• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim ben?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.152
398
Merhaba hanimlar uzun zamandir aranizda yoktum..Esimle ara cok ama cok iyiydi ise girdim bkafami topladim kiskancligi ise bmiraktim kendim ise girince esom beni kiskandi bide rabbime bol dua ettim kirtuldm tabki suan gerektigi ksdr var..
Esim dun calisiyodu benimde iznim vardi esimin isi rahat aksam maca gidecegim dedi tamam .dedim zaten ece 10 da geliyor isteykem macizleyebilir olay olmadigi surecme nyse derken esim dha once hakkinda onca laf ettigi yani seni asla gotrmem hep kasaarlr var dedigi cafede arkadasiyla mac izlemeye gitmis bem bunu devre arasi ogreniyorm.. Bende kizdim valla hic kiz bile yok senlede geleim eskisi gbi diil duzelms desede ben kizdim oda bem kizinca telefonu tamamne kapatti bense eve gelince onu eve almadim telefom kapatmasina vok ama cok kizarim.. Kapiui caldi caldi acmadim sonra bana olmadik agza aliadk kufr etti ve gitti gceyi ayri gecrdik smdi bugun is cikisi gelirse bem ne

Merhaba hanimlar uzun zamandir aranizda yoktum..Esimle ara cok ama cok iyiydi ise girdim bkafami topladim kiskancligi ise bmiraktim kendim ise girince esom beni kiskandi bide rabbime bol dua ettim kirtuldm tabki suan gerektigi ksdr var..
Esim dun calisiyodu benimde iznim vardi esimin isi rahat aksam maca gidecegim dedi tamam .dedim zaten ece 10 da geliyor isteykem macizleyebilir olay olmadigi surecme nyse derken esim dha once hakkinda onca laf ettigi yani seni asla gotrmem hep kasaarlr var dedigi cafede arkadasiyla mac izlemeye gitmis bem bunu devre arasi ogreniyorm.. Bende kizdim valla hic kiz bile yok senlede geleim eskisi gbi diil duzelms desede ben kizdim oda bem kizinca telefonu tamamne kapatti bense eve gelince onu eve almadim telefom kapatmasina vok ama cok kizarim.. Kapiui caldi caldi acmadim sonra bana olmadik agza aliadk kufr etti ve gitti gceyi ayri gecrdik smdi bugun is cikisi gelirse bem ne
haklsınız ama eve almamak çok yanlış, buna karşıyım, evde tribinizi sürdürürsünüz ama eve almamak olmaz yani

eve almamak mı?:KK57:
ne yaptın arkadaşım sen?
eve alsaydın konuşmasaydın yeterdi bence

Cafeye gitti diye mi eve almadın? Anlamadım

Tamam anladım cafe hakkında kötü konuşmuş daha önce. Haklısın ama abartmışsın.

görüşmeyeli sesli harfleri dolaba kitledin zaar krizantem kardeş,bu arada bence fazlaca abartmışsın,eşinin tavrıda hoş olmamış kapı arkasından küfrettiğine göre binanız komple dinledi bu küfürleri:KK34:

HİÇ BİŞEY Anlemadım yazınızı düzeltirseniz belki bi nebze yardımcı olurlar

Eve almamak mı :KK57:çok olmuş biraz sanki konuşmasanız trip falan atsanız neyse de çok büyük bir hata yapıyor gibi davranmışsınız kim olsa çıldırırdı :KK14:

Hahaa kendi evine mi almadın kızalemsin. Alıp da canını okuyabilirdin o potansiyel var sende. Ah benimde tavıryarım böyle net olsa... acırım hemen...

E
Hahaa kendi evine mi almadın kızalemsin. Alıp da canını okuyabilirdin o potansiyel var sende. Ah benimde tavıryarım böyle net olsa... acırım hemen...
wet cok fena olurdu ama kac dk telefon kapali durduysa o kadr kapaida bekletecktm komsu noldu acmio diip oda uyiua kalms galiba dedi.. Sonrada son kez diorm ac dedi acmam dedi gitti.. Sonrsda telde olmadik agza alinmick kufrler

bide bu kaşarlı kafe nasıl oluyor biri bana açıklasın,ona göre bir daha çay bahçesi kafe tarzı yerlere gitmeyim Allah muhafaza evli barklı kadınım kaşarlı kafeye girdim diye banada kaşar deyip çıkmayın :KK53:

Bana göre kızacak bişey yok ama siz de olayı çok abartmışsınız eve almamak ne demek ! Sizin kadar onun da evi o yüzden içeride küsseydiniz ! Olmamış....

Back
X