- Konu Sahibi eSmerimSin
-
İlk kez tanıstigin insanların soğukluğu değil fazla sıcaklığı rahatsız etmeli sizi..
Bence biraz karşılıklı zaman vermelisiniz ailesel ilişkilere henüz çok erken.
merhaba kizlar bisey danismak istyorum..
yaklasik 2 aydir biriyle görüsüyorum, ciddi bir sekilde.. ikimizinde yasi yerinde oldugu icin,
ben 26 o 27, basindan beri evlilik amacli görüsmek istedik acik acik ve iyi anlastik, Sevgi saygi cercevesinde 2 aydir güzel bir yol yürüdük beraber insallah da yürümeye devam ederiz.. hayata Bakis acimiz vs, az cok ayni, uyumlu ve ilgiliyiz karsikli
kardesleriyle tanistirdi beni, 2 kiz kardes, biri 25, biri 23.. ve hic iyi Elektrik alamadik sanirim karsikli..
cok soguklar.. kendimi hic iyi hisstmedim yanlarinda.. ben yokmusum gibi davrandilar.. ben sevgilime bisey demedim tabiki yanlis anlayabilir diye..
annesine, kardeslerine genel olarak ailesine cok bagli ve düskün bir yapiya sahip.. kendisi yengec burcu..
cok üzüldüm bu duruma.. dislandigimi hissettim.. ne yapabilirim?
Kız.kardesler için abileri cok değerlidir zamanla alisicaklardir size bende abim eşini tanıştırmaya getirdiğinde sus pus oturmustum suzmustum yengemi :)
İlk kez tanıstigin insanların soğukluğu değil fazla sıcaklığı rahatsız etmeli sizi..
Bence biraz karşılıklı zaman vermelisiniz ailesel ilişkilere henüz çok erken.
Evet ablamdan farkı yok şuanda belki daha çok seviyorum bile diyebilirimevet anlayabiliyorum..gerci benim abim yok ama.. sonradan sevdiniz mi peki yengenizi?
Eğer ailesi tarafından bi sorun olursa erkek arkadaşın belli eder diye düşünüyorum. Dünkü gelin gibi “kız kardeşlerin çok kalitesiz nişama düğüne gelmesin onu görmek istemiyorum” deme de...
Her şeyi geç müstakbel eşinin yani sevgilinin ailesine çok düşkün olmasına tak kafayı bence. Çok mu düşkün ya da sen mi abartıyorsun.
Evet ablamdan farkı yok şuanda belki daha çok seviyorum bile diyebilirim
Birazda size bağlı aslında ayna gibi insanlar karışındakine verirsen onu alırsıninsallah darisi basima.. gerci aramizda 1-2 Yas fark var, abla olarak görmezler ama kardes olarak bilseler beni cokk sevinirim..benim kiz kardesim yok, belki onlar bana olur.. insallah.. cokk isterim bunu..
ayrica bu duskunluk konusunda sunu soyleyebilirim; benim erkek kardeslerimde bana/bize cok duskundur. herhangi bir anda zamanli veya zamansiz onlara ihtiyacim oldugunda hizir gibi yetisirler, konu ne olursa olsun. merak ederler, sorarlar, koruyup kollarlardi her daim. yani bu bence sadece bir arti puan, bu sayede eslerine su anda nekadar sahip ciktiklarini, koruyup kolladiklarini goruyorum ve icimi bir huzur kapliyor, olmasi gereken bu.biz yurt disinda yasiyoruz, annesinin ve babasinin türkiye gitmesi gerekti.. onlari havalimanina biraktiktan sonra bulusmustuk ve gözleri dolu dolu olmustu.. cok özlermis.. annesini babasini.. 2 hafta insallah Cabuk gecer demisti..
kardeslerinin arabalariyla ilgilenir mesala... servisiydi, bakimiydi.. bu gibi seyler yani cok ilgilenir,,
ben bisey demiyorum tabiki, haddimi degil birincisi, ikinciside benide ihmal etmiyor ..
ailesine düskün olmasini ben kötü algilamiyorum cunku bu ileride benimle yuva kurarsa, yuvasina bagli olacagini gösteriyor..benim fikrim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?