Ne yapacağım ben :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar ya çok acil akla ihtiyacım var
Size geldim
Az önce esim aradı abim ve annem geliyor bize dedi ( aramızda 2 saat falan var) geleceklerini bilmiyordum eşim de bilmiyordu . Sadece bir gece kalıp başka bi yere gececeklermis
Bende şu an isteyim haliyle. Ev taşımakla uğraşıyorduk en son. Evde koliler hurclar falan yerlerde ve ev çok dağınık
Is yerinden izin de alamam ne yapacağım ben rezil oldum yaa

Belki yardım etmeye geliyorlardır.

Senin durumunu biliyorlarsa sorun olmaması lazım.

Ben de evde bir taşınma vs varsa misafiri ayak bağı görüyorum. En azından ortam dağınık olduğu için misafire kanalize olamıyorsun, aradığını bulamıyorsun falan.

Çalışan insansın halden anlasınlar bir zahmet ,emrivaki yapana kadar haber verseymişler.

Halden anlıyorlarsa sorun olmaz, taşınma işleri varmış tabiki dağınık olacak
Yemeği de dışarda yersiniz
Olmaz mı?

Yemegi disarda yeriz zaten esimde oyle soyledi
Ama Hani keşke tatlı falan yapmış olsaydım çayın yanına ne yapacağım

Olur canim neden olmasın zaten esimde dışarda yiyelim dedi
Ama ev dağınık ve çayın yanına bişey koysam iyi olurdu. .
son anda alınan bir haber ve sen iştesin.
bence gereksiz geriliyorsun.
tabi kimse evi dağınıkken evine misafir almak istemez.
ama ani gelişmiş bir durum ve yabancı değiller en yakınlarınız.
ev taşıdığınızı da biliyorlardır.
kusura bakılacak bir durum yok.pastaneden bir iki çeşit bişey al mis gibi de çay yapar afiyetle yersiniz.
dert değil bunlar.:))

Canim ne rezil olmasi, ev tasimissin. Tasinmayi gec, normal zamanda evin daginik olsa ne olur, calisan insansin. Takma hic kafana madem habersiz geliyorlar temizlige el ativersinler o zaman
Isten donerken kuru pasta vs denk gelirsen alirsin, yoksa gir bakkala al bir iki cesit biskuvi.misafir umdugunu degil, buldugunu yermis.

ew taşıdığınızı biliyorlardır zaten cnm sıkıntı yapma hem çalışıyorsun her dk düzenli olacak ide bi kaide ok ayrıca eşine söyle hep beraber yemeğe çıkın sonrada ewe dönün yatsınlar =)

eşin tabi ayıp olur ewde yapalım yemeği derse bişeyler hazırlarsın ewde ne warsa artık napcan =)

yakın olsaydın yardıma gelirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…