- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
İstek bekliyor daha kabul etmedi :) şu an bi iletişim yok yaniHikaye filan paylaştığınızda görüyor mu gittiğiniz yeri paylaşın işler bitse de gitsem gibi şeyler paylaşın
Sabirla sosyal medyadan dönmesini bekleyeceksiniz o halde.Ufak ufak böyle bakışıyoruz falan ama dediğim gibi bir süre gidemeyeceğim maalesef
Başka hesaptan da eklettim arkadaşıma o istek de bekliyor. Hesabım bariz bana ait olduğunu belli ediyorSabirla sosyal medyadan dönmesini bekleyeceksiniz o halde.
Ama sosyal medya profilinizin size ait oldugu belliyse (foto, isim vs) buna ragmen kabul etmediyse bence karsilikli bir hoslanma durumu yoktur.
O halde yoklugunuzu farkettiginde sosyal medyadan o da sizi aratmali ki bir sekilde iletisim kurulsunBaşka hesaptan da eklettim arkadaşıma o istek de bekliyor. Hesabım bariz bana ait olduğunu belli ediyor
Sosyal medyayı aktif kullanmıyor aynı yerde oturmuyorsunuz,geriye rüyalarda buluşuruz.....ihtimali kalıyor,tek ihtimal msj zaten onun dışında şuanda başka bir seçenek yok,belki messngr fln kullanıyordur msj için hemen hemen tanıdığım herkesin messngr hesabı aktif oradan msj atabilirsiniz,yada belkide arkadaşlık isteğinizi görmedi msj olarak oradanda yazabilirsiniz,öncelikle belki sizi hatırlamıyordur profil fotoğrafı ile gerçek halimiz biraz farklı oluyor kendinizi tanıtıp yazdığınız bir msja geri dönüş alırsınız belki ama sadece şu slm,mrb,nbr tanışabilirmiyiz vs gibi msjlara dönmeyebilir,tanışmak için atılan msjın içeriği kısa olunca,takipçi sayısı az olunca,profil fotoğrafı olmayınca cvp verme oranı düşüyor.Selam hanımlar;
Yazlık bölge de çok sık gittiğim bir kafe var. Çok uzun zamandır o bölgede denize giriyorum. Hafta sonu Gündüzleri denize girmek için oturuyorum aynı zamanda akşamları da uzun saatler oturduğum bir yer. Tek gitmiyorum genelde kardeşim de oluyor yanımda( erkek) 30 lu yaşlarımın başındayım. Bu kafede çalışan biri var. Bir süredir çok hoşuma gidiyor ancak sipariş dışında iletişimimiz olmadı kendisiyle. Çok hoş biri beğeniyorum ve tanışmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmediğim için sosyal medyadan ekledim. Muhtemelen çok aktif kullanan biri değil. Çok fazla takipçisi de yok. İsteğim beklemede hâlâ ve ben merkeze döndüm maalesef iş güç sebebiyle. Önümde çokta yoğun bir 20 var ağustosun son haftasına kadar merkezde olmalıyım. Ama bu çocukla da çok fazla tanışmak istiyorum.
Ne yapabilirim sizce ? Nasıl ulaşabilirim ya da iletişim kurabilirim. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok. Onun var mı bilmiyorum sorabileceğim ortak tanıdıklar yok.
kaç yaşında insanlarız platonik aşk mı yaşayacaksınız. hem önce erkek adım atmış kadın atmış diye bir şey mi var ya olacaksa olur zatenOna cesaret edemedim işte direkt verecektim numaramı sonra sosyal medyadan deneyeyim şansımı bari dedim
Ararsa direkt bulur zaten çok aktif bi hesabım varO halde yoklugunuzu farkettiginde sosyal medyadan o da sizi aratmali ki bir sekilde iletisim kurulsun
20 gün sonra artıkSipariş verirken az bucuk muhabbet açın bence
Çok aktif bir hesabım var. Resimlerden tanımaması imkansız shop vesaire yok ve hesabım da açık yani beklediğim artık instagrama girsin de görsünSosyal medyayı aktif kullanmıyor aynı yerde oturmuyorsunuz,geriye rüyalarda buluşuruz.....ihtimali kalıyor,tek ihtimal msj zaten onun dışında şuanda başka bir seçenek yok,belki messngr fln kullanıyordur msj için hemen hemen tanıdığım herkesin messngr hesabı aktif oradan msj atabilirsiniz,yada belkide arkadaşlık isteğinizi görmedi msj olarak oradanda yazabilirsiniz,öncelikle belki sizi hatırlamıyordur profil fotoğrafı ile gerçek halimiz biraz farklı oluyor kendinizi tanıtıp yazdığınız bir msja geri dönüş alırsınız belki ama sadece şu slm,mrb,nbr tanışabilirmiyiz vs gibi msjlara dönmeyebilir,tanışmak için atılan msjın içeriği kısa olunca,takipçi sayısı az olunca,profil fotoğrafı olmayınca cvp verme oranı düşüyor.
O adım meselesini kimin attığı çok sorun değil zaten benim içinkaç yaşında insanlarız platonik aşk mı yaşayacaksınız. hem önce erkek adım atmış kadın atmış diye bir şey mi var ya olacaksa olur zaten
Size ilgisi olsa sizin ilginizi anlayıp adım atardı.Ufak ufak böyle bakışıyoruz falan ama dediğim gibi bir süre gidemeyeceğim maalesef
Cafenin hesabı yok canım.Sosyal medyasını belki aktif kullanmıyor diye görmeme ihtimalini düşünüyorsanız bir gün sipariş esnasında “bu cafenin hesabını da siz mi yürütüyorsunuz” gibi bir cümleyle hem konu açıp hem sosyal medyadaki aktifliğini değerlendirebilirsiniz. Konuyu devam ettiremezse zaten ilgisi yoktur ama devam ettirirse daha spesifik olmalısınız sonrasında. Yoksa normal bir müşteri ile ilgilenme gibi de cevap vermiş olabilir.
Ahahah direkt şok ondan sonraSelam yakışıklı çok sık gelir misin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?