olan arkadaşları var onların ögretmenide hiçbir şekilde soru ve konuları vermiyorlar.

Daha gecen seneden bahsediyorum ben ya,gerçekten diğer okullar baya katıymış.Bizim okul o konudan zorlamazdı son sınıfları özellikle.Çok saçma yani,geçirmeyip turşusunu mu kuracaklar bu öğrencilerin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back