- 26 Kasım 2016
- 10
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sekerciiiiii
Öncelikle benim bundan 5 ay önce ayrıldığım bi sevgilim vardı ismine ferit diyelim bu ferit bana çok aşıktı gece 11 de tek bilmeyeyim diye 1 saatlik yolu benle gidip 80 TL verip taksiyle dönerdi maddi durumu cok iyi olmamasina ragmen daha bir sürü şey 5 ay sonra kuzeninin düğününe gittim aileler filan tanışıyordu herşey ciddiydi düğün dönüşü istediler bizimkiler de bi sınavım vardı ondan sonra dediler sonra işler birden bozuldu sevgilim artık beni sevmediğini evlenmeye hazır olmadığını söyledi ama ısrarla söylenmek isteyen oydu bi ay sonra barıştık ben kaç kere ayrılmaya kalktım ama kabul etmedi sonra bi gün ben seninle konusunca barisiyorum karsi koyamiyorum ayrilmamiz lazim ben isime odaklancam diyip beni her yerden engelledi hayatında kimse olmadı 3-4 ay ayrıldıktan sonra eminim sonra ben başka şehre taşındım ama hala unutamıyorum ondan hiçbir haber alamıyorum almak da istemiyorum ama sürekli aklımda burada da çok çevrem yok çıkma teklif edenler oldu ama ondan sonra kimseye güvenmiyorum nasıl unutabilirim nasıl hayatıma devam edecegim