• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim arkadaşlar,bir akıl verin...

ElaMenevis

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
330
20
13
İstanbul
Arkadaşlar,iyi gidiyor diyebileceğim bir ilişkim var.Uzun soluklu bir ilişki.Elbette birtakım zorluklarımız var hayata dair ama kişisel bir kavga gürültümüz yok.Yalnız beni huzursuz eden bir konu var sizinle paylaşmak,düşüncelerinizi almak istedim.Ben mi kuruntu yapıyorum,salt kıskançlığa dayalı bir his mi yoksa fazla mı safça duruma karşı sessizliğim,bunları değerlendirmek istedim.Erkek arkadaşımın twitter hesabı var,benim yok.Ben birtürlü sıcak bakmadım twitter olayına ama erkek arkadaşım bağımlısı.Bu arada erkek arkadaşım ilişkimizin neredeyse başından beri benimle ciddi düşündüğünü sürekli dile getiren,evlilik olayında hep aramızda konuşmalar yapmaktan kaçınmayan biri.Geleceğe dair planlarında olduğumu hatta evlenebilmek adına çalışıp didindiğini biliyorum.Yalnız bu sosyal ağlarda takılmak konusunda,bana karşı savunduğu kafa yapısıyla kendi tutumu çelişiyor bana göre.Nasıl anlatsam...Örneğin lafta ona göre ;tanımadığın,ne idüğü belirsiz birçok insanla sanal ortamda bir şekilde paylaşımda bulunmak saçma,gereksiz hatta zararlı.Mesela twitter ancak güncel olayları çok yakından takip etme imkanı verdiği için faydalı ve sözde bu amaçla kullanıyor.Bir bayan olarak ben facebook hesabıma gerçek hayattan tanımadığım erkekler eklersem,mesajlaşmasam bile,paylaşımlarını takip etmesem bile yanlış birşey mesela,ne gerek var böyle birşeye vs....Tamam,ben de böyle düşünüyorum ve aksi hiçbir davranışım yok zaten.Ve bu benim kendi yapım yani,aman birsürü insan olsun hesabımda,popüler olayım vs... diye bir tarzım yoktur.Çok moda olmasına rağmen bir twitter hesabım bile yok yani,düşünün.Ama erkek arkadaşımın twitter hesabında binlerce insan var.Ve birçok bayan da var.Ve açıkçası yani bir bayan olarak az çok anlar insan,pek te öyle aman canım çok zararsız,kendi halinde hanımcıklar diyebileceğimiz tarzdan değil.Bir keresinde bu konuyla ilgili nabzını ölçmek istedim,ben de bir twitter hesabı açacağım dedim."Hayatım orası sana göre bir yer değil,hertür insan var,iyi niyetlisi de kötü niyetlisi de vs..."dedi,istemedi.Birgün de denemek için;canım ben takip edemeyeceğim ama hesabında bana dair,bize dair birşey paylaşır mısın? dedim."Orada binlerce insan var görebilen,sen benim özelimsin,kırk kişi meraklı meraklı muhabbetini yapacak şimdi,sen benim sözüme itimat et" dedi.Fazla üzerine gidersem de baskı gibi algılıyor,onun üstüne düşen,kısıtlayan,kıskançlık kaprislerinde biri gibi olmak istemiyorum.Ama bir yandan da düşünüyorum yalan yok,ne gerek var onca kadına yani?

Allah Allah madem iyisi de var kötüsü de varmış da neden kötüleri ekleyip takip ediyormuş.
Herkes herkesi takipleyecek diye bir zorunluluk yok ki...
Benim listemde sadece çok yakınlarım vardır,sevgilimde de binlerce kişi.
Bazen gündemle bazen de aşkımızla ilgili komik paylaşımlarımız olur,hiç kimse de "oooo ne iş?" demez.
Kime hesap verme zorunluluğumuz var ki?

Allah Allah madem iyisi de var kötüsü de varmış da neden kötüleri ekleyip takip ediyormuş.
Herkes herkesi takipleyecek diye bir zorunluluk yok ki...
Benim listemde sadece çok yakınlarım vardır,sevgilimde de binlerce kişi.
Bazen gündemle bazen de aşkımızla ilgili komik paylaşımlarımız olur,hiç kimse de "oooo ne iş?" demez.
Kime hesap verme zorunluluğumuz var ki?

