- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Selam hanımlar;
Yazlık bölge de çok sık gittiğim bir kafe var. Çok uzun zamandır o bölgede denize giriyorum. Hafta sonu Gündüzleri denize girmek için oturuyorum aynı zamanda akşamları da uzun saatler oturduğum bir yer. Tek gitmiyorum genelde kardeşim de oluyor yanımda( erkek) 30 lu yaşlarımın başındayım. Bu kafede çalışan biri var. Bir süredir çok hoşuma gidiyor ancak sipariş dışında iletişimimiz olmadı kendisiyle. Çok hoş biri beğeniyorum ve tanışmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmediğim için sosyal medyadan ekledim. Muhtemelen çok aktif kullanan biri değil. Çok fazla takipçisi de yok. İsteğim beklemede hâlâ ve ben merkeze döndüm maalesef iş güç sebebiyle. Önümde çokta yoğun bir 20 var ağustosun son haftasına kadar merkezde olmalıyım. Ama bu çocukla da çok fazla tanışmak istiyorum.
Ne yapabilirim sizce ? Nasıl ulaşabilirim ya da iletişim kurabilirim. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok. Onun var mı bilmiyorum sorabileceğim ortak tanıdıklar yok.
Vallahi bilmiyorum ki . 20 yıllık bir sap olarak benden iş çıkmaz
Ufak ufak böyle bakışıyoruz falan ama dediğim gibi bir süre gidemeyeceğim maalesefErkekler hoslandiklari insanlarla iletisime gecerler. Sizden hoslandigina eminseniz sabirla bekleyebilirsiniz veya siz bir siparis aninda sohbeti ilerletmeye calisabilirsiniz.
Kullanmıyor evet o taktiği de denedim. Dediğim gibi 20 gün kadar gitme ihtimalim yok ve kendimi unutturmak istemiyorum açıkçasıBen eşimle tanışmamızı anlatayım. Annesiyle aynı işyerindeydik benden çok fazla bahsetmiş evde. Ee eşimde evlenmek istemiyor terslemiş. Dedim ne güzel hanımefendii bende düşünmüyorum isabet olmuş. Merak etmiş kocam bakmış bana beğenmişte mesaj atmıştı annem senden bahsediyor diye öyle tanıştık. Siz şimdi beğenmişsiniz okey ama kadın olarak biraz geri planda olmalısınız. İstek atmışsınız bu başlı başına bir adım. Başka birinden ekleyin bakalım kullanıyormu kullanmadığından eminseniz sohbet açabilirsiniz.
Selam hanımlar;
Yazlık bölge de çok sık gittiğim bir kafe var. Çok uzun zamandır o bölgede denize giriyorum. Hafta sonu Gündüzleri denize girmek için oturuyorum aynı zamanda akşamları da uzun saatler oturduğum bir yer. Tek gitmiyorum genelde kardeşim de oluyor yanımda( erkek) 30 lu yaşlarımın başındayım. Bu kafede çalışan biri var. Bir süredir çok hoşuma gidiyor ancak sipariş dışında iletişimimiz olmadı kendisiyle. Çok hoş biri beğeniyorum ve tanışmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmediğim için sosyal medyadan ekledim. Muhtemelen çok aktif kullanan biri değil. Çok fazla takipçisi de yok. İsteğim beklemede hâlâ ve ben merkeze döndüm maalesef iş güç sebebiyle. Önümde çokta yoğun bir 20 var ağustosun son haftasına kadar merkezde olmalıyım. Ama bu çocukla da çok fazla tanışmak istiyorum.
Ne yapabilirim sizce ? Nasıl ulaşabilirim ya da iletişim kurabilirim. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok. Onun var mı bilmiyorum sorabileceğim ortak tanıdıklar yok.
Şu an uzağım zaten farklı bir adım da atamamZaten sosyal medyada eklemişsiniz. Daha fazla aksiyon almayın bence. Kabul edip size yazmasını bekleyin. Başka adımlar atmanız itici olabilir karşı taraf için.
Patron da orda oturuyor oluyor direkt ona yönlendirir muhtemelen öyle bir şey sorsam. Hiç yanında kız görmedim yazlık bölge olmasına rağmenEşimden öncede başıma gelmişti bu olay. Florya da yemek yiyorduk ekipçe 40 50 kişi. Garson beni bulup ekleyip mesaj atmıştı yani başka bir adım yok sosyal medya ya da direk konu açıcaksın. Eleman lazımdı aslında benimde kuzenim iş arıyor biliyor musunuz lu tarz falan diye ama ne kadar doğru olur bilmiyorum ya manitası varsa
Belki de hayatında biri var isteğinizi görmemiştir bile.Selam hanımlar;
Denedim o yöntemi de diğer istek de bekliyorAtabileceğiniz maksimum adımı atmışsınız.
Bir üye daha demiş, başka biri daha eklesin sizi ignore edip etmediğini anlarsınız diye, bu da iyi bir yöntem.
Böylece anlarsınız ilgisi var mı yok mu
Net olarak bilmiyorum açıkçasıBelki de hayatında biri var isteğinizi görmemiştir bile.
Yazlık bölgede genelde sezonluk çalışanlar ya da öğrenciler oluyor yanında kız olmaması sevdiği biri olmadığı anlamına gelmez bence hayatınıza dahil olacak kadar anlamlandırmayın hoş Bir yaz esintisi olarak hatırlayın . olursa zaten olur sosyal medyadan sizE döner.Net olarak bilmiyorum açıkçası
Kışın da orada çalışıyor yani orada oturuyor yeni bir çalışan değil 3-4 senelik biriYazlık bölgede genelde sezonluk çalışanlar ya da öğrenciler oluyor yanında kız olmaması sevdiği biri olmadığı anlamına gelmez bence hayatınıza dahil olacak kadar anlamlandırmayın hoş Bir yaz esintisi olarak hatırlayın . olursa zaten olur sosyal medyadan sizE döner.
aman hayat kısa ya. belki sosyal medyayı kullanmıyor belki başka isimle başka adresini kullanıyor. döndüğünüzde eğer oradaysa sipariş verip sizinle konuşmak istediğim bir konu var deyip numaranızı yazıp verin ararsa zaten konuşursun sanki ne kaybedeceksinizSelam hanımlar;
Ona cesaret edemedim işte direkt verecektim numaramı sonra sosyal medyadan deneyeyim şansımı bari dedimaman hayat kısa ya. belki sosyal medyayı kullanmıyor belki başka isimle başka adresini kullanıyor. döndüğünüzde eğer oradaysa sipariş verip sizinle konuşmak istediğim bir konu var deyip numaranızı yazıp verin ararsa zaten konuşursun sanki ne kaybedeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?