- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Belki yardım etmeye geliyorlardır.Kızlar ya çok acil akla ihtiyacım var
Size geldim
Az önce esim aradı abim ve annem geliyor bize dedi ( aramızda 2 saat falan var) geleceklerini bilmiyordum eşim de bilmiyordu .
Bende şu an isteyim haliyle. Ev taşımakla uğraşıyorduk en son. Evde koliler hurclar falan yerlerde ve ev çok dağınık
Is yerinden izin de alamam ne yapacağım ben rezil oldum yaa
Halden anlıyorlarsa sorun olmaz, taşınma işleri varmış tabiki dağınık olacakKızlar ya çok acil akla ihtiyacım var
Size geldim
Az önce esim aradı abim ve annem geliyor bize dedi ( aramızda 2 saat falan var) geleceklerini bilmiyordum eşim de bilmiyordu . Sadece bir gece kalıp başka bi yere gececeklermis
Bende şu an isteyim haliyle. Ev taşımakla uğraşıyorduk en son. Evde koliler hurclar falan yerlerde ve ev çok dağınık
amaan dışardan bir kek veya pasta alıverirsinizYemegi disarda yeriz zaten esimde oyle soyledi
Ama Hani keşke tatlı falan yapmış olsaydım çayın yanına ne yapacağım
Olur canim neden olmasın zaten esimde dışarda yiyelim dediHalden anlıyorlarsa sorun olmaz, taşınma işleri varmış tabiki dağınık olacak
Yemeği de dışarda yersiniz
Olmaz mı?
pastaneden baton kek al : ) hatta superfreshin ıspanaklı tepsi böreği var hazır çabucak oluyor ve lezzetli onu da çıkar yanına : )Yemegi disarda yeriz zaten esimde oyle soyledi
Ama Hani keşke tatlı falan yapmış olsaydım çayın yanına ne yapacağım
son anda alınan bir haber ve sen iştesin.Olur canim neden olmasın zaten esimde dışarda yiyelim dedi
Ama ev dağınık ve çayın yanına bişey koysam iyi olurdu. .
Kızlar ya çok acil akla ihtiyacım var
Size geldim
Az önce esim aradı abim ve annem geliyor bize dedi ( aramızda 2 saat falan var) geleceklerini bilmiyordum eşim de bilmiyordu . Sadece bir gece kalıp başka bi yere gececeklermis
yakın olsaydın yardıma gelirdikKızlar ya çok acil akla ihtiyacım var
Size geldim
Çok tatlısın ya teşekkürler :)yakın olsaydın yardıma gelirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?