Ne yapacağım ben şimdi

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.429
598
mutlu giden bir beraberliğim var nişanlıyz haziranda düğünüm var nişan öncesi biraz sıkıntımz oldu askerden geldi 1 yıl iş bulamadı sonra suan calıştığı yeri bulduk işinden memnun değil asgari ücret alıyor maaşını vaktinde verseler yine sorun degıl asgarı ucreti asla küçümsemıyorum ama bu ınsan boş değil bilgisayar muhendısı ingilizce akışkan ve master yaptı gelin görün ki mesleği dışı bir iş yapıyo hep destek oldum hep yanındayım bir yola cıktıysak acta kalsak beraber tokta olsa beraber suanda da yanındayım sonuna kadar...

şu aralar haftanın 7 gunu calısıyo olur olmadık saatlerde aranıp gecenın bir yarısı işe gittiğini bilirim ama hep sabret dedim ve bugun işi bırakacagını söyledi allaha şükür evımız var esyalarımızn cogunu adıık en azından en önemlileri alındı ama evlilik üstü gider oluyo yine şimdi ne yapacam kara düşünüyorum nikah günümüz alındı ya iş bulamazsa tek maaş zor erkeğin evde oturması dahada zor şaşmış bir haldeyim....

yaa tabi kötü bir durum ama birbirinizi sevdikten sonra önemli olmaz bence geçici bir durum biraz dişinizi sıkarsanız rahata çıkarsınız inşallah :76::76:

Kıyamam ya çok üzüldüm aynısı bizim başımıza geldi rabbim yardım ediyo bolca dua edin inşallah güzel bir iş bulur

yaa tabi kötü bir durum ama birbirinizi sevdikten sonra önemli olmaz bence geçici bir durum biraz dişinizi sıkarsanız rahata çıkarsınız inşallah :76::76:

inş aslında benım acımdan sorun yok ben bizi gecındırecek kadar kazanıyorum ama onun yanımda kendını ezık hıssetmesını istemıyorum birde elalemin ağzı malum kadın calısıyo adam yatıyo bunlar cok kırar bizi

bence hiç canını sıkma sorumluluk sahibi biriyse ne yapar ne eder bulur yapıcak bir iş,herşeyin başı sağlık,insan sağlık promlemleri yaşayınca diyorki paranın pulun hiç bir önemi yok,ben de 2 yıl evi geçindirdim bazı sıkıntılardan dolayı bal gibi geçinirsiniz gerekirse,dua et,nişanlınıda motive et,kolay gelsin ,umarım ilerde bu günlerinizi gülerek anarsınız,sıkıntılar hepimizin hayatında var

en azından elinde mesleği var canım bence zamanla olur herşey daha zamanda var düğününüze .

Nişanlınızın iyi bir eğitimi var, meslek sahibi bir insan. Endişeye kapılmayın, kendisine uygun bir iş bulacaktır muhakkak.

Kıyamam ya çok üzüldüm aynısı bizim başımıza geldi rabbim yardım ediyo bolca dua edin inşallah güzel bir iş bulur

amin kızlar tşk ederim kısmeti bi yere saklandı ama nereye duasız gunumz olmuyo ailesıde uzuluyo bu duruma okut et iş bulamsın

ben asla vurmadım şimdide vurmam suratına ama onunda ezık hıssetmesıne dayanamıyorum

Arkadaşım Allah mutlu etsin öncelikle..Çok mutlu olursunuz umarım..Nişanlınızın ailesi geri kalan giderleriniz için yardımda bulunmuyorlar mı?Çoğu şeyi halletmişsiniz geri kalanda şeylerde yardım etseler bu sıradada iş arardı nişanlınız..Evlendikten sonra yada hemen öncesinde belki yeni bir işi olurdu...Bakardınız yolunuza böylece.

canım çoğu şeyimizi aileler karsıladı bıze kırıntılar kaldı ama bırazda biz bişiyler alalım kndı emegımz olsun istıyorum özellikle onun ailesi ustune dusenı fazlasıyla yaptılar yapıyolar ama cozum degıl ki buda

TATLIM,Bir evlilige maddi SIKINTILAR girdi mi ASK bacadan kacipp gider.Issizken esiniz cekilmez,huysuz,siz agzinizla kus tutsaniz yaranamadiginiz birisine donusuyor.Kesinlekle cok iyide olmasa bir ise girdikten sonra evlenin yoksa Samanligi aleve veriyorlar((

Moralinizi bozmayın. Mühendis, ing var ve master yapmış. Böyle donanımlı bir elemanı kim almaz. Biraz daha araştırın. Yakında evleniyorsunuz da üzmeyin kendinizi.

En azından başka bir iş bulana kadar dişini sıksın biraz
Bu devirde iş bulmak kolay değil maalesef
Sen çalışırken o evde oturursa zoruna gider,o da kendisini iyi hissetmez
Düğün yapacaksanız borcunuz harcınız olacak
Güzelce konuş ikna et en azından iyi bi iş bulana kadar idare ediversin

"Allah evlenene yardım eder"

açıkçası evlenene kadar bu söze inanmıyordum...

benim eşimde askerden tam da kriz zamanı geldi,iş aradı bulamadı...

ben çalışıyordum,mobilya taksitlerine girdim ve o iş bulana kadar hep ben tek başıma ödedim...

sonra eşimde asgari ücretle bir iş buldu..yine de sıkıntılarımız çoktu..

ama şimdi daha iyi bir işte,en azından kendi mesleğini yapıyor...

belki hikayem sana umut olur arkadaşım...

boşuna sıkmayın kendinizi,Allah bir kapı açar mutlaka....

Vallahi calismayan erkek ( her ne nedenden dolayi ) cok zordur. Insan kadinligini bile hissedemez yaninda.
Tabiki yardimci olacagiz birbirimize, ama üzülmesine dayanamiyorum demen bence yanlis, birak üzülsün ve isini arasin. Öyle acilarin cocugunu yasamasina izin verme.
Simdi hersey diplomayla olmuyor, birazda girisken, sosyal ve aktif olman gerekiyor bu zamanda is bulabilmek icin.
Ben bile isci alirken o insanin kisiligine bakarim. Nice aptallar gördüm birincilikle bitirmis ünv. ama solak gibilerdi. Yani is diplomayla veya notlarla olmuyor gercek hayatta, daha cok insanin karekteri insani ilgilendiriyor is hayatinda. Mesela konuskanmi, is bitiricimi, kendisine güveni varmi,aktifmi, insanlari ikna etme yetenegi varmi gibi, bir sürü sorular.

Merhaba,
Umarım nişanlınız en kısa zamanda yeni bir iş bulur.
Bu hepimizin başına gelebilir, özel sektörde çalışıyorsanız bugün işiniz var ama yarın için bir iş garantiniz yok ne yazık ki, nişanlınızın mesleği gayet güzel, yabancı dilinin olmasıda bir artı bence, eminim kısa zamanda yeni bir iş bulur ve sizde huzur içinde evlilik hazırlıklarınıza devam edersiniz ... Üzmeyin kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…