Ne yapacağım

Aynen öyle çok haklısın zaten doğumum sezeryan olacak Temmuz 15 te doktor sezeryanla doğumu gerceklestirmemiz gerekebilir dedi ona bile kv annen gelir evin işini görür sana yardım eder inşallah diyor

Bende bunu anlamam kim yapicak
, hamile gelinmi yapsın.Cok akillilar ordan akıl vereceğine gelsin de kendi annesine baksın.Bilmiyorum ama ben varken geline baktirmam .Ustelik te sizin durumunuz da olsa asla iş beklemem.Kimse sizi düşünmüyor siz bence annenizin yanına gidin.

Kayınvalidenizle açıkća konuşun. Sizin sağlığınız kötü isyandasınız sizi anlıyorum ama ben de hastayım. Zor bir hamilelik geçiriyorum. Olumsuzluklardan kendimi uzak tutmam lazım dinlenmem lazım diyin. O içini dökecek birini arıyor da siz yanlış kişisiniz. Böyle anlatınca sizi anlayacaktır. Diğer üyelerin dediği gibi yardımcı alin. Sizinki de can yani yqzık değil mi? Ayrıca elti görümce ya da başka gelin yok mu yardım istemekten çekinmeyin. Böylr zor zamablarda herkes bir zahmet yardımcı olsun.
Tavrım ve söyleme şeklim size ters gelebilir ana şu an yapacak bişi pek yok

Az yiyip kendilerine usak tutsunlar...
Anneniz de Doğumda gelip evin işini görecekmişmiş...
Doktora gittiğiniz gün dönüşte eşinizle ağız birliği yapın, doktor kalkmaması dinlenmesi gerekiyor dedi diyin. Gidin annenizin evine paşalar gibi geçirin hamileliğinizin kalanını...
Onlar da evi nasıl temizlerse temizlesin. Mecbur tutarlar kadını o zaman.

Canım keşke biraz anlasa anlamıyor mesela bağırsağı dışarda doktor dikkat etmesini söyledi kv başkası çok kolay mikrop kaparmış ben olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama o bırakmıyor şimdiden çocuk doğsada sevsek diyor benim çocuğum mikrop kaparsa ne olacak bunu bile anlatıyorum anlamıyor

siz yüksek tansiyonun ciddiyetinin farkında değilsiniz herhalde
bu işin sonunda beyin kanaması geçirmek felç kalmak bile var
gidin ailenize onlar da ne yaparlarsa yapsınlar
Bende arkadaşa bunu söylemek istedim. Ablam beyin kanaması geçirdi.Iki sene gözleri az gördü.Suan iyi ama daha kotu de olabilirdi.Ablam ve bebegi şanslı olanlardan biz buna da sukrettik.

He birde o kısmı var değil mi mikrop kapma olayı.
Doktorunuza söyleyin bu durumu özen göstererek mikrop önlenebilir mi yoksa direk o ortamdan uzak mı durmalı bebek

Aynen öyle çok haklısın zaten doğumum sezeryan olacak Temmuz 15 te doktor sezeryanla doğumu gerceklestirmemiz gerekebilir dedi ona bile kv annen gelir evin işini görür sana yardım eder inşallah diyor
Annen o evin hizmetçisimi yaa yapma sende isterse evi b..k götürsün

Kızlar yardımcı isteğimi söyledim ama kv olmaz yardımcıya bide paramı vereceğiz aman tamam ben hasta halimle kalkar yaparım o zaman dedi bende ona halde yaptırmayacağım için yine bana kaldı.
Kalksın yapsın o zaman
Sana bebeğine acıkmayana acıyorsun farkında mısın?
Sana bişey olsa nolacak peki?

Doktora gidince söyle.bazı sebeplerden dolayi dinlenme imkanim yok.sürekli ayaktayim.calismak zorundayim de.tansiyondan dolayi bu sakincali mi birsey olur mu de. Doktor da sana bunun ne kadar tehlikeli olabilecegini söyler.sen zaten biliyorsun ama maksat eşin bir de doktorun agzindan duysun.sende benim dinlenmem gerekiyor de cekil kenara.onlar düsunsun

Siz doğumdan sonra annenizde kalın. O zaman bir yardımcı tutmak zorunda kalırlar. Anneniz hizmetçimi kayınvalidenin evini temizleyecek. Bakıma ihtiyacımız var deyip, annem bebekle bana evinde bakacak dersiniz. Mecbur kalır yardımcı tutmaya.

Bazı arkadaslar sormus eltiniz var mi diye ama görmediniz sanirim.elti ya da kvnizin kız kardesi falan yok mu sizin bu süreci atlatana kadar yardimci olabilecek

Yok canım cevap yazdım görümcem var yurt dışında yaşıyor 2 günlüğüne geldi 1 defa hastaneye ziyarete gitti onun dışında sürekli alışveriş yaptı gitti ve arayıp kv sakın iş yapma diye naralar atıyor

Sen kendini düşünmezsen, başkası hiç düşünmez. Rahatsızım dersin, geç bütün gün yat sende. O zaman mecbur olurlar. Biraz politik davran sende, eşine rahatsız olduğunu., bütün gün yattığını falan söyle, bu durumda sana kimse kalk da iş yap diyemez herhalde. Derlerse de yapamayacağını rahatsız olduğunu söylersin. Kavga dövüş etmektense, bazen politik davranmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…