- Konu Sahibi yagmurumm18
-
2 ayda morluk kalmaz ama şekli tam oturmamış olur yani tam olarak iyi olamazsınızO xaman iki ayda yine aslında iyi okurum değil mi:)
O yöntemi biliyorum ama hiç sağlıklı olmadığını söylediler.Ayrica benim iki burun değiligimde kapalı ağzımdan nefes alıyorum malesef.Estetik olmasa bile zaten sağlık açısından da olmam gerekiyor.Ama suan onceligim tabi ki estetik :)E o kolay. Kuzenim düğününden 1 hafta 10 gün kadar önce askıya aldırtmıştı (işlemin tam adını bilmiyorum, burun ucunu kaldırıyor sadece) burnunu. 5-10 dakikalık bir işlemdi, sonrasında da herhangi bir komplikasyon oluşmadı. Ameliyat yerine başka bir yöntem mi araştırsanız acaba?
O yöntemi biliyorum ama hiç sağlıklı olmadığını söylediler.Ayrica benim iki burun değiligimde kapalı ağzımdan nefes alıyorum malesef.Estetik olmasa bile zaten sağlık açısından da olmam gerekiyor.Ama suan onceligim tabi ki estetik :)
Kızlar iki ay sonra düğünüm var.Düğünden önce estetik burun ameliyatı olmak istiyordum.Burnumu hiç ama.hiç beğenmiyorum.Bende özgüven problemine bile sebep oluyor.Tam doktorumu buldum.gün aldım.hopp öksürük başladı.Soğuk algınlığı gibi bişey.Şimdi ise inatla geçmiyor tedavi olmama rağmen.İşin kötü yanı ciğerlerime sıçradı enfeksiyon.şimdi ki öksürüğüm daha içten geliyor ve hırıltılı.
Ailem ameliyat isini düğünden sonraya ertelememi söylüyor.Bana bişey olacak diye korkuyorlar.bende zaten hemen olmayacağım tamamen iyilesince olacağım diyorum ama bu sefer de tam düğün oncesi riske Girne belki begenmezsin vb.. diyorlar.Haklilarda.Ama.düğün için fotogtaf çekimi filan olacak.Dış çekim ve fotoğraflarda çok kötü çıkıyor.Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Düğün gününüzde şiş bir burunla kalırsanız sorun etmeyecek, üzülmeyecekseniz yaptırın, aksi halde yaptırmayın.
Ben kemerli burunları çok karakteristik buluyorum zaten, bana sorarsanız hiç yaptırmayın ama insan takıntı yapınca bir şey denmiyor. Ama eminim burnunuz yüzünüze yakışıyordur.
ya bende :) sankı karakter katıyor guclu duruyor yuz
benım her yanagımda ıkı koftelık et var kemıklı ırıce yuzum var gorundugu uzere :) ama kucucuk burunsankı sıvılce gıbı konmus oraya
az daha kemerlı olaymıs keske dıyorum
bılmem benzıyor muyuz :) resmım ordaAhaha benziyor muyuz acaba? Ben de aynıyım çünkü, tombik yanak fındık burun.
Bir de deviasyon var burnumda ameliyat olmam gerekiyor, sırf daha da küçülecek diye cesaret edemiyorum. Gerçi korkuyorum da o ayrı mesele. Olaydı şöyle hacimli bi burnum ne olurdu.
bılmem benzıyor muyuz :) resmım orda
konu sahıbının burnunu gorebılseydık ıyıydık genelde burun amelıyatı olmak ısteyenlere baktıgımda gercekten sorunlu goremıyorum ben ufak tefek rotusler yeterlı olabılıyor belkı oyle bırseydır
Aa dikkat etmemişim, bir andırma durumu var gibi ama sankim benzemiyoruz. Benim yüzüm baya yuvarlak, elmacıklarım daha çıkık sanırım. Yüzümü gören 80 kilo falan sanabilir. Yüzden yağ aldırabiliyo muyuz?
Muhtemelen cidden kötü durmuyordur ama diyorum ya insan burnuna taktı mı o takıntıdan kurtulamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?