- Konu Sahibi ElaMenevis
Bencede bu kdr sorun ediorsun ve tlli dille dile getirdign halde demiorki sileyim en azindan bahsettigin gbi dekolteli kizlari filan.. smdi dikkat etmen gereken su ki onun takip ettileri mesela 1000 kisi. Bunun 800 erkek 200 kiz ise cok takma.. ama kizlar daha cok ise o zaman sknti var. Konustugu kisiler genelde ayni diosun bikac kisi hep ayni muhabbet ve o kizlarda anormal foto vs paylasmiosa gerçekten sveiyelilerse sıkıntı yok. Neden mi? Eger sevglini bundan mahrum edersen baska yerde baska arkdsliklar kurmak isticektir vebelkide haberin olmicaktir.
Ayrica oda kendine bi aciklama bulmus kusura bakma. Neymis sana karim diomustaaaa sen yinede kiskaniormussun falan filan bunlar fasafiso. Benim butn erkk arkdslarim bana karim dedi. Hangisinin karisiyim acaba? Hepside pislik cikti. Seninkide ole demiorum tabiki ama karim dien her erkek mukemmel ve sadik deil demek istedim. Smdi gelelim senin hesap acmana. Tabiki anlicak onunicn oldugunu. Ama sen smdiden yavas yavas sen sanki twitterla ilgileniomussun gbi yap ama onu katmadan. Arkdsilarin vRmi kullanan kiz? Varsa diebilitsin x arkdsim israr edio gir die guzel seler varmis vs vs gbi ara ara ac konuyu sonrada hesap ac. Derse ki beji tkip ediosun bliorm die. Deki hayir ben sevgilim nelerden hoslanio bende sevmek istiorum :)) filan bole seler sole yani belki yumusar tepki vermez. Inanmasada sen hep bole dusundugunu sole ve hic karisma.
Paylasimlarda etiketleme varsa ask mesk seyleri paylas etiketle. Kizarsa sana o zaman sknti var sonuna kdr tartisabilirsin. Ne demek sizn ortak veya iliskinizle ilgili paylasimlara kizmasi falan sacmalik! Hemde anlamis olursun amacini. Baktinki ses etmior bole selere o zmn sknyi yok sende kisiler takip et senide takip etsinler bakalm dert edecekmi. Oda kiskanirsa bu sfer kesin baski yap kapatmak icn hesabi. Deki farlindaysan tek tartistigmiz konu twitter. Neden hala israrla devam ediosun benden onemlimi? Yada kizlari sil kurtul filan de ama bunu dedigim gbi solediklerimi yaptoktan ve yinede sorun ciKrmaya devam ederse seninle ilgili seyler paylasmayo reddederse filan yapcaksin baska turlu olmaz
___dega___
Yok canım,çoğunluğu erkek.O genelde konuştuğu bayanlar da seviyeli insanlar belli.Bazısı kardeşi olacak yaşta,bazısı teyzesi annesi olacak yaşta hatta.Kendi yaşıtları da var ama dediğim gibi sohbet olayından insanın kafasını kurcalayacak bir muhabbete rastlamadım.Geçen şöyle yaklaştım mesela senin önerine benzer şekilde.Ama biraz rengimi belli etmiş olabilirim bu konuda,itiraf etmeliyim şimdi