ne yapacağım ne düşünmem gerekiyor şimdi?

Evet daha geleneksel bir isim. Şu anki ismim daha modern. Ama öyle olsaydı neden söylemesinler ki.
Annenizin çok fazla anı anlatmadığından filan bahsediyorsunuz. Belki genel karakteri öyledir, söylememiş olabilir yani. Soyismi aynı kalıp, isim değişince direk benim aklıma öyle geldi yani. İstemedikleri bi isim koymak zorunda kalmışlardır sonra da değiştirmişlerdir belki.

Bunu eninde sonunda ailene açarsın ömür boyu içinde tutmazsın.Aslında seni anlıyorum bu dile döküldüğünde yabancı gibi hisseder miyiz diye düşünüyorsun yani eskisi gibi olmaz mı diye.Ama bence hiçbir şey fark etmez.

dna testi yaptırabilirsin gizlice canım emin olmak için konuyu daha kararlı açarsın böylece
soyadın aynı ise aile haramhelal meselesine dikkat ediyorsa babaya haram olmasın diye kız çocuğu amcadan erkek çocuğu teyzeden alınabiliyor. İnşallah herşey sadece bir histir üzülmemen için ❤

DNA testini düşündüm ama fiyatlar çok fazla geldi. Şu anlık yaptıramam maalesef. Ben çok aklı başında biri olduğumu düşünüyorum söyleseler di daha da çok severdim onları. Çünkü 24 yaşındayım hala bebekmişim gibi davranırlar gözümün içine bakarlar. Bu güveni onlara verememiş olabilirim buna üzülürüm galiba.

Ona nerden bakıcam araştırayım bi sağolun.

Bu anlatılmaz mı? Benim de babam kendi Bi isim koymuş yazdırmış. Annem Baska idim koymuş evde annemin koydugu ismi kullanmışlar. Sonra babam nufusta kendi dediğim ismi yazdırdım diye acıklamış. Adımı 2 yıl evde annemin dediğini kullanmışlar sonra Baska muhite tasınırken nufustaki adımı kullanmışlar. Hikayesini de hep anlatırlar.
İdim değişikliği bşr olay değil de konu sahibi zaten hep şüpheleniyormuş. Bence insan varlığının evveliyatını bilme hakkına sahip. Bu hakkına kimse engel olamaz. Saklamak anlatmamak çok büyük haksızlık ve kabul edilemez. Ailenize doyumu sopumu lmek hakkım diyin ve anlattırın.

Zaten orda gördüm adımın değiştiğini başka da bişey yazmıyor
Direkt sormanız taraftarıyım. Baska turlu ogrenemeyeceksenız ve ıcınız ıcınızı yıyecekse hıc gerek yok. Onları rahatlatan bır konusma yapıp soruverın gıtsın

Evet bu da var. Değişik duygular içindeyim tam olarak ifade edemiyor olabilirim kendimi ama sanki bunu onlar da unutmuş da konuşursam hatırlayacaklarmış gibi geliyor. Dediğim gibi çok karmaşığım şu an ifade edemiyorum

Açamazsam konuyu para biriktirip test yaptırıcam sanırım. Biraz da düşünmem gerek şu an olay çok sıcak. Çok teşekkürler

Kafamda bu soru işaretiyle yaşamayazdım ben olsam.Allah gecinden versin ama onlarda size söylemeden göçüp giderlerse hayattan doğruyu ögrenemeyebilirsiniz tam olarak. Evlatliksaniz bile en dogrusu onlarin size bunu aciklamasiydi şayet onlar aciklamadiysa siz sormalisiniz fikrimce.

Evet bu kadar basit bişey olsa kesin anlatırlardı. Öğrenmek istiyor muyum onu da bilmiyorum. Belki de hazır değilimdir şu an. Ama eminin bu hisle yaşanmaz elbet bir gün konuşacağız.

Hayırlısı doğruyu öğrenmek mi öğrenmemek mi o noktada çok kararsızım. Düşünmem gerekiyor sanırım biraz.

Valla ben de bi ara bu duyguya kapılmıştım...
Fakat babaanneme çok benziyorum o yüzden şüphe yok..
Benzemek derken atıyorum dudağın, burnun, gözün veya ellerin birebir aynı veya çok yakın olması...buna bak mesela...anne babaya çok benzemiorum ama babaannem e cok mesela

Hayırlısı doğruyu öğrenmek mi öğrenmemek mi o noktada çok kararsızım. Düşünmem gerekiyor sanırım biraz.
Biraz zaman verin o zaman kendinize daha yeni gordugunuz icin karmasik duygular yasiyor olabilirsiniz kafanizi toplayinca bir cesaretle sorun.

Evlatlık çocuklar öz aile olayını çok ciddiye alıyor. Ugrasiyolar didiniyolar asırlar sonra karşısında bı yabancıyla selamlasip hayatına geri dönmeye calisiyolar. Hali hazırda sizi seven bı aileniz varken kafanızı çok yormayın

Bence sen gercekleri biliyorsun ve bundan bir şekilde gizlice emin olabilirsin araştırarak.Eğer onlardan dinlemek istemiyorsan hikayeni merak etmiyorsan boşver.Ama öğrenmek istiyorum annem kim beni niye aldılar diye o zaman konuyu aç.Emin ol 9 ay taşıyıp doğurmakla yeni doğmuş bir bebeğe bakmak arasında bir fark yoktur.25 günlük anneyim.Karnımdayken seviyordum evet ama görünce işler değişti her gün daha çok bağlanıyorum.Doğurmakla anne olunmuyor.Sizin bunu konuşmanız aranızda hiçbir şeyi değiştirmez.Tıpkı bir şeyler hissetmene rağmen sende değişmediği gibij

zaten öyleyse bile gerçek ailemi merak edeceğimi sanmıyorum çünkü dünyadaki en mükemmel aileye sahibim. ikiside bir dediğimi iki etmeden pamuklara sararak büyüttüler beni. öz ailesinden bu kadar sevgi saygı gören yoktur çevremde. sadece bu isim olayını görünce ne yapacağımı şaşırdım. bebişinizi de öpüyorum nasıl tatlıdır şimdi o minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…