Açıkçası bu twitter nasıl işliyor,takip olayı nasıl,engelleme var mı facebook gibi vs... pek bilgim yok.Ama belli bir huzursuzluğum var bu konuda,yalan yok.Tamam,anlıyorum,çok moda,güncel,yakın ve anlık takip imkanı var vs...Erkek arkadaşım da siyasi olaylara filan çok meraklı.O anlamda asla sözüm yok,isterse on binlerce kişi ile paylaşım yapsın.Ama ben neden yokum,bize dair neden tek bir satır yok?Dediğiniz gibi millet ne derse desin,madem çoğu zaten sarı çizmeli mehmet ağa....

Şöyle anlatayım...
Reddetme de var ekleme de...
Şimdi siz benim profilimi görüp ekleme talebinde bulunursunuz ben paşa gönlüm isterse kabul ederim.
Kabul ettikten sonra da aramız bozulduysa sizi listemden çıkarabilirim...
Zaten gizli profil olduğum için yakınlarım dışındakiler beni farkedemez bile koskoca twit aleminde.
Ama dediğim gibi sevgilimin listesi acayip kalabalıktır,hiç dert etmem,çünkü şimdi girip baksam son 3 paylaşımdan biri bizimle ilgilidir.

Şöyle anlatayım...
Reddetme de var ekleme de...
Şimdi siz benim profilimi görüp ekleme talebinde bulunursunuz ben paşa gönlüm isterse kabul ederim.
Kabul ettikten sonra da aramız bozulduysa sizi listemden çıkarabilirim...
Zaten gizli profil olduğum için yakınlarım dışındakiler beni farkedemez bile koskoca twit aleminde.
Ama dediğim gibi sevgilimin listesi acayip kalabalıktır,hiç dert etmem,çünkü şimdi girip baksam son 3 paylaşımdan biri bizimle ilgilidir.

Bu açıklamanızdan anladığım kadarıyla erkek arkadaşımınki gizli profil filan değil.Çünkü misal siz girip baksanız,bütün paylaşımları,arkadaş listesi,ona twitter da takipçi deniliyor sanırım,yani onun takip ettikleri,onu takip edenler,beğendiği sayfalar vs...paylaştığı resimler,linkler,herşey görünüyor yani.Mesela X'i şunlar takip etmeye başladı gibi şeyler var,ya da X şunları takip ediyor gibi.Facebook'taki haber akışında nasıl görünüyor hani şunlarla arkadaş oldu diye,onun gibi birşey.Onu takip edenler de var tamam,hadi onlar isteği dışında,istemezse de sonradan silsin,listesinden çıkarsın diyelim.Ama ya onun takip ettikleri?Tamam,cahilim bu twitt konusunda ama ben yanlış anlamıyorum herhalde.X şunu şunu takip ediyor diye yazıyor işte.Yani kendi iradesiyle etmiş,eklemiş.Sorun acayip kalabalık olması değil bu takip ya da takipçi olayının,benim açımdan sorun özellikle full makyaj,saç baş ona göre,dekolte de yerinde profil resmine sahip olan kadınların takip edilmesi.İnsanın akrabası olur,kardeşi gibi gördüğü kız arkadaşları olur,eski okul arkadaşları olur filan tamam ona lafım yok,o kadar da bağnaz biri değilim.Ama onca kadının hepsi de bacısı,teyzesi değil herhalde.Ne gerek var,amaç ne yani?Ne yapabileceğimi de şaşırdım açıkçası.Bu konunun üstüne gitsem,şu an sorun olmayan ilişkide huzursuzluk çıkaran ben olmuş olacağım.Sessiz kalıyorum ama bir yandan da aklıma takılmıyor değil işte.

Arkadaşım sen bilecen gerisini artık.
Sorun olmayan ilişkimde demişsin ama bana göre bu büyük problem.
Ben bu kadar sabırlı davranamazdım,çoktan işe el atardım....

Arkadaşım sen bilecen gerisini artık.
Sorun olmayan ilişkimde demişsin ama bana göre bu büyük problem.
Ben bu kadar sabırlı davranamazdım,çoktan işe el atardım....

Sağol yorumların için.Tamam ben de zaten artık işe el atmak istiyorum ama nasıl yapmalı,en doğru,işe yarar yöntem ne olur?Zaten bu anlamda fikir almak için yazmıştım,akıl akıldan üstündür sonuçta.Belki arkadaşlardan birinin aklına bir yol gelir diye.

