- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
mutlu giden bir beraberliğim var nişanlıyz haziranda düğünüm var nişan öncesi biraz sıkıntımz oldu askerden geldi 1 yıl iş bulamadı sonra suan calıştığı yeri bulduk işinden memnun değil asgari ücret alıyor maaşını vaktinde verseler yine sorun degıl asgarı ucreti asla küçümsemıyorum ama bu ınsan boş değil bilgisayar muhendısı ingilizce akışkan ve master yaptı gelin görün ki mesleği dışı bir iş yapıyo hep destek oldum hep yanındayım bir yola cıktıysak acta kalsak beraber tokta olsa beraber suanda da yanındayım sonuna kadar...
şu aralar haftanın 7 gunu calısıyo olur olmadık saatlerde aranıp gecenın bir yarısı işe gittiğini bilirim ama hep sabret dedim ve bugun işi bırakacagını söyledi allaha şükür evımız var esyalarımızn cogunu adıık en azından en önemlileri alındı ama evlilik üstü gider oluyo yine şimdi ne yapacam kara düşünüyorum nikah günümüz alındı ya iş bulamazsa tek maaş zor erkeğin evde oturması dahada zor şaşmış bir haldeyim....
allah kolaylık versin umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulur artık eskisi gibi iş bulmakta zorr
yaa tabi kötü bir durum ama birbirinizi sevdikten sonra önemli olmaz bence geçici bir durum biraz dişinizi sıkarsanız rahata çıkarsınız inşallah :76::76:
en azından elinde mesleği var canım bence zamanla olur herşey daha zamanda var düğününüze .
Nişanlınızın iyi bir eğitimi var, meslek sahibi bir insan. Endişeye kapılmayın, kendisine uygun bir iş bulacaktır muhakkak.
Kıyamam ya çok üzüldümaynısı bizim başımıza geldi rabbim yardım ediyo bolca dua edin inşallah güzel bir iş bulur
bence hiç canını sıkma sorumluluk sahibi biriyse ne yapar ne eder bulur yapıcak bir iş,herşeyin başı sağlık,insan sağlık promlemleri yaşayınca diyorki paranın pulun hiç bir önemi yok,ben de 2 yıl evi geçindirdim bazı sıkıntılardan dolayı bal gibi geçinirsiniz gerekirse,dua et,nişanlınıda motive et,kolay gelsin ,umarım ilerde bu günlerinizi gülerek anarsınız,sıkıntılar hepimizin hayatında var
Arkadaşım Allah mutlu etsin öncelikle..Çok mutlu olursunuz umarım..Nişanlınızın ailesi geri kalan giderleriniz için yardımda bulunmuyorlar mı?Çoğu şeyi halletmişsiniz geri kalanda şeylerde yardım etseler bu sıradada iş arardı nişanlınız..Evlendikten sonra yada hemen öncesinde belki yeni bir işi olurdu...Bakardınız yolunuza böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?