Ne yapacağım bilmiyorum

Sekerciiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
10
0
1
33
Öncelikle benim bundan 5 ay önce ayrıldığım bi sevgilim vardı ismine ferit diyelim bu ferit bana çok aşıktı gece 11 de tek bilmeyeyim diye 1 saatlik yolu benle gidip 80 TL verip taksiyle dönerdi maddi durumu cok iyi olmamasina ragmen daha bir sürü şey 5 ay sonra kuzeninin düğününe gittim aileler filan tanışıyordu herşey ciddiydi düğün dönüşü istediler bizimkiler de bi sınavım vardı ondan sonra dediler sonra işler birden bozuldu sevgilim artık beni sevmediğini evlenmeye hazır olmadığını söyledi ama ısrarla söylenmek isteyen oydu bi ay sonra barıştık ben kaç kere ayrılmaya kalktım ama kabul etmedi sonra bi gün ben seninle konusunca barisiyorum karsi koyamiyorum ayrilmamiz lazim ben isime odaklancam diyip beni her yerden engelledi hayatında kimse olmadı 3-4 ay ayrıldıktan sonra eminim sonra ben başka şehre taşındım ama hala unutamıyorum ondan hiçbir haber alamıyorum almak da istemiyorum ama sürekli aklımda burada da çok çevrem yok çıkma teklif edenler oldu ama ondan sonra kimseye güvenmiyorum nasıl unutabilirim nasıl hayatıma devam edecegim

Geçerli bir neden sunsaydı ...unuturdun . O yüzden nefret ederim ilişki yolunda gibi giderken birden ayrılalım olmuyor denmesinden ...

Ferit dese ki ; seni sevmiyorum feride (diyelim ki feridesin)

Başkası var Feride ...

Sen hayalleriimin kadını değilsin Feride ...

Hani insan soğur .

Ama böyle havada bitince gıcık olur insan . Sen de gıcıklık hissi ile unut bence . Nasıl da değer vermemiş gibi ....adam akıllı bir sebep yokken güle güle dedi bana diye düşün .

Unut yani . Adam gitmiş. Ferit go:)

Başkası olur olmaz ... bunu hele bir unutta.

Geçerli bir neden sunsaydı ...unuturdun . O yüzden nefret ederim ilişki yolunda gibi giderken birden ayrılalım olmuyor denmesinden ...

Ferit dese ki ; seni sevmiyorum feride (diyelim ki feridesin)

Başkası var Feride ...

Sen hayalleriimin kadını değilsin Feride ...

Hani insan soğur .

Ama böyle havada bitince gıcık olur insan . Sen de gıcıklık hissi ile unut bence . Nasıl da değer vermemiş gibi ....adam akıllı bir sebep yokken güle güle dedi bana diye düşün .

Unut yani . Adam gitmiş. Ferit go:)

Başkası olur olmaz ... bunu hele bir unutta.

Aslında neden şuydu biz atıyorum Antalya ya yerleşip bi düzen kuracaktik ailesi corumdaydi o sen corumda yaşayamazsın dedi son anda corumda yasicam kesin dedi sonra başını kapat aç kadar gitti denemek için hepsini kabul ettim gerçek neden mi diye muhtemelen değildi

Aslında neden şuydu biz atıyorum Antalya ya yerleşip bi düzen kuracaktik ailesi corumdaydi o sen corumda yaşayamazsın dedi son anda corumda yasicam kesin dedi sonra başını kapat aç kadar gitti denemek için hepsini kabul ettim gerçek neden mi diye muhtemelen değildi

Her şeyi kabul ettiğin için adam senden soğumuş olabilir mi?

Her dediğine he diyen bir insanı istemedi belki hayatında.

Her şeyi kabul ettiğin için adam senden soğumuş olabilir mi?

Her dediğine he diyen bir insanı istemedi belki hayatında.

Sanmıyorum çünkü bana göre çok kapanık bir insandı sonradan zaten denemek için dediğimi söyledim o da anladığını söyledi sadece babası sürekli genelevlerdeydi ailesi kötüydü para harcamama kadar karışirdi aşırı kıskançtı hatta ayrılırken ağladı filan hazır değilim diye sonra herşey iyi giderken birden böyle oldu

Ya başka birisi var, size de bunu söyleyemediği için soğutmak için her yolu denemiş, olmayınca kendisi bırakmış sizi. Ya da ailesi falan birşeyler deyip soğutmuş olabilir, bilemiyorum. Ama bana kalırsa siz de sevdiğinizden değil, bu kadar ilgi gösteren bir adam gururunuzu okşuyordu ve ilgisi birden bitince özgüveniniz sarsıldı o kadar. Kafa yapısı falan olarak da uymuyormuş size zaten. Belki yeniden size geri dönse bu kadar etkili olmayacak hayatınızda.

