Ne yapacağım.. akıl werin

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
6 yıllık ewliyim. Eşim izinli olduğu günler sürekli elinde telefon bizden ayrı filmizliyor. Dini şeyler dinliyor. Çocuklarla ilgilenmiyor. Ses olsun istemiyor. Yada bizimle çıcuklarla hiç dışarı yere götürmüyor. Yıl oldu hala götürmez.? Ben bu kocayı napayım.. usandım sürekli çocuklatşa ben ilgileniyorum dışarı ben götürüyorum.

6 yıllık ewliyim. Eşim izinli olduğu günler sürekli elinde telefon bizden ayrı filmizliyor. Dini şeyler dinliyor. Çocuklarla ilgilenmiyor. Ses olsun istemiyor. Yada bizimle çıcuklarla hiç dışarı yere götürmüyor. Yıl oldu hala götürmez.? Ben bu kocayı napayım.. usandım sürekli çocuklatşa ben ilgileniyorum dışarı ben götürüyorum.
Çocuklar la ilgili yardım isteyince ne diyor?

çocuklarınız yaramaz laf dinlemez mi yoksa sakin söz dinleyenmi? belki uğraşmak istemediği için tek takılmak istiyodur. çocuklarınızın olmasını istedi mi yoksa beklenmedik mi anda hamile olduğunuzu öğrendi? evin gürültüsünden sıkılmış da olabilir

Çocuklar la ilgili yardım isteyince ne diyor?
Arada ilgileniyor. Ama hiç birlikte ailece dışarı çıkmadık. Bişiler yapmadık. Aman der ewde oturalım dışarıda ne yapacaz der. Hep ewde otur otur bunaldım. Çocukları hep ben çıkartıyorum dışarı. Yada konşumla çıkıyorum.

çocuklarınız yaramaz laf dinlemez mi yoksa sakin söz dinleyenmi? belki uğraşmak istemediği için tek takılmak istiyodur. çocuklarınızın olmasını istedi mi yoksa beklenmedik mi anda hamile olduğunuzu öğrendi? evin gürültüsünden sıkılmış da olabilir
Çocukları eşimde istedi. Bazen çocuklar koşturuyo dur dan suadan anlamıyolar. Ama hiç dışarda bişiler yapmaz. Önemsemez. Ewde oturalım yeterli omun için.

V yerine w kullanmak bitmemiş miydi ya. Yıllar sonra ilk kez gördüm maziye gittim valla. Neyse konu bu değil. E yok sayın madem siz de onu. İlgi dilenecek haliniz yok. Boşanmayı düşünmüyor iseniz saksı bitkisi muamelesi yapın. Çocuklarınızla çıkmanız için ona ihtiyacınız yok zaten. Çıkın beraber gezin çocuklarınızla. O da evde telefonuyla sevişsin. Yok ben bu duruma katlanamam diyorsanız da boşayın gitsin.

V yerine w kullanmak bitmemiş miydi ya. Yıllar sonra ilk kez gördüm maziye gittim valla. Neyse konu bu değil. E yok sayın madem siz de onu. İlgi dilenecek haliniz yok. Boşanmayı düşünmüyor iseniz saksı bitkisi muamelesi yapın. Çocuklarınızla çıkmanız için ona ihtiyacınız yok zaten. Çıkın beraber gezin çocuklarınızla. O da evde telefonuyla sevişsin. Yok ben bu duruma katlanamam diyorsanız da boşayın gitsin.
Artık görmezden geliyorum ama bazende nie diyorum. Arafa ailecek dışarı çıkmak bizimde hakkımız deil mi.

Çocuklar kaç yaşında? Konuşma çağındalarsa onlar da demiyor mu baba bizi gezmeye parka kahvaltıya vs götür falan diye?

sızınle dısarı cıkmak ıstememesının sebebı nedır
kendısı tek basınada cıkmıyor degıl mı dısarı

Çocuklar kaç yaşında? Konuşma çağındalarsa onlar da demiyor mu baba bizi gezmeye parka kahvaltıya vs götür falan diye?
Kızım 5yaşında oğlum 2 .. kızım artık pea etti heralde babadan bişe beklemiyo önceden derdi 3-4 ayda bir götürürdü. O da bitti oğlan konuşmuyo.

Dini şeyler dinliyor madem, siz de ailenin önemini anlatan dini video bulup açın. Dank eder belki. Tövbe ya ne insanlar var. Eşini çocuğunu bırakıp telefon tablet başında hayat geçiriyor.

sızınle dısarı cıkmak ıstememesının sebebı nedır
kendısı tek basınada cıkmıyor degıl mı dısarı
Yok kendiside çıkmaz. Ewden işe. İşden ewe. İki çocukla çıkmaya korkuyo küçük oğlan durmazsa die

Dini şeyler dinliyor madem, siz de ailenin önemini anlatan dini video bulup açın. Dank eder belki. Tövbe ya ne insanlar var. Eşini çocuğunu bırakıp telefon tablet başında hayat geçiriyor.
Ahh ahh sorma. Bide konuşunca cwbı da hazır. Sinirimden susuyorum

6 yılda aşamadıysanız 6 yıldan sonra aşılası zor gibi..
Konuşmussunuzdur da eminim.
Ama hödük olduğu için anlamamıştır. Çocuğa sadece anne baksın diye yapılıyorsa kelepçe taktırırım her yerime.
Bu nedir ya!

çenesi çok diye sen geri vites yapıyorsun ya
işte o taktiği tersten uygulu
Sen daha çok çene yap,şikayet et ki kaldırsın kıçını çıkarsın çoluğu çocuğu

Yok kendiside çıkmaz. Ewden işe. İşden ewe. İki çocukla çıkmaya korkuyo küçük oğlan durmazsa die
Durmazsa eve dönersiniz
haftada en azından bir gün sizi çıkarıp ailece gezdirmeyecekse çalışmasının anlamı ne
Sorsana çocukların mutluluğundan daha önemli ne varmış
Yarın büyür bunlar bir anıları bile olmaz biz anamla babamla şurda gezdik burda yemek yedik eğlendik diye
Böyle alttan alttan işle adamı

Back
X