- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Merhaba arkadaşlar.Evde,sürekli huzursuzum.Önceki konularımdan bilen bilir.Ailemle pek iyi anlaşamıyorum.Annemin psikolojik sorunları var.Sürekli bana bağırıyor.Haftasonları,hep beraber güzelce kahvaltı yapalım diyoruz bir bağrıltı,huzursuzluk,gürültü daha..Bu sürekli böyle.Evde herkes birbirine bağırıyor.Hep odamda durmak istiyorum artık.Çıkmak istemiyorum.Asıl sorun şu ki zamanında anneme derdim hep.Ellirini sayarak yıkıyor,yıkama böyle.Artık bende böyle oldum bu huzursuzluklardan.Evde insan huzurlu bir ortam istiyor.Banyoda abdest alırken iki üç defa alıyorum.Afedersiniz ama 40 tane günlük pedi 1 hafta dolmadan bitiriyorum ya.Yok,o olmaz onu at.O kirlidir.Üstünde birşey görsem atıyorum resmen.Ellerimi yıkarken en az 3 defa yıkıyorum.Sürekli kokluyorum yıkadım mı diye.İlerde daha kötü durumlara varmaktan korkuyorum.Artık bu durum,evin huzursuzluğundan mı,ailemin biraz tutuculuğundan mı bilemiyorum.Sadece artık korkuyorum.Annemi geçmekten.Sürekli oturup ağlıyorum.Bağırarak cevap vermeye çalışıyorum biri birşey sorduğunda.Kendimi çok kötü hissediyorum.Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?