• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim ben?

Kesinlikle abartmissiniz.Esiniz eve döndüğünde rahatsizliginizi dile getirebilirdiniz.
Eve almamakla hata etmissiniz

eve almamak mı çok abartmışsın işler işin içinden çıkılmayacak bir hale gelecek.

Liseli asiklar gibi davranmissin.

Sirf o cafeye gitti diye bukadar olay cikartman yersiz ve gereksiz...

Ayrica ben olsam bende telefonu kapatirdim , nasil olsa eve gelecek oturun iki olgun insan gibi konussun...

Eve almama da ayri bir olay zaten adam kufur etmis hos birsey degil , ama benide biri eve almass bende cildirir agzima geleni soylerim ....

Ya eet sinirleri alinmis sinirleri alinsa onca kufuru etmezdi asil o hakliyken haksz yapti kendini gelse ne dicem bem aramadim dha dogrusi aradim ama acmadi bende bse yapmadim smdi bitecek isi 10 45 gbi ewde olcak ins gelir ama gidecek yeri yok elir dietahmm ediorm

Ya eet sinirleri alinmis sinirleri alinsa onca kufuru etmezdi asil o hakliyken haksz yapti kendini gelse ne dicem bem aramadim dha dogrusi aradim ama acmadi bende bse yapmadim smdi bitecek isi 10 45 gbi ewde olcak ins gelir ama gidecek yeri yok elir dietahmm ediorm

Olayları büyütmeyin, dünün konusunu açmayın. Eğer o açarsa hata yaptım tamam lütfen daha sonra konusalim ben anladim vs diyin. Biraz zaman geçince üstüne konursunuz.

ev ikinizin evi değil mi ?
beraber kurup beraber yerleşmediniz mi o eve ?
eve almamak çok yanlış , sonuçta onun da evi

Esim geldi para birskti yarin ise gideceksin uzernde olsn dedi gidiodu gitme dedim neden dedi lutfen gel dedim neden ha neden dedi smdi girdi odada uzerini giyio ama benmle knusmayacak

Esim geldi para birskti yarin ise gideceksin uzernde olsn dedi gidiodu gitme dedim neden dedi lutfen gel dedim neden ha neden dedi smdi girdi odada uzerini giyio ama benmle knusmayacak

Hangi dil bu? Anlıyorum ama yazamıyorum.. Türkçe yazayım, okuyabilirsin sanıyorum...

Telefonu kapalı tuttuğu süre kadar kapıda bekletecektim demişsin ya... nasıl bir mantık bu? 25 yaşındasın, çocuk da değilsin...

Peynir türevlerinin kadınlara yakıştırılması da hiç hoş değil, kadın olarak biz kullanmayalım en azında ...

Back
X