ne yapacağım ne düşünmem gerekiyor şimdi?

Asdfhjjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
95
89
88
nasıl başlasam bilemiyorum ama bir derdim var ve kimseye anlatamadım. bari tanımadığım kişilerden akıl isteyeyim dedim bende. yeni bir işe başlıyorum ve firma benden bazı belgeler istedi. e-devletten bunları araştırırken karşıma bir şey çıktı. 1 yaşındayken adım değiştirilmiş. ama benim bundan haberim yoktu. bunu neye yormam lazım? komik gelebilir ama evlatlık olduğumu düşünüyorum. bunu aslında çok uzun zamandır düşünüyorum. neredeyse küçüklüğümden beri. anneme bebekliğimle ilgili soru sorduğumda çok yuvarlak cevaplar veriyor. 1 tane doğum fotoğrafı yok hamilelik fotoğrafı yok anı yok. bunca zaman sormaya cesaret edemedim, aslında hala cesaretim yok. annem babam benim canımdır. ne düşüneceğimi bilemiyorum yardım edin lütfen

Eğer bu işin peşine düşmeyeceksen, boşuna ardına düşme bu konunun.
Ama ben aklımda şüphe kalsın istemiyorum diyorsan, sorman gereken kişi annen.

Ya isminizi sonradan beğenmediler değiştirdiler ya da gerçekten evlatlıksınız. Annenize sorun. Hamilelik fotosu olmaması kesin delil falan değil benim annemin de hiç yok. O zamanlar fotoğraf makinesi yaygın olmadığı için. Yalan söylediğini düşünürseniz DNA testi yaparsınız

Size evlatlik olduğunuzu bu kadar uzun süre düşündüren en temel 2 örnek verebilir mısınız lütfen? Ben açıkçası 1 yaşında adımın değiştirildiğini öğrensem buraya yazmak yerine koşarak anneme niye böyle oldu, niye bu mevzu bunca zaman aramızda hic konusulmadi diye sorarım. Bunu sormak yerine buraya konu açıyorsanız alacağınız cevap hususunda ciddi kaygınız var demektir. Mahsuru yoksa bu düşünceye kapılmanıza neden olan ornek belirtebilir mısınız?

Resim olmaması sizi evlatlık yapmaz. 1 yaşından beri onlardaysanız bebekliğinde dair size hayli anlatılacak malzemeleri mevcuttur?

Söyle söyleyeyim onlar benim için en değerli şey hayattaki, alacağım cevap bunu hiç değiştirmeyecek. Sadece neden söylemediniz derim en fazla. Bi de ilerde biri karşıma çıkıp bi şeyler söylerse bu daha yıkıcı olmaz mı? Benim kaygım bu aslında.

Pardon isminiz değiştirilmiş peki ya soyadınız? Yani ben beğenmeyip değiştirmiş olsalar konuşulurdu diye düşünüyorum ama öyle de ilk kimlikte Farklı soyadı olmaz mıydı?
Ama bence doğuran değil büyütendir aile. Eğer canım diyorsanız hiç üzülmeye lüzum yok. Onlar yine sizin canınız olarak kalır

Çok garip ama çok sakinim içten içe bunu hep biliyordum aslında ondan sanırım. Gerçi daha kesin bişey yok tabi

Bence de boyle olmalı. Yoo yıkıcı olmaz. Sizin birtanecik aileniz var. Size söylenen hicbir şey sizi yıkamaz. Emin degilimnama beni yıkamayacağını düşünüyorum şahsen. Beni büyütmüş, hayatımın merkezi olmuş annem ve babam kimsenin söyleyeceği cümleyle ailem olmaktan çıkmaz. Aksine değerleri 3 kat artar gözümde. Ama ben cesaret edip mutlaka sorardım aileme. Bu konuda eminim. Kafamı kemiren bir soruyu omzuma yük ederek yasamak istemezdim.

Bi de şu var eklemeyi unutmuşum. Biz şu an x şehrinde yaşıyoruz diyelim. Ailem y şehrinin bir köyünde doğmuş. Sonra da ben doğmadan çok önce x şehrine taşınmışlar. Ama benim doğum yerim y şehri olarak yazıyor. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Ama soyadım hep aynı ismim 1 yaşındayken değişmiş sadece.

Nüfustan ve ilgili mercilerden arastirma yapın.

Onların değerleri hiç değişmez benim gözümde ikisi de benim bebeğimdir. Yıkıcıdan kastım bi anda birileri hayatıma girip düzenimi bozar mı? Bi de tabi soru işaretlerini ne kadar taşıyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…