Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşimeİlgisiz arkanda durmayan varlığını hissettirmeyen seni korumayan insana koca değil 'saksı' denir.
Bana haftasonu oturmaya gittiğimizde gelin de ne kadar zayıf dediler, sırf orda beni korumadı diye 2 gündür kan kusturuyorum.Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşime
hislerime tercümanİlgisiz arkanda durmayan varlığını hissettirmeyen seni korumayan insana koca değil 'saksı' denir.
İşte yukarda da yazdığım gibi eşim olmaz görüşeceksiniz diyor kabul etmiyor ki görüşmemeyi.Kv iki gündür yukarda kp ile kavga ediyor power da power diye sesi geliyor.Tiksiniyorum artık kadından.Eve geldiğinde dün eşim bana karşı buz gibiydi.Yaptigim yemeği de yemedi.Ben de normalde ye acikmissindir derdim ama dün demedim.Alttan alıp yaklaşmadim da sonra kendi kendine düzeldi bugün akşam bi kez daha konusucaz ama umutlu değilim yaniKayınvalide sorunu zordur,iyi bilirim.
Ama asıl çözmeniz gereken eşiniz.
O sizin sıkıntılarınızı önemsemediği sürece kayınvalide melek de olsa evliliğinizde mutlu olamazsınız.
Boşanın demiyorum.
Eşinizi bu şekilde kabul edersiniz,minumum seviyede görüşürsünüz ya da hiç görüşmezsiniz.
Tek küs gelin-kayınvalide siz olacak değilsiniz ya.
Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşime
o sonuçta kocanın annesi sen kv ile mesafeli ol ama aynı şeyi eşinden isteme. kv ile olan sorunlarını onunla çözmeye çalış eşini arada bırakma. boşver o annesi ile telde nasıl isterse öyle konuşsun sen mesafeli ol. anlıyorum seni, kv denin sana yaptığı saygısızlık karşısında eşinde senin tarafında yer alsın ve onlara cephe alsın alsınki onlarda hatasını anlasın istiyorsun. ama o onun annesi istesede senden dolayı annesine mesafeli olamaz.
Ama eşim beni hiç savunmadigi gibi benim mesafeli olmama da izin vermiyoro sonuçta kocanın annesi sen kv ile mesafeli ol ama aynı şeyi eşinden isteme. kv ile olan sorunlarını onunla çözmeye çalış eşini arada bırakma. boşver o annesi ile telde nasıl isterse öyle konuşsun sen mesafeli ol. anlıyorum seni, kv denin sana yaptığı saygısızlık karşısında eşinde senin tarafında yer alsın ve onlara cephe alsın alsınki onlarda hatasını anlasın istiyorsun. ama o onun annesi istesede senden dolayı annesine mesafeli olamaz.
boşuna konu acma den boşanmasın ...Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin
İşte yukarda da yazdığım gibi eşim olmaz görüşeceksiniz diyor kabul etmiyor ki görüşmemeyi.Kv iki gündür yukarda kp ile kavga ediyor power da power diye sesi geliyor.Tiksiniyorum artık kadından.Eve geldiğinde dün eşim bana karşı buz gibiydi.Yaptigim yemeği de yemedi.Ben de normalde ye acikmissindir derdim ama dün demedim.Alttan alıp yaklaşmadim da sonra kendi kendine düzeldi bugün akşam bi kez daha konusucaz ama umutlu değilim yani
Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyorbeklentinizi sıfırlayın
sizi neden korusun?
birisi size bir şey diyorsa verin cevabını
kimsenin korumasına muhtaç değilsiniz ki
iki kere cevabını verirseniz o da ona göre davranır
Hımmmm....İşte yukarda da yazdığım gibi eşim olmaz görüşeceksiniz diyor kabul etmiyor ki görüşmemeyi.Kv iki gündür yukarda kp ile kavga ediyor power da power diye sesi geliyor.Tiksiniyorum artık kadından.Eve geldiğinde dün eşim bana karşı buz gibiydi.Yaptigim yemeği de yemedi.Ben de normalde ye acikmissindir derdim ama dün demedim.Alttan alıp yaklaşmadim da sonra kendi kendine düzeldi bugün akşam bi kez daha konusucaz ama umutlu değilim yani
Babam arkamda durur biliyorum iyi kötü devletten burs da alıyorum.İki yıla kendi mesleğim olacak okuyorum ve okurken öğretmen olacakken böyle ezik bu durumda olmayı kaldıramıyorumHımmmm....
Ne yapar yani gitmezsen?
Döver mi kovar mı?
Zaten sallantıda olan evliliğin yıkılmasını istiyorsa ver eline kazmayı diyecem de durumunu bilmiyorum.
Boşanınca ailene gidebilir misin?
Maddi manevi gücün var mı?
Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyor
Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?