Sağol yorumların için.Tamam ben de zaten artık işe el atmak istiyorum ama nasıl yapmalı,en doğru,işe yarar yöntem ne olur?Zaten bu anlamda fikir almak için yazmıştım,akıl akıldan üstündür sonuçta.Belki arkadaşlardan birinin aklına bir yol gelir diye.

Selam canım sevgilimde bende twitter kullaniyrz htta bn nadr girerim ama ikimznde arkds listesinde sdece arkadaşlarımız vardır. Onun haricinde ünlü oyuncu, gazeteci, yazar vs. Takip ettiklermiz. Bnm sevglim Sosyal medyda çok çok bna dair bir şeyler paylaşayım meraklısı degildr. Ki ayrıca istedgmde onun Twitter'ina girebilirim sıkıntı yapmaz.

Madem senjnki evlilik düşünecek kdar senle ciddi orda burda olup olmadık kişileride takip etmemeli.
Madem sana göre değil ona görede olmamalı. Canm bu birazda üste çıkıp seni sustrmak için. Baskı yapma ayağına yatıyor.
Ici rahatsa verir sifresini hatta ikiniz tajmkilirsiniz. Madem sana açma diyor; )
Hem herkes twitter da demi sonuçta Ünlüleride oradan takip etmek isteyebilirsin bence ;)

Bunlar benim düşüncem tabii bu ilişkiyi yaşayan sizlersiniz.
Ama bu kadar hafifede alma bunu ;)

Selam canım sevgilimde bende twitter kullaniyrz htta bn nadr girerim ama ikimznde arkds listesinde sdece arkadaşlarımız vardır. Onun haricinde ünlü oyuncu, gazeteci, yazar vs. Takip ettiklermiz. Bnm sevglim Sosyal medyda çok çok bna dair bir şeyler paylaşayım meraklısı degildr. Ki ayrıca istedgmde onun Twitter'ina girebilirim sıkıntı yapmaz.

Madem senjnki evlilik düşünecek kdar senle ciddi orda burda olup olmadık kişileride takip etmemeli.
Madem sana göre değil ona görede olmamalı. Canm bu birazda üste çıkıp seni sustrmak için. Baskı yapma ayağına yatıyor.
Ici rahatsa verir sifresini hatta ikiniz tajmkilirsiniz. Madem sana açma diyor; )
Hem herkes twitter da demi sonuçta Ünlüleride oradan takip etmek isteyebilirsin bence ;)

Bunlar benim düşüncem tabii bu ilişkiyi yaşayan sizlersiniz.
Ama bu kadar hafifede alma bunu ;)

Aslında hafife alınmaması gereken bir durum olduğunu ben de biliyorum.Kendimi kandırıyorum belki işte :50: Yani öyle bir durum ki,şu an genel anlamda sorunsuz giden bir ilişki ama işte belki de ben bu konuda mesela ses çıkarmıyorum diye sorunsuz.Ciddi ciddi tavrımı koysam sorun çıkacak belki ilişkide.Ve dediğin gibi senin de,baskı olayına ya da kısıtlama olayına vuracak bunu.Şimdi ben hiç bu konuda rahatsız değilmişim gibi bir hesap açıyorum desem mesela.Bu sefer sen hani pek hoşlanmamıştın bu twitter olayından,kesin beni takip etmek için açıyorsun filan diyebilir.Daha geçen gün biraz çıtlattım konuyu,"İçin rahat olsun,ben sadece gündemi takip ediyorum,zaten iş güç yoğunum,bir vakit geçirdiğim bu var" vs... dedi durdu.

