İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de çok derdim var...arkadaşlarım yok...ailem de yok... bir kardeşim, o da çok uzakta. Ben de en iyisi buraya yazıyım dedim. 3yıllık evliyim. Mutluyum, eşimi çok seviyorum...ama kayinvalidem....uuuufffffff..... O beni zaten hiç bir zaman istemiyordu, Türk değilim diye. Kabul etmiyor. Ben her şeyi yapmaya çalışıyorum, yapmam demiyorum, öğreniyorum. Biz Aynı evde, farklı dairelerde oturuyoruz. Zaten hamile kalana kadar, biz eltimin evinde oturuyorduk, küçücük bir odada. Aşağıda ev var, yok onu kiraya veriyorlar...ama biz odada oturuyoruz, hamile kalınca sadece evi boşalttılar...bize onu verdiler, ne fark etti ki, evde ne buz dolabı var ne başka bir şey, bir yatak odam, bir salon takımım, beyaz eşyam yok. Ben istediğim yemek yapamıyorum, kahvaltı kayinvalidemde yapıyoruz...bıktım...ben onun yediklerini sevmiyorum, mesela biber yemiyorum, ama onu bile bile o yumurta kırdı zaman oraya biber atıyor. Binlerce kere söyledim. Her zaman aynı zamanda kahvaltı yapıyoruz, ama benim bebeğim farklı saatlerde kalkıyor. Ben ya da yetişemiyorum, surat oluyor tabi, ya da bebek erken kalkıyor, acıkıyor, orada da kayın pederim var diye oraya geçemiyoruz. Aksamları ben oturup meyve yemek istiyorum, ne biliyim keyif yapmak istiyorum. Olmuyor. Zor Ya ....Ne zaman alınacak eşyalar, sordum zaman Biraz bekle deniyor, Eşim abisiyle ve babasıyla beraber bi lokanta işletiyorlar...o yüzden paralar bir. Maaş yok....bir ihtiyacım oldu zaman kayınpederimden para istiyorum....utanıyorum ya...bir surat...o da ihtiyaç...kıyafet falan demiyorum artık...Eşim sağ olsun mümkün oldu zaman parayı az az getiriyor...eeee ne fark edecek ki erkekler sabah gece çalısıyorlar...o yuzden alışverişe kayınvalidem le gidiyorum...fazla paramı görürse...hemen surat...sorular...paralar nerden????? Ama ust katta eltım var, 2 cocuğu var. 7 yasında bir kız ve 4aylık oğlu.Onda her zaman paraları var, her şeyi alınıyor, kimse bir şey demiyor. O 1 ay once 2 bin lira para aldı...o parayi kainpederime verecekti...yalan soyledi yarısını vermedi cocuklarının ihtiyacı var diye...sonra gene para aldı Cocuk odasına kitaplık bilgisayar masası alındı(en pahalısından)...neden onun ihtiyacları alınıyo???? ...benimki 3 senedir duruyor...cevap veren yok...eşim de biraz bekle seneye kendi işimizi kuralım...hersey insan gibi olur diyo. Kayinvalidem kızlarla buluşmaya gittim zaman bin tane bahane buluyor beni göndermemek icin...surat asıyor...eşime soyledim o izin verdi diyorum...kime söylüyorum ki....Eşime söylüyorum..Onu kafana takma diyor, ben izin verdim, git Diyor. Ama çıkmadan önce ben bir sürü laf dinlemek zorunda mıyım???? Öyle küçük şeyler, her gün oluyor, eltim bir sürü yalan söylüyor, kayinvaledimi dolduruyor her zaman....o da
her zaman onun tarafta!!!
UUUUFFFFFF.....karman karışık oldu...özür dilerim...ama bıktım...Hatalar için de cok özür dilerim, Türkçe'm bu kadar. Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
her zaman onun tarafta!!!
UUUUFFFFFF.....karman karışık oldu...özür dilerim...ama bıktım...Hatalar için de cok özür dilerim, Türkçe'm bu kadar. Okuduğunuz için Teşekkür ederim.