ne yapabilirim?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
merhaba kizlar bisey danismak istyorum..

yaklasik 2 aydir biriyle görüsüyorum, ciddi bir sekilde.. ikimizinde yasi yerinde oldugu icin,
ben 26 o 27, basindan beri evlilik amacli görüsmek istedik acik acik ve iyi anlastik, Sevgi saygi cercevesinde 2 aydir güzel bir yol yürüdük beraber insallah da yürümeye devam ederiz.. hayata Bakis acimiz vs, az cok ayni, uyumlu ve ilgiliyiz karsikli

kardesleriyle tanistirdi beni, 2 kiz kardes, biri 25, biri 23.. ve hic iyi Elektrik alamadik sanirim karsikli..
cok soguklar.. kendimi hic iyi hisstmedim yanlarinda.. ben yokmusum gibi davrandilar.. ben sevgilime bisey demedim tabiki yanlis anlayabilir diye..

annesine, kardeslerine genel olarak ailesine cok bagli ve düskün bir yapiya sahip.. kendisi yengec burcu..

cok üzüldüm bu duruma.. dislandigimi hissettim.. ne yapabilirim?

Şimdilik devam et henüz ortada somut bir şey yok.

Ben de yengecim.

Kız.kardesler için abileri cok değerlidir zamanla alisicaklardir size bende abim eşini tanıştırmaya getirdiğinde sus pus oturmustum suzmustum yengemi :)

İlk kez tanıstigin insanların soğukluğu değil fazla sıcaklığı rahatsız etmeli sizi..
Bence biraz karşılıklı zaman vermelisiniz ailesel ilişkilere henüz çok erken.

Katılıyorum.
Ben hemen samimi olan, mıç mıç hareketlere giren insanlardan çekinirim en çok..

Eğer ailesi tarafından bi sorun olursa erkek arkadaşın belli eder diye düşünüyorum. Dünkü gelin gibi “kız kardeşlerin çok kalitesiz nişama düğüne gelmesin onu görmek istemiyorum” deme de...

Henüz yeni tanışmıssınız biraz zaman verin,belki yapıları öyledir belki de yeni tanıştıkları için soğuk davranmışlardır ben de yeni tanıştığım birisi ile hemen samimi olamam mesela.Eğer karşımda ki insan bana hemen samimi davransa ben kendimi geri çekerim neden hemen böyle oldu diye çünkü herşeyin bir zamanı var bana göre.

Her şeyi geç müstakbel eşinin yani sevgilinin ailesine çok düşkün olmasına tak kafayı bence. Çok mu düşkün ya da sen mi abartıyorsun.

İlk kez tanıstigin insanların soğukluğu değil fazla sıcaklığı rahatsız etmeli sizi..
Bence biraz karşılıklı zaman vermelisiniz ailesel ilişkilere henüz çok erken.

tesekkür ederim yorumun icin.. evet tabiki öyle..daha yolun cok basindayiz ama ne biliym cok degisik oldum.. kötü hissettim.. güzel bir baslangic yapmadik malesef.. yeniden görüsmek istemem suan icin.. tanistim bitti benim icin..

hayir tam aksine..ben aramizin iyi olmaisni isterim.. ilerde Allah gösteririse o günleri, cocuklarimin halalari olacaklar.. huzursuzluk istemem aile ve akraba icinde.. önem veriyorum böyle seylere.. o yüzden üzüldem zaten.. ben biraz daha Samimi bir ortam bekledim..

Her şeyi geç müstakbel eşinin yani sevgilinin ailesine çok düşkün olmasına tak kafayı bence. Çok mu düşkün ya da sen mi abartıyorsun.

biz yurt disinda yasiyoruz, annesinin ve babasinin türkiye gitmesi gerekti.. onlari havalimanina biraktiktan sonra bulusmustuk ve gözleri dolu dolu olmustu.. cok özlermis.. annesini babasini.. 2 hafta insallah Cabuk gecer demisti..

kardeslerinin arabalariyla ilgilenir mesala... servisiydi, bakimiydi.. bu gibi seyler yani cok ilgilenir,,

ben bisey demiyorum tabiki, haddimi degil birincisi, ikinciside benide ihmal etmiyor ..

ailesine düskün olmasini ben kötü algilamiyorum cunku bu ileride benimle yuva kurarsa, yuvasina bagli olacagini gösteriyor..benim fikrim tabiki

Cok onemseme bence, gozunde onlari ne buyut, nede kucumse. Onyargili olman senin icin durumlari kolaylastirmaz. Kizlar senden kucuk, hafif kiskanmislardir belki. Belkide yapilari soguktur. Sen adamla guzel anlasiyosan aynen devam, dis etkenler hep disarda kalir, kalmalarini sagliicaksin bi sekilde tatli dil ve guler yuzle.

Evet ablamdan farkı yok şuanda belki daha çok seviyorum bile diyebilirim

insallah darisi basima.. gerci aramizda 1-2 Yas fark var, abla olarak görmezler ama kardes olarak bilseler beni cokk sevinirim..benim kiz kardesim yok, belki onlar bana olur.. insallah.. cokk isterim bunu..

insallah darisi basima.. gerci aramizda 1-2 Yas fark var, abla olarak görmezler ama kardes olarak bilseler beni cokk sevinirim..benim kiz kardesim yok, belki onlar bana olur.. insallah.. cokk isterim bunu..
Birazda size bağlı aslında ayna gibi insanlar karışındakine verirsen onu alırsın

ayrica bu duskunluk konusunda sunu soyleyebilirim; benim erkek kardeslerimde bana/bize cok duskundur. herhangi bir anda zamanli veya zamansiz onlara ihtiyacim oldugunda hizir gibi yetisirler, konu ne olursa olsun. merak ederler, sorarlar, koruyup kollarlardi her daim. yani bu bence sadece bir arti puan, bu sayede eslerine su anda nekadar sahip ciktiklarini, koruyup kolladiklarini goruyorum ve icimi bir huzur kapliyor, olmasi gereken bu.

Ben de esimin yegenleriyle tanistigimda bana uzayli gormus gibi bakmislardi yaslari cok kucuktu 6 ve 12 idi o zamanlar. Simdi esime dayi diyen o cocuklar bana abla diyorlar yenge bile degil. Zamanla oturur bazi seyler zaten henuz 2 ay olmus. Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…