gerçekten birşey olmasa böyle huzursuz olmazdin görmemezlikten gelme bu durumu sonra daha çok pisman olabilirsin..
ayrıca sizle ilgili biseyler paylasmamasi da kesinlikle normal değil. en maço erkekler bile günümüzde sadece bi fotoğraf yada bi ilişkisi var yazar oraya.. kesinlikle pesini bırakma baskı yapiorum diyede düşünme bu ilişki dedikleri şey 2 kişiliktir sen böyle huzursuzken onun o denli rahat takilmasi normal degil hakkindir sorgulamak, oda hesap vermek ve uymak zorundadır :)

gerçekten birşey olmasa böyle huzursuz olmazdin görmemezlikten gelme bu durumu sonra daha çok pisman olabilirsin..
ayrıca sizle ilgili biseyler paylasmamasi da kesinlikle normal değil. en maço erkekler bile günümüzde sadece bi fotoğraf yada bi ilişkisi var yazar oraya.. kesinlikle pesini bırakma baskı yapiorum diyede düşünme bu ilişki dedikleri şey 2 kişiliktir sen böyle huzursuzken onun o denli rahat takilmasi normal degil hakkindir sorgulamak, oda hesap vermek ve uymak zorundadır :)

Facebook'takine benzer akış gibi birşey var ya.Facebook'ta duvarda nasıl paylaşımlar görünüyor,bir paylaşımın altına yapılan yorumlar,sohbetler görünüyor vs...Onlarda insanın aklında şüphe uyandıracak ya da sohbetlerde can sıkacak tarzda şeyler yok.Binlerce kişi var evet ama genelde sürekli iletişim halinde olduğu insanlar aynı.Bunların çoğu erkek zaten,bayan olanlarla da bacı-kardeş,belli bir mesafede muhabbetler var.Beni huzursuz eden tarzda bahsettiğim o kadın profillerle sohbeti yok gibi.Ama bu görünen elbette,yani facebook'taki gibi özel mesajdan sürekli muahbbet olayı nasıl twitter'da bilgim yok.Siz ilişki durumundan bahsetmişsiniz.Yani facebook profillerimizdeki gibi twitter'da da en azından "ilişkisi var,nişanlı vs..." gibi ilişki durumu bilgisi eklenebiliyor anladığım kadarıyla değil mi?

Arkadaşlar,iyi gidiyor diyebileceğim bir ilişkim var.Uzun soluklu bir ilişki.Elbette birtakım zorluklarımız var hayata dair ama kişisel bir kavga gürültümüz yok.Yalnız beni huzursuz eden bir konu var sizinle paylaşmak,düşüncelerinizi almak istedim.Ben mi kuruntu yapıyorum,salt kıskançlığa dayalı bir his mi yoksa fazla mı safça duruma karşı sessizliğim,bunları değerlendirmek istedim.Erkek arkadaşımın twitter hesabı var,benim yok.Ben birtürlü sıcak bakmadım twitter olayına ama erkek arkadaşım bağımlısı.Bu arada erkek arkadaşım ilişkimizin neredeyse başından beri benimle ciddi düşündüğünü sürekli dile getiren,evlilik olayında hep aramızda konuşmalar yapmaktan kaçınmayan biri.Geleceğe dair planlarında olduğumu hatta evlenebilmek adına çalışıp didindiğini biliyorum.Yalnız bu sosyal ağlarda takılmak konusunda,bana karşı savunduğu kafa yapısıyla kendi tutumu çelişiyor bana göre.Nasıl anlatsam...Örneğin lafta ona göre ;tanımadığın,ne idüğü belirsiz birçok insanla sanal ortamda bir şekilde paylaşımda bulunmak saçma,gereksiz hatta zararlı.Mesela twitter ancak güncel olayları çok yakından takip etme imkanı verdiği için faydalı ve sözde bu amaçla kullanıyor.Bir bayan olarak ben facebook hesabıma gerçek hayattan tanımadığım erkekler eklersem,mesajlaşmasam bile,paylaşımlarını takip etmesem bile yanlış birşey mesela,ne gerek var böyle birşeye vs....Tamam,ben de böyle düşünüyorum ve aksi hiçbir davranışım yok zaten.Ve bu benim kendi yapım yani,aman birsürü insan olsun hesabımda,popüler olayım vs... diye bir tarzım yoktur.Çok moda olmasına rağmen bir twitter hesabım bile yok yani,düşünün.Ama erkek arkadaşımın twitter hesabında binlerce insan var.Ve birçok bayan da var.Ve açıkçası yani bir bayan olarak az çok anlar insan,pek te öyle aman canım çok zararsız,kendi halinde hanımcıklar diyebileceğimiz tarzdan değil.Bir keresinde bu konuyla ilgili nabzını ölçmek istedim,ben de bir twitter hesabı açacağım dedim."Hayatım orası sana göre bir yer değil,hertür insan var,iyi niyetlisi de kötü niyetlisi de vs..."dedi,istemedi.Birgün de denemek için;canım ben takip edemeyeceğim ama hesabında bana dair,bize dair birşey paylaşır mısın? dedim."Orada binlerce insan var görebilen,sen benim özelimsin,kırk kişi meraklı meraklı muhabbetini yapacak şimdi,sen benim sözüme itimat et" dedi.Fazla üzerine gidersem de baskı gibi algılıyor,onun üstüne düşen,kısıtlayan,kıskançlık kaprislerinde biri gibi olmak istemiyorum.Ama bir yandan da düşünüyorum yalan yok,ne gerek var onca kadına yani?

