ne yapabilirim?

Bir ilişkiye evlilik amaçlı nasıl başlanır ?
Benim bildiğim görüşürsünüz ilerleyen zamanda evleneceğim insan sensin denir iş o zaman ciddiye biner.

Konunuza gelince 2 ay için ailelerin içine girmek henüz çok erken
Siz daha birbirinizi tam manasıyla tanımamışken

su sekilde basladik.. zaten önceden tanisiyoduk öylesine ama.. 2 ay öncede ciddi anlamanda görüsmeye basladik..
benim yasantim, isim gücüm bu sekilde..
.. ben su sekilde bi insanim, ailem yapim su sekilde, gelecekten beklentim söyle böyle.. uyuyormu az cok seninkiyle? evet.. hoslaniyoruz da karsilikli..eh ozmn görüsmek ister misin? evet.. seklinde basladik.. ve bastan söyledi coluk cocuk sahibi olmak istiyorum.. eh bende ayni sekilde..

görüstükcede, mesala hoslanti sevgiye dönüstü.. tartismalarda ses yükseltmemek mesala.. saygili bir sekilde tartismak cok büyük bi arti puan.. mesala ikimizde huzursuzluk sevmiyoruz.. o yüzden cözüm odakli davraniyoruz bu bir misal..konusarak anlasiyoruz..kavga küslük trip yok .. ikimizde sevmiyoruz.. emek veriyoruz..birbirmize zaman ayiriyoruz.. bence bu cokk degerli bisey.. karslikli caba yani.. deger bilmek ve görmek istiyoruz..

Ee tamam aslında tanışıyormuşsunuz
Konuya girişiniz 2 ay önce evlilik düşünerek başladık diyince :)

evet bende o sekilde düsünüyorum.. cok haklisin.. ailesine düskün olmasi iyi bir özellik bence..

hic ilgilenmese, bencil olsa, eve dama girmese daha mi iyi sanki..

2 hafta yoklar diye aglayan bir erkegi bence iyi tanimaya bakin. Tehlikeli olabilir.

evet ama 25, 23 cokta Kücük sayilmaz yani bende 26 yasindayim.. bilmiyorum.. cok kafaya takmak istemiyorum ama huzursuz hissediyorum
21 23 okudum ben
Bazi insanlar adim atmadan açılamıyor
Atak yap mesaj at komik birseye etiketle filan samimiyet olur zamanla

Bence biraz bekleyin. Ben hemen öyle canim cicim birtanemcilerden daha cok cekinirim. Esim ablalarimla tanisdiginda onlarda ona biraz mesafeli gibi geldi ama onlarin genel yapisi öyle. Hemen canim cicim dalmayiz. Biraz zamanin akisina birakin.

Tanıştıkları 1.ayda evlilik teklifi alan, 6.ayda nişan yapan, 1.yılda nişan yapan çok insan varken 2.ayda evlilik konuşmak kardeşlerle tanışmak neden tuhaf geliyor insanlara anlayamadım :) herkesin ilişkiye bakışı, yaşayışı, hayatın getirisi farklıdır. Şu ayda tanışılır şu yılda nişan yapılır diye bi kaide yok:)
Görümce veya kv adayı soğuk yapsa neden soğuk yakın olsa neden bu kadar sıcak davrandı diye kafa patlatmaya gerek yok. :) dile getirme şimdilik es geç, zamanla ısınırsınız ya da ısınmazsınız ona göre mesafeli olursun, herkes herkesi sevecek diye birşey yok. :)

peki.. ama hangi acidan tehlikeli? tam anlayamadim, kusura bakmayin
Evlenince onalara olan duskunlugu seni yorabilir. Senin fikirlerindense onlarin fikirlerine daha fazla onem vermesi gun gelip seni uzebilir. Yada bir olayda onlarin tarafini tutmasi seni yipratabilir. Tabiki ailesine duskun olacak sevecek ama asirisi sakincali.

Bence üzülme bu kadar belki soğuk insanlardır zamanla alışırsınız birbirinize :)

Samimiyet anlayışı herkese göre değişiktir. Sizin anlayışınızla onlarınki farklı olabilir. İlişkiniz yeni olduğu için temkinli davranmak istiyor da olabilirler.
Yalnız bu düşkünlük ve özellikle ağlama olayına ben de takıldım. Bu yaşta adam anne babası 2 hafta gitti diye dram mı yapmış ?

2 ay daha çok erken saygısız bi tavırları olmadıysa çok kişisel almayın.

Ama ben yengeç erkeklerinden korkuyorun biraz. Tabi her şeyi burca indirgemek çok yanlış ama bu kadar aileye düşkünlük ağlamak falan tehlike çanı demek benim için. Siz çok kapılmayın güçlü durun

evet gercekten de cok üzüldü ve gözleri dolu doluydu.. utanmasam heran aglayabilirim dedi..bende sakin aglama, cocuk degilsin sonucta ve tatile gittiler, yine gelecekler , Tatli bi ayrilik dedim oda ayrilik hep acidir dedi..

huzur buluyomus ailesinde.. hem annesine Hemde babasina cok düskün ve kardesleri konusunda da cok fedakar..

yeni Telefon almisti mesala, kardesininkide kirilinca, ona Verdi hemen, kendisi yine eskisini kullandi.. olsun ben yine alirim Telefon idare ederim simdilik bununla zaten calisiyo demisti.. bi erkegin fedakar olmasi böyle düsünmesi acikcasi benim hosuma gitti ama sasirmadim da degil.. tuhaf geldi basta

anliyorum evet bu acidan bende baktim..bakmadim degil.. ama bende onun ailesi olmicakmiyim? yani bende ailenin bi parcasiyim.. banada düskün olur bu durumda?

tesekkür ederim yorumun icin.. evet öyle daha simdiden kafa patlatmaya gerek yok,, ama söylede bi durumda gördüm kendimi:

hayaller vs. hayatlar.. fazla beklenti icinde olmamak gerek kesinlikle.. ama aramizda soguk yada kötü olursa ve ortada hic bi neden yokken cok üzülürüm.. kafama kesin takarim.. öylede huzursuzluk olur aramizda..?? bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…