- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
-
Artik çok geç...Yer tutuldu yarısı verildiO göz altındaki morluklar , ödem kolay kolay geçmiyor diye biliyorum ... düğünü ileri bir tarihe alın
O xaman iki ayda yine aslında iyi okurum değil mi:)Morluklar 1 haftada geçiyor da ödem fena bir şey ama burun 1 ayda toparlanır diye düşünüyorum.
O xaman iki ayda yine aslında iyi okurum değil mi:)
Eger begenmezsem ,kötü bir sonuç olursa psikolojim bozulur diye korkuyorum.Kafam o kadar karıştı ki.Bir de şuan halen ilaç kullanıyorum enfeksiyin için.enfeksiyon bittiğinde ameliyat olabileceğimAmeliyat olmuş biri olarak ameliyat olmanı tavsiye ederim. 1 Ay sonra olsan bile 1 aya epey iner ödem. Ki ödemi fotoğrafçı düzeltir. Morluk falan kapatılmayacak şeyler değil
Burun ameliyatı ardından burnunu beğenmemen için burnunun iyice oturması gerekiyor ilk hali ile her türlü beğenirsin çünkü en iyi sonuç o zaman çıkıyor. Dediğim gibi benim tavsiyem sevmiyorsan ol kurtul. Olduktan sonra keşke daha önce olsaydım diye pişman olmuştum benEger begenmezsem ,kötü bir sonuç olursa psikolojim bozulur diye korkuyorum.Kafam o kadar karıştı ki.Bir de şuan halen ilaç kullanıyorum enfeksiyin için.enfeksiyon bittiğinde ameliyat olabileceğim
Yok malesef hiç yakismiyor.Cocuksu bir yüzüm var.Kemerli değil burnum.Ama ucu düşük.O da uzun gösteriyor burnumu.Düğün gününüzde şiş bir burunla kalırsanız sorun etmeyecek, üzülmeyecekseniz yaptırın, aksi halde yaptırmayın.
Ben kemerli burunları çok karakteristik buluyorum zaten, bana sorarsanız hiç yaptırmayın ama insan takıntı yapınca bir şey denmiyor. Ama eminim burnunuz yüzünüze yakışıyordur.
Keşke düğünden en az 6 ay önce ameliyat olsaydınız hatta 1 yıl en ideal süre çünkü ilk zamanlar şekli oturmamış oluyor ufak tefek kusurlar olabiliyor ve bunların düzelmesi tam 1 yıl sürüyor. 2 aylık ameliyatlı burunla kendinizi görüntü açısından pek iyi hissedemezsiniz benden söylemesiKızlar iki ay sonra düğünüm var.Düğünden önce estetik burun ameliyatı olmak istiyordum.Burnumu hiç ama.hiç beğenmiyorum.Bende özgüven problemine bile sebep oluyor.Tam doktorumu buldum.gün aldım.hopp öksürük başladı.Soğuk algınlığı gibi bişey.Şimdi ise inatla geçmiyor tedavi olmama rağmen.İşin kötü yanı ciğerlerime sıçradı enfeksiyon.şimdi ki öksürüğüm daha içten geliyor ve hırıltılı.
Ailem ameliyat isini düğünden sonraya ertelememi söylüyor.Bana bişey olacak diye korkuyorlar.bende zaten hemen olmayacağım tamamen iyilesince olacağım diyorum ama bu sefer de tam düğün oncesi riske Girne belki begenmezsin vb.. diyorlar.Haklilarda.Ama.düğün için fotogtaf çekimi filan olacak.Dış çekim ve fotoğraflarda çok kötü çıkıyor.Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Yok malesef hiç yakismiyor.Cocuksu bir yüzüm var.Kemerli değil burnum.Ama ucu düşük.O da uzun gösteriyor burnumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?