- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
Kesinlikle katılıyorum eşinize sadece kadının kötü olduğunu hissetmiştim seni ondan uyardım filan deyin zaman geçmiş üzerinden çok kavga yapmayın yeniden. vee bu kadınla uğraşılmaz doğru diyor avukat bence deBelli ki eşiniz yüz vermemiş, kadın da buna nasıl çektiririm diye düşünüp son zamanlardaki en hassas ve aynı zamanda en çok suistimal edilen konu olan taciz etme/edilme konusunda iftira atmış.
Kadının psikolojik muayene isteğine şikayetini geri çekerek cevap vermesi zaten durumu açıkça gösteriyor. Hiç üzülmeyin, kadının arıza biri olduğu belli.
Avukat cidden saçmalamış.Ben avukata şaşırdım. Ne demek namusunu ortaya koyanla baş edilmez. O zaman bırakalım tüm manyaklar herkese istediğini yapsın mı? Ben olsam açardım davayı.
Gun ıceri sinde cogu aykırı saate gormedım hıc. Kadınla konusmalarından bahsederdı cocugu agır ozurlü. Bende gordum bırkez cocugu acıyordum Allah var.Birde konuşmalar ve mesajlaşmalar hangi saatlerde?
Muhtemelen öyle olmuştur. Böyle bir iftiranın (şayet gerçekten iftira ise ki ben iftira olduğunu düşünüyorum) peşini bırakmazdım benAvukat cidden saçmalamış.
Küçük bir yerde yaşıyorlarsa ve aile tanınmışsa korkmuştur bence.
Eşimin maalesef abartma huyu var ve kimseye hayır diyemez cok yumusak baslı. Ve ben her seferinde uyarıyordum. Anladı ama gec oldu tabi. Ailesı bile cok sömuruyor bu huylarından dolayı acı bir sekılde ogrenmıs oldu gereğinden fazla insanlarla muhatap olunmayacagınıEşinin telefon görüşmelerine bakmışsın ve konuşmalar mevcut diyosun. Ben de velilerimle telefonda görüştüğüm oluyor ama 1 dk yı aşmaz mesaj olayına ise asla girmiyorum okula yüzyüze konuşmaya davet ediyorum. Eşinin sakladığı bişeyler var. Hiçbir öğretmen velisiyle sık sık telefonda konuşmaz mesajlaşmaz. Ayrıca madem ortada bişey yok mesajları silmemiş olması lazım. Okudunuz mu? Sildiyse zaten bence şüpheli bir durum. Savcılığa kadar şikayet eden bi bayan var ne kadar şirret de olsa en fazla iftira atar çemkirirdi şikayet ne demek? Eşin flört eder gibi mi oldu kendince? Kimseye yüzdeyüz güvenme olayı sonuna kadar araştır. İnş aldatılmamışsındır.
Nedense bana eşiniz de pek masum gelmedi. Öğrencinin velisiyle sürekli telefonda konuşulmaz. Hadi öncesi neyse de madem böyle bir iftira atmış neden hala konuşmaya devam etmiş? Çocuğu soruyo falan bahane bence.Hanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.
Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.
olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
Telefon kayıtlarında okuldan ayrılmadan 1-1.5 ay oncesi konusma kaydı yok zaten son gun gıdecegım diyince cıkıs saatine yakın bu olay olmus. Olaydan hemen sonra hattını degıstırdı zatenNedense bana eşiniz de pek masum gelmedi. Öğrencinin velisiyle sürekli telefonda konuşulmaz. Hadi öncesi neyse de madem böyle bir iftira atmış neden hala konuşmaya devam etmiş? Çocuğu soruyo falan bahane bence.
Esime kızdığım nokta benim uyarılarıma kulak asmaması sıkıntısı varsa sanane herkezın ailesi var gıtsın anlatsın kime anlatıyorsa. Acıp telefonu dakikalarca bırırnı dinlemek ne kadar akıl mantık ısı onu cozemıyorum. Dıger turlu beklentisi olsa kadın 10 yas buyuk ablası gıbı duruyor. Aklım ermedi gıttıTelefon kayıtlarında okuldan ayrılmadan 1-1.5 ay oncesi konusma kaydı yok zaten son gun gıdecegım diyince cıkıs saatine yakın bu olay olmus. Olaydan hemen sonra hattını degıstırdı zaten
Bence kafanızda büyütmeyin derim kadının psikyatri muayenesini red etmesinde herşey anlaşılıyo belliki gerçekten hasa bir insan hiç uğraşmaya değmez uzak durun derimHanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.
Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.
olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?