Ne yapacağım ben şimdi ?

Kızlar bugun beni aradı ve pişman oldugunu söyledi.hihoyyyt Böyle bi tepki vercegmi bildigi için bu zamana kadar bana söyliyememiş. Ama duydugumda yinede onun yanında olmamı beklemiş. Kendiside içmek istemedigni ve bırakmaya çalışcagnı benden önemli olmadıgını söyledi. Ve bende kabul ettim çok sevincliyim sositososito Hepinize teşekkür ederim :asigim:

Kızlar bugun beni aradı ve pişman oldugunu söyledi.hihoyyyt Böyle bi tepki vercegmi bildigi için bu zamana kadar bana söyliyememiş. Ama duydugumda yinede onun yanında olmamı beklemiş. Kendiside içmek istemedigni ve bırakmaya çalışcagnı benden önemli olmadıgını söyledi. Ve bende kabul ettim çok sevincliyim sositososito Hepinize teşekkür ederim :asigim:

hakkinda hayirlisi olsun canim :Saruboceq:

Bırakmaya çalışmak derken???akannehir
Durum çok ciddi görünüyor!!!!
Bence tek başına olmaz,mutlaka bir uzmandan yardım almalı...:delphin:

bırakmaya çalışıcam dediğine göre ciddi görünüyor içki problemi,
ara sıra içen biri değil anladığım kadarıyla.
neyse anlaşmanıza sevindim, geçmiş olsun

o alkol kullanmayı seviyor, sen ise içmesini istemiyorsun.

yapacağın tek şey alkol sevmeyen başka biriyle beraber olmak.

karşındaki kişiyi değiştirebileceğini zannetme. herkesin doğruları kendisine göre farklıdır.

Back
X