Ne yapabilirim cok üzülüyorum

Tabi siz yasal olmayan yollara başvurma derdindesiniz. O niyetle konu açtınız. Onceki yorumunuzdan belli.

Hayır asla öyle dert değil benim kimseylw karıştırmayın öyle insandan degilim soru sordum suç oldu asil herkesi kendiniz gibi görmeyin
Ne avam tavirlar bunlar ya? Ne demek kendiniz gibi gormeyin? Ne kadar taniyorsunuz, hangi yorumumu gördünüz de boyle konuşma haddi buluyorsunuz?
Mbr ben sizle görüşebilir miyim
Ben bu mesajinizi gördükten sonra oyle yazdim. Siz benim neyimi biliyorsunuz da kendiniz gibi gormeyin diyorsunuz?

Yeni dogan bebek evlat edinmek istiyorum çocuğumuz olmuyor rahmimi ALDILAR napabilirim

Tabi siz yasal olmayan yollara başvurma derdindesiniz. O niyetle konu açtınız. Onceki yorumunuzdan belli.
İyi bir anne baba olabilecekseniz (Bunun objektif kriterleri var ve evlat edinme öncesi yapılmaktadır.) sahipsiz bir çocuğu evlat edinmeniz inanılmaz makbul ve sevaplı bir şeydir. Annesi babası belli olmayan sokağa terkedilmiş bebelerden birini alabilirsiniz.

Ha, siz anne doğururken bana versin sonra kaybolsun, ben doğurmuş gibi olayım şeklinde yasa dışı evlat edinmek istiyorsanız bu hem suçtur hem çocuğa ciddi haksızlıktır. Her çocuğun anne babasını bilme hakkı vardır. Annenin şartları onu bebeğini vermeye zorlayabilir ama insanlığımızın gereği o yavruyu annesinden ayırmamamızı gerektirir. Anneye devlet veya toplum olarak destek olabiliriz. Lütfen yasal olan evlatlık edinimi için uğraşın.

Ya, bir de sinir yapmayın ve hemen yorumcuları yaftalamayın.

Yeni dogan bebek evlat edinmek istiyorum çocuğumuz olmuyor rahmimi ALDILAR napabilirim
Çocuk esirgeme kurumu veya aile ve sosyal güvenlik merkezi inde de başvuru yapabilirsiniz.
Çocuk esirgeme kurumuna başvurabilirsiniz.
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu başvurabileceğiniz tek kurum. Yaşadığınız ildeki Aile Bakanlığının İl müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

İki yol daha var. Ülkemizde yeni olmakla birlikte (Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesi) canlı vericiden veya kadavradan rahim nakli şansı araştırılabilir. Türkiye'de kimse kendi ölü vücudunu bağışlamadığı için nadiren kadavradan organ nakli yapılmaktadır. Canlı vericiden nakilde tüm organlarda Avrupa birincisiyiz. Yakınlarınızdan rahim verebilecek birisi varsa mümkün olabilir.

Taşıyıcı annelik; sizin yumurtanız eşinizin spermi ile tüp bebekte olduğu gibi laboratuvarda döllenir ve bir yakınınızın rahmine yerleştirilir. Taşıyıcı annelik yasal problemler nedeniyle önceden yetkili merciler sağlık raporlarıyla bilgilendirilerek denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…