Ne Yapacağım Ben..

roxannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
82
0
36
İstanbul
Kızlar benim kafam çok karışık..
4 yıl önce çok büyük bi aşk yaşadım.. İlk aşkıydık birbirimizin ve ikimizde çok aşıktık..
Çok güzel günlerimiz oldu çok güldük çok eğlendik çok romantiktik..
Sonra bazı şeyler oldu, benim suçum olan şeyler.. Ayrıldım ben ondan.. Affetmedi oda beni.. Aylarca yalvardım resmen ama çok kırılmıştı gururu.. Haklıydı..
Şimdi ise 10 aydır hayatımda olan biri var.. Çok seviyorum gerçekten çok mutluyum onunla.. Herşeyimi paylaşabiliyorum o kadar anlayışlı o kadar mantıklı o kadar beni mutlu ediyor ki.. İdeal bi sevgili diyebilirim..
Ama ben ne zaman ilk aşkımla konuşsam uzaklaşıyorum ondan istemiyorum..
O çok başka bişey.. Hayatımda sadece ona aşık oldum.. Ve hala konuşuyoruz..
Ve o benden sonra hiç kimseyle görüşmedi çıkmadı.. Benimse bir sürü kişi oldu..
Sanırım bi kaç ay içinde ona dönmemi isteyecek.. Affedecek beni.. Konuşmaları o yönde açık açık olmasa da belli ediyor bunu.. Özel bi günü bekliyor.. ve 2 ay kaldı..
Bense ne yapacagımı bilmiyorum.. Onu gördügümde midem bulanıyor, saati unutuyorum, kelebekler uçuşuyor içimde.. Ama digeri çok huzurlu çok sevgi dolu.. Bi liman gibi, çok mutluyum onunla..
Onu üzmek istemiyorum.. Ben de onun ilk aşkıyım ve çok bağlı bana.. Çok zor bi durum..
Umarım yardımcı olabilirsiniz..
Ama lütfen sen onu sevmiyorsun gibi yorumlar yapmayın çünkü gerçekten seviyorum..

Evet sevmiyorsunuz!!!
Her ikisini de hiç sevmiyorsunuz siz!
Sadece kendinizi seviyorsunuz,sizinle kim ilgilenirse ona kayıyor gönlününüz!

eski erarkadasinla niye görüsüyorsunki kendi kendini cikamaza sokmussun bile bile bi anlam veremedim
böyle durumlarda secim yapmak zor olabilir
en büyük haksizligi su anki sevgiline yapiyorsun madem emin degilsin bir an önce karar verip ya devam et ve eski sevgilinle tamamen bagini kopar yada bittir ama acil bi sekilde duruma el at ve bu haksizlgii daha fazla sürdürme

Laale bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu. Lütfen alıntı yapmayın.

Caremelim, çünkü biz gayet normal arkadaşça konuşuyoruz ve arasıra.
Bende bunu yapmaya çalışıyorum.

Laalenin herzamanki konusma tarzi

peki arkadasliginizi sevgilin biliyormu?
herhalde arkadasca ki arkadasca olsa bile niye o zaman kafan karisiyor,eger gercekten kafanda bittirseydin hadi arkadas kaldiniz bu seni etkilememesi gerekirdi,ikisinin arasinda kalmissin onunla görüstünmü su anki sevgilinden soguyormussun:2: bu herseyi fazlasinla herseyi gösteriyor!
olaya daha gercekci bakmaya

herhalde arkadasca ki arkadasca olsa bile niye o zaman kafan karisiyor,eger gercekten kafanda bittirseydin hadi arkadas kaldiniz bu seni etkilememesi gerekirdi,ikisinin arasinda kalmissin onunla görüstünmü su anki sevgilinden soguyormussun:2: bu herseyi fazlasinla herseyi gösteriyor!

Madem bu kadar seviyorsun sende hayatına kimseyi almasaydın cünkü birine asıksın!
Bu karsındakini düpedüz aldatmak oluyor.
Hadi onu gectim ne diye eski sevgilinle konusursun ki hala?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…