Aynrn benim gbi dusunuyorsun cnm ben face bile zor girerim ve hic tanimadigom deil erkek kiz bile yok.. benim erkek arkdsmda oyle clk skur twitter kullanmis bi aara ama hic begenmemis..

Ben twitter nedir hic bilmem.. sadece insanlar yazi paylasio ve altina yorumlar atilio die biliorm. Orda msjlasma varmi face gbi? Yada foto paylasma begenme tarzi seyler.. ben yok saniroum eger yoksa bence takma sadece cnku milet bisiler yazio sende okuosun ister kiz ister erkek ama msjlasma varsa kizlarda boy boy fotolar koyabiliosa sevglinzde tkip ediosa ole kizlari orasi sknti.. ha bide sevglini takip etmelerinde sknti yok fazla ama sevgilin kizlar takip ediomu? Orasida var yani.. ona dikkat ettin mi hic? Ayrica kac yasonda sevgln merak ettim. Bide sana izin vermemsi daha sacma herseyden.

Sen sorularima cvp ver ve sonra hiccc kiskanclik yapmadan gir sende kendine hesap ac sevglini takip et oda etsin seni.. sevglinle seyler paylas etiket varsa etiketle vs. Sadece onu yalniz birakma ama kiskandigini hiccc belli etme giciklanir. Heveslendim de svgilimin sevdigi seyleri bende sevmek istiorum de cilveli bi sekilde cakmasin die. Eger bu kdr dusunuosan buna katlanmalisin. Bak ne olup ne bitiomus ama dedigm gbi sakin caktirma ona hersyey yolunda gbi yap ki bise yapiosa saklamasin

___dega___

Aynrn benim gbi dusunuyorsun cnm ben face bile zor girerim ve hic tanimadigom deil erkek kiz bile yok.. benim erkek arkdsmda oyle clk skur twitter kullanmis bi aara ama hic begenmemis..

Ben twitter nedir hic bilmem.. sadece insanlar yazi paylasio ve altina yorumlar atilio die biliorm. Orda msjlasma varmi face gbi? Yada foto paylasma begenme tarzi seyler.. ben yok saniroum eger yoksa bence takma sadece cnku milet bisiler yazio sende okuosun ister kiz ister erkek ama msjlasma varsa kizlarda boy boy fotolar koyabiliosa sevglinzde tkip ediosa ole kizlari orasi sknti.. ha bide sevglini takip etmelerinde sknti yok fazla ama sevgilin kizlar takip ediomu? Orasida var yani.. ona dikkat ettin mi hic? Ayrica kac yasonda sevgln merak ettim. Bide sana izin vermemsi daha sacma herseyden.

Sen sorularima cvp ver ve sonra hiccc kiskanclik yapmadan gir sende kendine hesap ac sevglini takip et oda etsin seni.. sevglinle seyler paylas etiket varsa etiketle vs. Sadece onu yalniz birakma ama kiskandigini hiccc belli etme giciklanir. Heveslendim de svgilimin sevdigi seyleri bende sevmek istiorum de cilveli bi sekilde cakmasin die. Eger bu kdr dusunuosan buna katlanmalisin. Bak ne olup ne bitiomus ama dedigm gbi sakin caktirma ona hersyey yolunda gbi yap ki bise yapiosa saklamasin

