Ne yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir durum atmayı düşündünüz. Mesela şu biri "beni ara" diye durum atsa ben kendi üstüme alınmam.

E vahiyle de bildirilmeyeceğine göre..

Ya açıkça yazacaksınız,ya da yazmayacaksiniz. Bunun ortasi yok.

Reddederse de dünyanın sonu değil. Rahatsız ettim kusura bakma yazarsin siler atarsin oldu bitti.

İnsanlara kızmak yerine cevap verseniz? Epilepsi olan adam ki , o soruya asla cevap vermiyorsunuz. Ben o konuda sizi savunmuştum, haklı gerekçeleriniz olduğunu yazmıştım.
Ama bu konuda ki kişi oysa uzak durun. Siz onu, o sizi mutlu edemez.

İnsanlara kızmak yerine cevap verseniz? Epilepsi olan adam ki , o soruya asla cevap vermiyorsunuz. Ben o konuda sizi savunmuştum, haklı gerekçeleriniz olduğunu yazmıştım.
Ama bu konuda ki kişi oysa uzak durun. Siz onu, o sizi mutlu edemez.
Kizilmayacak türden mesajlar değil ama. Nasıl böyle peşin hükümlü şeyler yazılıyor anlamıyorum. Başka birisi olduğu ne alaka onu da çözemedim. Evet o kişi bu bahsettiğim. Siz neden böyle düşünüyorsunuz? Evet konumda belli korkularimdan bahsetmiştim ama aşılmayacak şeyler değil ki. Aslında en başta öğrendiğimde durdum bir düşündüm ama başka şeyler daha ağır bastı. Eğer birşeyler hissetmeseydim önüme bakardım ama bakamıyorum.

Madem sen silmişsin, sen istemiyorum demişsin o zaman sen dönüp af dileyip konuşmalısın. Adama istemiyorum dediysen ablacım, adam istemeyen birini neden arayıp sorsun :KK51:
En son konuştuğumuzda istemediğimi söylemedim ve konuşmayı erteledik. Sildigim için böyle düşünmesi muhtemel ama haklı bir sebebim vardı. Şimdi diyeceksiniz ki adam bunu nerden bilsin ama ben silerken zaten whatsapta iletişim halinde olduğumuz için onu neden sildigimi sorar diye düşünmüştüm. Sormadı. Haklı da.

En son konuştuğumuzda istemediğimi söylemedim ve konuşmayı erteledik. Sildigim için böyle düşünmesi muhtemel ama haklı bir sebebim vardı. Şimdi diyeceksiniz ki adam bunu nerden bilsin ama ben silerken zaten whatsapta iletişim halinde olduğumuz için onu neden sildigimi sorar diye düşünmüştüm. Sormadı. Haklı da.

Canım ablacım şu tabloda sen aramalısın o kadar.

Sen iletişimi koparmışsın, sen silmişsin ne bekliyorsun adam zorla mı yapışsın? Silen birini kim olsa boşverir.

Kendim silmişken bir daha ekleyemem.
Onu yapamam bunu yapamam; silerken pat diye silmişsiniz işte, adım atmak istiyorsanız birşey yapacaksınız. Gurur yapıyorsanız da boş yere yapıyorsunuz, burada gurur yapmaya hakkı olan karşı taraf. O da düzgün biriymiş ki kendisini istemeyen kişiye hiç yapışmamış, mesafeyi korumuş.

Peki neden sildiniz ?
Yukarıda konuyla ilgili ayrıntıya girmek istemediğimi açıklamıştım. Konuyu daha da dallandirmak istemediğim için. Zaten sebebi bilmenize gerek olduğunu düşünsem konuya yazardım. Sizin için ise neden bu tarz söylemlerde bulunduğunuzu anlayamadım. Hele mesajınızı begenenleri hiç anlamadım. Nasıl bir alâka kurdunuz merak ediyorum.

Yukarıda konuyla ilgili ayrıntıya girmek istemediğimi açıklamıştım. Konuyu daha da dallandirmak istemediğim için. Zaten sebebi bilmenize gerek olduğunu düşünsem konuya yazardım. Sizin için ise neden bu tarz söylemlerde bulunduğunuzu anlayamadım. Hele mesajınızı begenenleri hiç anlamadım. Nasıl bir alâka kurdunuz merak ediyorum.
Şundan dolayı önemli biri beni silse ve açıklama yapmasa aklima direkt bu seçenek gelir. İnsanların arkadaş listesini genelde flört ettikleri inceler . Ordan sildim ama bana sormadı diyorsunuz, niye sorsun ? İstenmediginizi düşündüğünüzde gidip beni neden istemiyorsun diye sorar mısınız? Nedeni şundan önemli başkası var diye sildiyseniz adım atmayın derim , başkası ilk sıraya yerlesiyorsa bu adam değerli değildir . Bu kadar gizeme de gerek yok burda kimse kimseyi tanımıyor . Silerken çok geçerli sebebim vardı diyorsunuz adama açıklama yapabilirdiniz. Biri ile flört halindeyken bekleyelim demek de yedeğe almaktır , sonra silmek , başkası var şu anda sen kenarda bekle demektir . Açıklama yapılırsa zemine oturur bazı şeyler. Sizin pesinizde de koşmaz çünkü adam bunları düşünüyor. Bir de benim rahatsızlığım ile ilgili birinin kafası karışsa o kişi geldiğinde de istemem ki , gitsin başkasını bulsun derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X