kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.