- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Günübirlik gidip dönebileceğin şehirler varsa yakınında gezmeye ne dersin?
1 tanecik kız arkadaşın olaydı,fink ve cirit atarsınız beraber..
merhaba kizlar.. yeniden ben..
canim cok skiliyor benim.. 10 gün izinliyim cok Saat yaptim diye mecburen izne cikmak zorunda kaldim.. havalarda cok sogudu, erkenden aksam oluyor.. 10 gün nasil gececek..
bunaliyorum, cok yalnizim.. bir insan sesine muhtac oldugumdan, sabahtan aksama Kadar calisiyordum, en erken gelip, en gec ben cikiyordum is yerinden, is gelincede biraz yemek, biraz kitap okuma derken dus alip yatiyorudum.. simdi cumadan beri evdeyim.. 9 dogurdum resmen.. ne yapabilirim ben? nasil vakit gecer? insan tek basina neler yapabilirki? hayvan barinagindan geldim yenice, orda hayvanlara bagista bulunuyorum seviyorum biraz gezdiriyorum felan ama onlarinda belirli saatleri var.. film ve dizi izlemekten de skildim cumadan beri heryerim tutuldu oturmaktan, yatmaktan.. off yaa..
öyle düşünme bir kez dene git alışveriş kafanı dağıt bir kez git sıkılırsan bir daha yapmazsın onu, ama dene iyi gelecekvar aslinda hem alisveris yaparim biraz diye düsünüyorum ama inanki hevesim kalmadi birseye..
yalnizliga alismaktan cok korkuyorum..
Aha aynı ben. Sen yine çalışıyormuşsun paran vardır.Bende o da yok. Gezmeye bile gidemiyorum.
para olsada olmuyor olmasada esiniz dostunuzdamı yok hiç aile felanyani param var evet yok degil ama parayla saadet olmuyormus
Takılabileceğin arkadaşların yada bir erkek arkadaşın yok mu ?
temizlik yap!!!
bir başladınmı zaten sonu gelmiyor angaryanın.
para olsada olmuyor olmasada esiniz dostunuzdamı yok hiç aile felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?