___dega___

Çok teşekkür ederim öncelikle yorumların için.Sorularına cevap vereyim.Özel mesajlaşma olayı diye bir şey var bildiğim kadarıyla ama facebook'taki gibi rahatça mı bilemiyorum.Mesela facebook'ta duvar paylaşımında istediğimiz kadar yazıyoruz ama twitter'da karakter sayısı ile sınırlı.Mesaj kısmı da böyle midir bilmiyorum yani.Evet,ne yazıkki sevgilimin kendi takipçi listesine eklediği bayanlar var.Duvardaki akışında sohbet ettiği,yorum yazdığı bayanlar var ama genelde hep aynı kişiler ve hani bacı-kardeş muhabbeti tarzında ve belli bir mesafede.Ama bu gibi bayanların dışında,kadınız illaki az çok anlayıp hissediyoruz;çok bakımlı,saç baş ona göre,dekolte yerinde profil resmine sahip kadınlar da var.Görünürde o tarz olanlarla bir sohbeti yok gibi ama işte insanın içi fena oluyor :50: Ayrıca kız olsun erkek olsun herkesin boy boy fotoğraf filan koyma imkanı var evet.Erkek arkadaşım kendi ismini kullanmıyor orada ama kendi resimlerini paylaşıyor.Bize dair,bana dair ise tek birşey yok :43: Arkadaşlar genelde hafife alma bu durumu,görmezden gelme,tepkini koy dedi.Konuştum ben de ama gayet sakin bir dille."Ben sana bu konuda daha önce açıklama yaptım,için ferah olsun,benim sözüme itimat etmen lazım" dedi."Ben seninle evlenmeyi düşünen insanım ne zamandır,nikahlı olmadığımız halde sana karım diye hitap eden insanım arada,sen bana güvenmiyorsun demekki" vs..diye kızdı biraz.Şimdi bir hesap açsam kesin onu takip etmek için açtığımı düşünecek.İnada mı bindirdi bilmiyorum.Açıkça ve sakince dile getirdim düşüncemi.İsterse on bin tane takipçi olayı olsun,tamam güncel konularda yazışsın,tamam birkaç bayan arkadaş ta olsun.Ama rahatsız olduğum kadınlar için "Tamam canım,silerim gider,senden önemli mi?" demiyor mesela.Ya da "Yeterki senin için rahat olsun,aç bir hesap,ekleyeyim seni,arada ilişkimize dair ufak paylaşımlar da yapalım." demiyor.

bence problem çok buyuk.sizle ılgılı bırşey paylaşmaması gızledıgıne işaret.yok özelımsın felan boşversene çoçukmu kandırıyo:47:
şifresını ıste bakalım napıcak???? ama vermez.kusura bakma ama arkadasın bırşeyler karıştırıyo çok bellı cnm

Öncelikle bence kuruntu yapıyorsun Twitter da cogu ınsan hiç konuşmuyor bile...birşey yapmaya niyeti varsa sen nekadar kısıtlarsan kısıtla yinede yapar... Ayrıca senin hayatına müdale etmesine izin verip vermemek senin elinde.. Senin hayatına müdale etmesine izin veriyorsun. İlişkiniz ciddi diye dereyi gecene kadar her dediğini yapmaya calışma. Çünkü evlenincede böyle olacak... Nasıl başlarsan öyle devam ediyor. Ben yaşadım bunları...en sonunda ne oldu biliyormusun kavga etmeyelem diye tamam dedikçe o kendi dediklerini bana kabul ettirmeye çalıştı. 6 senemi mahvetti.tavrını koy. Onun dediğini yaptım zaman sorun yoktu.onun istediği şekilde davranmıyorsam dediğini yaptıracak şekilde kılıf bulmaya çalışır oldu....sonuç olarak herşey boşanma ile bitti..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim öncelikle yorumların için.Sorularına cevap vereyim.Özel mesajlaşma olayı diye bir şey var bildiğim kadarıyla ama facebook'taki gibi rahatça mı bilemiyorum.Mesela facebook'ta duvar paylaşımında istediğimiz kadar yazıyoruz ama twitter'da karakter sayısı ile sınırlı.Mesaj kısmı da böyle midir bilmiyorum yani.Evet,ne yazıkki sevgilimin kendi takipçi listesine eklediği bayanlar var.Duvardaki akışında sohbet ettiği,yorum yazdığı bayanlar var ama genelde hep aynı kişiler ve hani bacı-kardeş muhabbeti tarzında ve belli bir mesafede.Ama bu gibi bayanların dışında,kadınız illaki az çok anlayıp hissediyoruz;çok bakımlı,saç baş ona göre,dekolte yerinde profil resmine sahip kadınlar da var.Görünürde o tarz olanlarla bir sohbeti yok gibi ama işte insanın içi fena oluyor :50: Ayrıca kız olsun erkek olsun herkesin boy boy fotoğraf filan koyma imkanı var evet.Erkek arkadaşım kendi ismini kullanmıyor orada ama kendi resimlerini paylaşıyor.Bize dair,bana dair ise tek birşey yok :43: Arkadaşlar genelde hafife alma bu durumu,görmezden gelme,tepkini koy dedi.Konuştum ben de ama gayet sakin bir dille."Ben sana bu konuda daha önce açıklama yaptım,için ferah olsun,benim sözüme itimat etmen lazım" dedi."Ben seninle evlenmeyi düşünen insanım ne zamandır,nikahlı olmadığımız halde sana karım diye hitap eden insanım arada,sen bana güvenmiyorsun demekki" vs..diye kızdı biraz.Şimdi bir hesap açsam kesin onu takip etmek için açtığımı düşünecek.İnada mı bindirdi bilmiyorum.Açıkça ve sakince dile getirdim düşüncemi.İsterse on bin tane takipçi olayı olsun,tamam güncel konularda yazışsın,tamam birkaç bayan arkadaş ta olsun.Ama rahatsız olduğum kadınlar için "Tamam canım,silerim gider,senden önemli mi?" demiyor mesela.Ya da "Yeterki senin için rahat olsun,aç bir hesap,ekleyeyim seni,arada ilişkimize dair ufak paylaşımlar da yapalım." demiyor.

