Ne yapacağım ben?Çalışma korkusu ve anksiyetesi..Ölüyorum sanki

Sosyal fobin olabilir mi? Genellikle tanımadıgın yabancı olduğun bir ortama yabancı olduğun insanlara karşı panik hali aşırı heyecan buna bağlı titreme başında yüksek bi basınç sanki tüm kan oraya hucüm eder gibi yapamayacagını düşünme huzursuzluk vs işini bırakma ortama alısınca azalır şikayetlerin bişeyi yapamayacağını düşündüğünde mecbur olduğunu hatırla nefes egzersizleri yap sakinleştirir ilaçları bilmem ama adacayi iç gerginliğini alır tabi şuan kullandığın ilaçlarla içme etkileşim yapabilir ilaçtan ziyadede herşey kafada biter öyle olduguna inanıyorum Allah şifa versin

Siz öncelikle hastasınız.anksiyete yaygın bir hastalık, bunları sadece siz yaşamıyorsunuz. 1 ay sabredin, ilaçlar ancak etkisini gösterecek.simdiden paniğe kapılmayın, ilaçlar dengenizi bozduysa ilk zamanlar çeyrek doz alın, sonra yarima gecersiniz.etki etmiyor deyip ya da iyi geldi iyileştim deyip bırakmayın.doktorun söylediklerini uygulayın.merak etmeyin her şey düzelecek.geçmiş olsun

ne kadar güzel yapıcı bir mesaj konu sahibi adına teşekkür ediyorum

Merhaba bende suan sizinle ayni durumdayim bir ise girdim ilk isimdi 1 gun gidip ertesi gun ciktim. Simdi tekrar bir is icin ikinci gorusmeye cagirildim ve icimde bir huzursuzluk var sanki aglicak gibiyim kalbim carpiyor endiseleniyorum korkuyorum. Siz bu durumu yenebildiniz mi suan calisiyor musunuz merak ettim deneyimlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…