Ne yapacağım hiç bilmiyorm.

Restina

05.01.2010 :)
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
138
1
46
Çanakkale
tercihlerimi verdim bugn olacakmı bilmiyorum ama bu üniversite işini cok kafama taktım. bir sene daha hazırlanmak düşüncesi o stresi tekrar yaşamak bunaltıyor beni gerçi hiç çalışmadım belki birazda bu tedirgn ediyor.. bunca derdin içinde bide kaznamazsam naparım

Sırf bir üniversiteyi kazanmış olmak kazanma. İleride yapmak istediğin meslek için uğraş.
Gerekirse yıllar sürsün ama pes etme ve kazanamazsan da hiç pes etme. Hakkında hayırlısı olsun

elbette kazanamamak ve yerlesememek koyer ınsana ama ne yapalım herseyın sonu degıl bende sen gıbı tercıh yapıp beklemedeyım ve acayıp korkuyorum
gelmezse dıye
encokta emegıme oglumdan esımden kısarak calısmaya harcadıgım zamana acırım herhalde
RABBIM kımsenın emegını bosa cıkartmasın benımkınıde

Sırf bir üniversiteyi kazanmış olmak kazanma. İleride yapmak istediğin meslek için uğraş.
Gerekirse yıllar sürsün ama pes etme ve kazanamazsan da hiç pes etme. Hakkında hayırlısı olsun

inşallah. teşekkürler cevap içimn hayalimdeki meslek okul öncesi öğretmenliği puan yetmesede yazdım çocuk gelişimi falan yer ayırt etmedm :44:

inş sende kazanırsın puanın kaç ? hangi bölüm yazdn ?

Aptal bir sistemde aptal oluyor insan. İStanbul' a ne hayallerle gelmiştim. Akademi'nin a sını falan görmedim. Şimdi işsizim de. 4 yıl paralrı döktüm de ne oldu? Önemli olan meslek edinmen. Türkiye de Akademi falan yok zaten. Mesleğini edin halk eğitim olur,bir yerde ufak çaplı işe başlarsın devamı gelir öyle de olur. Ama okumayı ihmal et demiyorum tabi. Oku, kendin için oku. Neye meraklıysan onu oku. Ben anlamadım arkadaş, saçma sapan bilmediğimiz şeyleri yazarız tutsun da okuyayım diye. SOnra tabi sıkılırız. Akademi hadi zar atıyorum ne gelirse okuyayım olur mu hiç. İlgin olması lazım, peşinden koşarsın, ha hocan olsa tutttursan istediğin bölümü ne güzel. Ama işte her yerde öğretim falan yok burda. Umarım bu yaşadıklarımı yakalayabilirsin. Çünkü, insanımız hep üstünden geçtiken sonra anlıyor, senelerini yiyor.

haklısın sistem suan çok kötü kücüklükten beri okulöncesi öğretmenliği istiyordum şimdi tercih listeme sıraladm olursa olur olmazsa olmaz artık seneye hazırlanırız allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…