Bencede bu kdr sorun ediorsun ve tlli dille dile getirdign halde demiorki sileyim en azindan bahsettigin gbi dekolteli kizlari filan.. smdi dikkat etmen gereken su ki onun takip ettileri mesela 1000 kisi. Bunun 800 erkek 200 kiz ise cok takma.. ama kizlar daha cok ise o zaman sknti var. Konustugu kisiler genelde ayni diosun bikac kisi hep ayni muhabbet ve o kizlarda anormal foto vs paylasmiosa gerçekten sveiyelilerse sıkıntı yok. Neden mi? Eger sevglini bundan mahrum edersen baska yerde baska arkdsliklar kurmak isticektir vebelkide haberin olmicaktir.

Ayrica oda kendine bi aciklama bulmus kusura bakma. Neymis sana karim diomustaaaa sen yinede kiskaniormussun falan filan bunlar fasafiso. Benim butn erkk arkdslarim bana karim dedi. Hangisinin karisiyim acaba? Hepside pislik cikti. Seninkide ole demiorum tabiki ama karim dien her erkek mukemmel ve sadik deil demek istedim. Smdi gelelim senin hesap acmana. Tabiki anlicak onunicn oldugunu. Ama sen smdiden yavas yavas sen sanki twitterla ilgileniomussun gbi yap ama onu katmadan. Arkdsilarin vRmi kullanan kiz? Varsa diebilitsin x arkdsim israr edio gir die guzel seler varmis vs vs gbi ara ara ac konuyu sonrada hesap ac. Derse ki beji tkip ediosun bliorm die. Deki hayir ben sevgilim nelerden hoslanio bende sevmek istiorum :)) filan bole seler sole yani belki yumusar tepki vermez. Inanmasada sen hep bole dusundugunu sole ve hic karisma.

Paylasimlarda etiketleme varsa ask mesk seyleri paylas etiketle. Kizarsa sana o zaman sknti var sonuna kdr tartisabilirsin. Ne demek sizn ortak veya iliskinizle ilgili paylasimlara kizmasi falan sacmalik! Hemde anlamis olursun amacini. Baktinki ses etmior bole selere o zmn sknyi yok sende kisiler takip et senide takip etsinler bakalm dert edecekmi. Oda kiskanirsa bu sfer kesin baski yap kapatmak icn hesabi. Deki farlindaysan tek tartistigmiz konu twitter. Neden hala israrla devam ediosun benden onemlimi? Yada kizlari sil kurtul filan de ama bunu dedigim gbi solediklerimi yaptoktan ve yinede sorun ciKrmaya devam ederse seninle ilgili seyler paylasmayo reddederse filan yapcaksin baska turlu olmaz

