Ne yani şimdi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar.. Gecenin bu saatinde yüreğime öküz oturdu.Koca kişisiyle boşanma aşamasındayız 2 yaşında bir bebeğim var mesaj atmış, oğlumu pazar günü sabah alıp akşam getireceğim diye tamam dedim ben de..Ne yani şimdi iki kişilik bir aile gibi pazar gezmesi mi yapacaklar ben hiç olmamışım gibi,çocuğu babasının evinden getirmiş gibi.. Bebeğim hala bezli nasıl olacak bir kere bile altını değiştirmişliği yoktur. O gün ben de sinemaya gidip kendime ayırmak istiyorum ama içim burkulmadı değil..

Slm kızlar.. Gecenin bu saatinde yüreğime öküz oturdu.Koca kişisiyle boşanma aşamasındayız 2 yaşında bir bebeğim var mesaj atmış, oğlumu pazar günü sabah alıp akşam getireceğim diye tamam dedim ben de..Ne yani şimdi iki kişilik bir aile gibi pazar gezmesi mi yapacaklar ben hiç olmamışım gibi,çocuğu babasının evinden getirmiş gibi.. Bebeğim hala bezli nasıl olacak bir kere bile altını değiştirmişliği yoktur. O gün ben de sinemaya gidip kendime ayırmak istiyorum ama içim burkulmadı değil..
Bebeğiniz çok küçük ya akşama kadar sis olmadan durabilir mi? Bir de çok fesatça mı düşünüyorum bilmiyorum ama eşiniz çocuğu ya geri getirmezse?

Şu an siz de oglunuzla 2 kişilik bir aile gibi yaşamıyor musunuz? Beklentiniz neydi? Madem bu yola girdiniz sorun etmeyin bir sey olmaz babası o da siz de baska plan yapın, annesi falan varsa oraya götürecektir belki.

Bosansaniz da onun babası. Beraber ne kadar zaman gecirirlerse o kadar iyi. Nasıl bir babadır bilmiyorum ama siz ayrıldıktan sonra çocuğu hiç arayıp sormasa daha mı iyi? Duygusalliginizi anlıyorum bu çok zor bir süreç ama böyle olması gerekir. Hem siz de cocugunuzla iki kişilik bir aile gibi yaşamıyor musunuz zaten?

Biz bosandigimizda benim oğlumda iki yas dört aylıktı. Mahkeme iki haftada babada 24 saat kalabilir karari verdi. İlk gece sabaha kadar uyumayip aglamistim :110:alisiyor insan bir de iyi bakiyorsa anne kadar olmasa da. Kendinize vakit ayirin bol bol.

Bence babayla arasının soğumaması açısından iyi olur. Erkekler garip yaratıklar. Araya zaman ve mesafe girince çocuklarından bile soğuyorlar. Bırak ilgilensin babası. Ne zorluklarla büyüdüğünü de görmüş olur böylelikle. Size de biraz kendinizle kalma,dinlenme firsatı olur.

Anne yuregi.. gozumuze guvenemezken altini 1 kez degistirmeyen babaya tum gun emanet etmek.. o da onun ayibi

Bosandiktan sonra 3 kisilik aile olarak gezmeye devam etmeyi mi bekliyordunuz anlamadim ki...
Madem aile kalmak istiyorsunuz niye bosandiniz.

Bosandiktan sonra 3 kisilik aile olarak gezmeye devam etmeyi mi bekliyordunuz anlamadim ki...
Madem aile kalmak istiyorsunuz niye bosandiniz.
Henüz boşanma gerçekleşmedi.. Ordan bakıp yargılamak ne kadar da kolay.. Elbette aile kalmak istiyordum ama olmadı.. Kimse bile isteye seve seve boşanmıyor anladınız mı.. İstediğimiz her şey olmuyor bu hayatta dimi, aile olmayı beceremedik ama olmayı istemek suç mu..

Henüz boşanma gerçekleşmedi.. Ordan bakıp yargılamak ne kadar da kolay.. Elbette aile kalmak istiyordum ama olmadı.. Kimse bile isteye seve seve boşanmıyor anladınız mı.. İstediğimiz her şey olmuyor bu hayatta dimi, aile olmayı beceremedik ama olmayı istemek suç mu..
Madem öyle kendinize neden bir şans daha vermiyosunuz?

Suç degil de bosanma asamasina gelinmis ve bitiyor artik. Evliyken aile olunmamissa suanda beklemek???

Daha her şey çok taze boşanma gerçekleşmemiş sevgi henüz bitmemiş böyle bocalamak çok normal.. Beraber (üçünüz) vakit geçirirken şimdi ayrı ayrı çocuğunuzla ilgilenmek bunları yaşamak zor geliyordur size.. Allah yardımcınız olsun yüreğinizi ferahlatsın inşaAllah çok güzel günler gelir hayatınıza.. Her şeyin ilacı zaman.. siz şimdi kendinizi üzmeyin bunu düşünüp canınızı sıkmamaya gayret edin mesela alışverişe gidin ya da bir tanıdık ile çay, kahve için. Böyle düşündükçe daha çok hüzünlenirsiniz..

Simdi normal kosullarda 2 yasindaki bir cocuk babasiyla ayri takilabilir. Ama yeri geldiginde ucunuz birlikte de dolasabilirsiniz. Ortak cocugu olan ebeveynler birbirlerinden hoslanmasalar da beraber gorusebilmeliler

Back
X