Öncelikle unutmak için uğraşırsanız unutamazsınız onu söyleyeyim. Yani sürekli "Unutacağım" demek unutturmaz. Başka uğraşlar bulmaktan başka çareniz yok. Çıkma teklifi edenleri kabul edin ama ciddi bakmayın. Gezin, tozun, flört edin, yeniden ilgi gösterilmenin keyfini yaşayın, fazla bağlanmayın.

Ya başka birisi var, size de bunu söyleyemediği için soğutmak için her yolu denemiş, olmayınca kendisi bırakmış sizi. Ya da ailesi falan birşeyler deyip soğutmuş olabilir, bilemiyorum. Ama bana kalırsa siz de sevdiğinizden değil, bu kadar ilgi gösteren bir adam gururunuzu okşuyordu ve ilgisi birden bitince özgüveniniz sarsıldı o kadar. Kafa yapısı falan olarak da uymuyormuş size zaten. Belki yeniden size geri dönse bu kadar etkili olmayacak hayatınızda.

Öncelikle unutmak için uğraşırsanız unutamazsınız onu söyleyeyim. Yani sürekli "Unutacağım" demek unutturmaz. Başka uğraşlar bulmaktan başka çareniz yok. Çıkma teklifi edenleri kabul edin ama ciddi bakmayın. Gezin, tozun, flört edin, yeniden ilgi gösterilmenin keyfini yaşayın, fazla bağlanmayın.

Zaten şu an onu yapıyorum ama hep böyle gidecek diye korkuyorum çünkü ilk ciddi ilişkimdi

Sanmıyorum çünkü bana göre çok kapanık bir insandı sonradan zaten denemek için dediğimi söyledim o da anladığını söyledi sadece babası sürekli genelevlerdeydi ailesi kötüydü para harcamama kadar karışirdi aşırı kıskançtı hatta ayrılırken ağladı filan hazır değilim diye sonra herşey iyi giderken birden böyle oldu

E sen niye böyle manyak bir herif için üzülüyorsun o zaman?

Zaten şu an onu yapıyorum ama hep böyle gidecek diye korkuyorum çünkü ilk ciddi ilişkimdi

Niye hep böyle gitsin canım zaten yukarıya da yazmışsınız, kıskançmış, aile yapısı iyi değilmiş falan. Siz de bir dahaki sefere bunlara prim vermezsiniz, ailesini iyi tanırsınız, baktınız sıkıntılı biri fazla bağlanmadan yol verirsiniz. Bu şekilde "Hep böyle mi olacak?" diye düşünerek ömür geçmez.

Yazdim yazdim sildim
Bu adam yarin seni evliykende bırakırdı
O zaman daha kötü olurdu
Karakterinde var sanki

5 aylik sevgiliye nasil guvendin ?

Ailelere kadar tanisilmiş ama Ferit seni sebep bile yokken bırakmış. Sen şimdi sebep arama . Arama çünkü sebep şu = Ferit seni sevseydi gitmesi için bır sebebi olmazdı olamazdı. Hayatına yeni bır Ferit gelir canım ama önce bunu unut. Bırak ya düşünme defolsun gitsin dönerse kabul etme. .. sil onu hayatından yoksa daha çok uzulursun

Yazdim yazdim sildim
Bu adam yarin seni evliykende bırakırdı
O zaman daha kötü olurdu
Karakterinde var sanki

5 aylik sevgiliye nasil guvendin ?

Her anımız beraberdi her anımda destek oldu birbirimizin herşeyini biluoduk cidden aptal bi insan değilim saf hiç değilim sanırım geleceğe benimle bakamadı sen çok güzelsin iki dil biliosun ben seni mahvederim yavaslatirim dedi ve onun bana sunduğu hayatta delireceğimi söyledi ama bunları önceden bilmesi gerekirdi niye durup dururken sundu önüme bilmiyorum

Ailelere kadar tanisilmiş ama Ferit seni sebep bile yokken bırakmış. Sen şimdi sebep arama . Arama çünkü sebep şu = Ferit seni sevseydi gitmesi için bır sebebi olmazdı olamazdı. Hayatına yeni bır Ferit gelir canım ama önce bunu unut. Bırak ya düşünme defolsun gitsin dönerse kabul etme. .. sil onu hayatından yoksa daha çok uzulursun

Teşekkür ederim geldi bile defalarca ama artık kimseye guvenemiyorum o yüzden çoğu zaman başlamadan kesiyorum birşeyleri hep kafamda ferit bile böyle yaparsa millet neler yapar fikri var çünkü o cidden başkaydı gece 3 te üşüdüm dedim diye evinden battaniye getirdiğini bilirim nöbet tuttuğum gün o sogukta

Back
X