___dega___

bence problem çok buyuk.sizle ılgılı bırşey paylaşmaması gızledıgıne işaret.yok özelımsın felan boşversene çoçukmu kandırıyo:47:
şifresını ıste bakalım napıcak???? ama vermez.kusura bakma ama arkadasın bırşeyler karıştırıyo çok bellı cnm

Şifreyi bence de vermez.Bu benim de aklıma geldi ama işi daha içinden çıkılmaz bir hale sürükler gibi geliyor.Ayrıca o kadar da akılsız olamaz diye düşünüyorum,şifreyi istesem bir halt karıştırıyorsa bile tüm ipuçlarını siler.Off işte bu yüzden fikir almak istedim.Yani öyle bir yöntem bulsam ki,bu konuda samimi mi,işi güven olayına bağlayıp inada mı bindirdi yoksa sizin de şüphelendiğiniz gibi birşeyler mi karıştırıyor?Bunu anlamanın zekice,kurnazca bir yolunu bulabilsem yani.Bir de inatçıdır yani üzerine gidildiği zaman.Yapacağı varsa da,bilse de yapmaz inadına.Şimdi benim bu konuda beklentim var,kafamda ona dair kuşkum var diye anladı tabii.

Öncelikle bence kuruntu yapıyorsun Twitter da cogu ınsan hiç konuşmuyor bile...birşey yapmaya niyeti varsa sen nekadar kısıtlarsan kısıtla yinede yapar... Ayrıca senin hayatına müdale etmesine izin verip vermemek senin elinde.. Senin hayatına müdale etmesine izin veriyorsun. İlişkiniz ciddi diye dereyi gecene kadar her dediğini yapmaya calışma. Çünkü evlenincede böyle olacak... Nasıl başlarsan öyle devam ediyor. Ben yaşadım bunları...en sonunda ne oldu biliyormusun kavga etmeyelem diye tamam dedikçe o kendi dediklerini bana kabul ettirmeye çalıştı. 6 senemi mahvetti.tavrını koy. Onun dediğini yaptım zaman sorun yoktu.onun istediği şekilde davranmıyorsam dediğini yaptıracak şekilde kılıf bulmaya çalışır oldu....sonuç olarak herşey boşanma ile bitti..

Canım,boşanma olayına üzüldüm elbette.Ne diyebilirim ki,herkes kendi yaşadığını bilir,bundan sonra herşey iyi olsun,hayırlı olsun senin adına inşallah.Hayatıma müdahale derken...Ben kendim zaten başından beri bu twitter olayına meraklı biri değildim.Yani benim facebook hesabım vardı,onunla birlikte olmaya başlamadan önce de sonra da bu hesap yetiyordu bana,anca yetişiyordum zaten takibe.Çok ta meraklısı değilim yapı olarak,o yüzden kendim gerek duymadım ya da heves etmedim yani.Mesela facebook hesabımda da o istemiyor,karşı çıkıyor filan diye değil birçok kişinin ekli olmaması.Benim baştan beri öyleydi zaten.Burada kafa kurcalayan,kendisi de yapı olarak lafta farklı düşüncedeymiş gibi görünüp twitter konusunda bu kadar katı tutum segilemesi.Benim rahatsızlık duymam anlamında yani.Evililik olayına gelirsem...Şu an herşeyden,herkesten ayrı,tek başına bir hayat mücadelesi var.Maddi manevi olsun,sağlık sorunu olsun sıkıntılı şeyler yaşadı,yaşıyor da.Öyle gezen tozan,normalde bir ton arkadaş grubu içinde çok sosyal hayatı olan biri değildir.İşi yoğun ve ağır zaten.Kafamı dağıtıp oyalandığım bir bu var,şu an bir düzenim yok,zaten zor şartlar altında yaşıyorum;evlenince evimizde birlikteyken elimde telefon twitter peşinde koşacak değilim elbette diyor mesela.Ortak bir hesap açarız o zaman diyor mesela karı koca uzaktaki arkadaşlarımızla iletişimi koparmamak adına.

Buna karışamayacagını ızah etmelisin.....
Sonuçta ortak bir yaşamı paylaşacaksınız... Sevgili ve nisanlıyken verilen söyler kolay unutuluyor...bir ilişki nasıl giderse evlenincede öyle devam ediyor.. Twitter konusunda büyütülecek cok bişey yok ama onunda senin Facebook hesabına müdahale etmemesi gerektiğini anlatmalısın

Back
X