Ne yapacağım bilemedim?

Bu düğün telaşında bir de bunun stresiyle uğraşmazdım ben olsam. Düğünden sonra sakin kafayla yaptırırsınız.

O yöntemi biliyorum ama hiç sağlıklı olmadığını söylediler.Ayrica benim iki burun değiligimde kapalı ağzımdan nefes alıyorum malesef.Estetik olmasa bile zaten sağlık açısından da olmam gerekiyor.Ama suan onceligim tabi ki estetik :)

Ne açıdan sağlıklı değilmiş ki? Mantıklı gelmedi.

Düğün öncesi estetik ameliyat riski yerine geçici yöntemler olarak tercih edilebilir bence. Ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi ki.

Benim de burnumda deviasyon var, araştırdığım ve yaptıranlardan gördüğüm kadarıyla estetisyenlerin yaptığı deviasyon ameliyatları başarılı olmuyor. Doktorunuz estetisyense o topa hiç girmeyin derim, kbb doktoru yapmalı deviasyon ameliyatını.

bende ameliyat oldum şişi moru hepi topu 1 hafta sürüyor, bugüne kadar olmadığım için kendimi öldüresim geliyor bazen :)

dugunden sonra tabıkı
estetık sonrası odemı var bılmemnesı var oyle ha deyınce gecıyormu kı
bırde bakalım memnun kalacakmısınız ?
dugun oncesı amelıyatla rıske gırılmez

kuzenım burundan nefes alamadıgı ıcın amelıyat olmustu ard arda 3 kere amelıyat olmak zorunda kaldı bırsey bırsey yapıstı bılmemne oldu hep aksılık oldu guya en ıyı doktordu
rıske atmayın

ya bende :) sankı karakter katıyor guclu duruyor yuz
benım her yanagımda ıkı koftelık et var kemıklı ırıce yuzum var gorundugu uzere :) ama kucucuk burun sankı sıvılce gıbı konmus oraya
az daha kemerlı olaymıs keske dıyorum

Ahaha benziyor muyuz acaba? Ben de aynıyım çünkü, tombik yanak fındık burun.

Bir de deviasyon var burnumda ameliyat olmam gerekiyor, sırf daha da küçülecek diye cesaret edemiyorum. Gerçi korkuyorum da o ayrı mesele. Olaydı şöyle hacimli bi burnum ne olurdu.

bılmem benzıyor muyuz :) resmım orda
konu sahıbının burnunu gorebılseydık ıyıydık genelde burun amelıyatı olmak ısteyenlere baktıgımda gercekten sorunlu goremıyorum ben ufak tefek rotusler yeterlı olabılıyor belkı oyle bırseydır

Aa dikkat etmemişim, bir andırma durumu var gibi ama sankim benzemiyoruz. Benim yüzüm baya yuvarlak, elmacıklarım daha çıkık sanırım. Yüzümü gören 80 kilo falan sanabilir. Yüzden yağ aldırabiliyo muyuz?

Muhtemelen cidden kötü durmuyordur ama diyorum ya insan burnuna taktı mı o takıntıdan kurtulamıyor.

keske aldırabılsek yuzden yag

konu sahıbı bır burnunu gorebılseydık keske yuzun tam cıkmayacak sekılde paylasabılırsın burnunu

Burun haftadan haftaya bıle degısıyor. Ne yap et bı an önce ol o zaman. Sonra fındık bır burunla pozlar harika oluyor.

Ameliyattan sonra burnun oturması nerden baksan 6 ay sürüyor o yüzden acele etmemeni öneririm.Shop yaptırman daha mantıklı sonrasında ameliyat olacağın için zaten burnunda sırıtmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…